mieczotronix 22.04.2005 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 a było tak* w 1999 za sprawą ulg podatkowych zaczęliśmy oszczędzać w KM na "cele mieszkaniowe" * w 2000 zaczęliśmy się zastanawiać na co za 5 lat wydamy pieniądze z KM, najpierw, i jeszcze parę razy później, myśleliśmy że będzie to mieszkanie* pod koniec 2001 albo na początku 2002 trafiliśmy na wystawę domów modelowych Muratora pod Piasecznem i spodobał się nam "Przytulny" do tego stopnia, że nakręciliśmy się na własny dom* na początku 2002 zaczęliśmy szukać działki, szukaliśmy od marca, a we wrześniu mieliśmy dość* na początku stycznia 2003 wznowiliśmy szukanie działki, nie szukaliśmy długo - zdecydowaliśmy się na pierwszą, od której zaczęliśmy rok* w lutym zaczęliśmy projektowanie domu* w marcu za pieniądze z KM 2003 kupiliśmy działkę* w kwietniu 2003 trafiłem na forum * w lipcu 2003 zaczęliśmy budowę* przerwa na budowie od grudnia 2003 do lutego 2004* w lutym urodził się Staszek* w grudniu 2004 wprowadziliśmy się do nowego domu, a w styczniu Staszek zaczął po nim chodzić* w kwietniu 2005 mieszkamy już 5 miesięcy i zabieramy się za ostatni etap - urządzanie ogrodu Tylko dwa lata, a jaka zmiana! Życzę wam wszystkim, żeby wam poszło tak szybko i łatwo, jak nam. Niby wiedziałem w co się pakuję te 2 lata temu, ale jednak perspektywa mieszkania we własnym domu była dla mnie tak odległa, jak stałe bazy na marsie. A tu proszę, jednak się udało. Proszę wpisywać swoje kondolencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 22.04.2005 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Sto lat sto lat niech pisze, pisze nam.....!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 22.04.2005 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Gratulacje Mieczu! Swoją drogą - właśnie zaglądnąłem do profilu - zarejestrowałem się na forum 4 kwietnia 2003. Więc przegapiłem swój jubileusz Podobnie jak u Ciebie - te dwa lata to okres wielu zmian i wydarzeń które nieodwracalnie zmieniły nasze życie. Na lepsze oczywiście (no może poza pasmami siwych włosów) . Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.04.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 MIECZU J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.04.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Miecz GRATULKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.04.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Mieczu gratulacje. Zapomniałeś jeszcze wspomnieć o bardzo ważnym fakcie: 28 marca zostałeś nominowany do Nagrody Złotej Klawiatury. a 31 marca otrzymałeś zaszczytny tytuł :ZŁOTOUSTEGO No i ja zajrzałam do swojego profilu ..zarejestrowana 17 kwietnia 2002 pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 22.04.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Dwa latka... ładny kawałek inwestycji... Pewnie szykuje się bibka na zamku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 22.04.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Hmm, mnie tez w tym roku stukną 2 latka na forum, z tym ze wczesniej tez bywałam...niezalogowana.Mam nadzieje, ze wprowadzimy sie w tym roku!Pozdrawiam i prosze nie znikaj z forumH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 22.04.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Gratuluję szczególnie syna. Dom masz. W ogródku drzewko posadź i mozesz śmiało do piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 22.04.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Gratulacje Uwielbiam Twoje wypowiedzi Zawsze rzeczowo i konkretnie. Często sprowdzasz ludzi na ziemię i łagodzisz zatargi. Powodzenia, gratulki itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 22.04.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Ale z ciebie szczęściarz Masz dom, syna, jeszcze tylko jakieś małe drzewko i na tyle!!! A ja: Dom już w zasadzie drugi (z czego w pierwszym kapitalny remont, a obecny jest w początkowej fazie wykończeniówki), drzew zasadziłem już setki, teraz trzeba pomyśleć o synu... Właśnie patrzę, że miesiąc temu miałem 1 rocznicę na forum. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.04.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Prosimy o adres - wyślemy upominek z okazji rocznicy Złotoustego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 http://www.animowane-gify.com/gify%20okazyjne/gify%20urodzinowe/okazyjne__17_.gif Prosimy o zdmuchnięcie świeczek! Żeby nie było zbyt łatwo przypada 5 sztuk na 1 roczek! A my bijemy BRAWO!!! http://digilander.libero.it/jurada2003/applaudit.gif http://digilander.libero.it/jurada2003/applaudit.gif http://digilander.libero.it/jurada2003/applaudit.gif Ooo... a mnie właśnie zrobiło się "five, five, five", jak w amerykańskim numerze telefonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 23.04.2005 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 dziękuję bardzo wszytkim za życzenia urodzinowe!ależ doborowe towarzystwo się tu zebrało! same "nazwiska"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.04.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 jejku - to juz dwa lata tutaj? Mieczu - samozaparcia gratuluje Nie wiem czy wytrwam tyle Najlepszego z okazji dwu lat jak i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 24.04.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 jareko własnie napisał rzecz straszną chce dać z forum dyla Coś takiego ??? !!!! obdarzony naszym zaufaniem NAJLEPSZY DORADCA. Popraw posta albo kasuj!!! niewierny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.04.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 mieczu... gratulacje... dwa lata a tyle sie wydarzyło... a pamiętam jeszcze takiego małego mieczyka który mówił: "zepsuł mi sie telewizor", aż się nie chce wierzyć, że to już dwa latajeszcze raz gratulacje z okazji rocznicym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.04.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 jareko własnie napisał rzecz straszną chce dać z forum dyla Coś takiego ??? !!!! obdarzony naszym zaufaniem NAJLEPSZY DORADCA. Popraw posta albo kasuj!!! niewierny! Ja? a gdzie to napisalem? A niewierny no coz........ to w innym watku na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 25.04.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Takoż i ja Wazeci Mieczotronicoricusie Krsidobaldusie Elmex Toothpaste Chloride de Leclerc pozrowienia za pomocą sług Electronusowych ślę. Co by Acanowi, Pani Twojej, acz i oczywista Latoroślom Waszym Nieodrodnym Przytulnie się kasztelanowało. Cobyście na zaścianku Waszy z dala od kart historyi w spokojności, a i radości starości dożyli. PS. No i proszę Mistrz Jan Niekoniecznie Cukiernik, prawie by ze mnie kontenty był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 28.04.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 te zdjęcie miecza i tytuł "Złotousty" trochę przypomina mi starszą wersję filmu QUO VADIS, analogia do Nerona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts