tola 28.04.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Mieczu Gratuluję Ci wszystkiego, czego dokonałeś w ciągu tych dwóch lat. A cieszę się najbardziej z tego, że pomimo zamieszkania w nowym domu, nadal jesteś tu, na forum. I dane nam jest czytać Twoje mądre, wyważone wypowiedzi. Niech tak zostanie długo jeszcze. Moje dwa lata na forum minęły kilka dni po Twoich Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 28.04.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Gratuluję dwuletniego stażu – tak Mieczu Tobie jak i pozostałym tu wymienionym ... no i mojej psiapsiółce Toli ... Mi troszkę jeszcze brakuje do roczku – ale mam nadzieję, że powitam go chodząc ...na razie jeszcze raczkuję, choć czasem udaje mi się przy pomocy życzliwych dłoni zrobić parę kroczków samodzielnie do przodu – i za to Wam wszystkim dziękuję Pozdrawiam wesołym dziesięciomiesięcznym gawożeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.05.2005 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Mieczu, gratulacje i proszę zostań z nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 05.05.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Przyjmij również moje gratulki - wszystkiego najlepszego dla Ciebie i całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts