Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Już za chwileczkę przeprowadzka"

em_p

Recommended Posts

Poznanianko, jeszcze za wcześnie na Roundup. Daj perzowi trochę podrosnąc a potem w łeb. Proponuję kupić jeszcze siarczan amonu- podnosi skuteczność herbicydu. Kup też jakiś generyk tj podrobę Roundupu pytaj w sklepach o preparat z glyfosatem to substancja aktywna Roundupu - są dużo tańsze a tak samo skuteczne.

To że po oprysku lepiej zaczął rosnąć perz to normalka. Zawsze jest taki efekt. Następuje hipertrofia komórek. Gdy komórki roślin przebiorą miarę to zasychają. Pamiętaj o odpowiednim stężeniu roztworu

Poznanianko, oto kolejny dziennik, który będę czytała wiernie! Wiem dobrze o jakiej torbie pana Romana piszesz, bo też taką chciałam mieć. Zresztą mi do dzisiaj zostało zamiłowanie do toreb wielkości namiotu... :roll: A jednak trochę szkoda, że nie zarwało się pod teściem... To dopiero byłby odcinek w dzienniku! :wink: :lol:

Zapowiada sie bardzo ladny dom. Piekna ta Twoja lazienka. Jakbys o bledach w kuchni nie pisala, to ja bym nic zlego tam nie znalazla...

Na zdjeciach kuchni widac chyba czesc duzego pokoju - gdzie sa te piekne belki drewniane? Uwielbiam belki. No i podloga ladna..Czekam na dalsze zdjecia. Pozdrawiam.

Poznanianka, no jak nic będę fanką Twojego dziennika... i domku oczywiście! :D Kuchnia super, błędami się nie przejmuj, zawsze mów, że to wszystko było zamierzone i tak ma być, bo tak Ci wygodnie :D :wink: Będę czekać z niecierpliwością na dalsze zdjęcia.

Witaj!

Mam do Ciebie pytanko jakim tynkiem - konkretna firma- robiłaś dużą łazienkę te z wanna. Czy robiłaś to sama czy fachowiec. Czy kolor był gotowy czy może mieszałś z barwników?

paty.

W dużej łazience jest tynk gipsowy Goldband, na to poszła bejca perłowa firmy FOX z barwnikiem sarna (1 tubka na 3 kg pudełko bejcy). Zaczęłam sama, konczył "wykonczeniowiec", ale nie dlatego, że trudne, tylko z braku mojego czasu...