em_p 22.04.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Hej,Poznanianko, mam bardzo podobny problem z umywalką - cięzka do powieszenia na cienkiej ścianie działowej z Porothermu - jak już rozwiążesz swój problem opisz go koniecznie prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 22.04.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Poznanianko, jeszcze za wcześnie na Roundup. Daj perzowi trochę podrosnąc a potem w łeb. Proponuję kupić jeszcze siarczan amonu- podnosi skuteczność herbicydu. Kup też jakiś generyk tj podrobę Roundupu pytaj w sklepach o preparat z glyfosatem to substancja aktywna Roundupu - są dużo tańsze a tak samo skuteczne. To że po oprysku lepiej zaczął rosnąć perz to normalka. Zawsze jest taki efekt. Następuje hipertrofia komórek. Gdy komórki roślin przebiorą miarę to zasychają. Pamiętaj o odpowiednim stężeniu roztworu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 22.04.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Dzięki Wciornastek Matko Boska - "hipertrofia komórek" - i takie rzeczy się dzieją w moim ogrodzie ???? Em_p - narazie czekam jednak na szafkę, jakoś się boję o ściany po zawieszeniu tej umywalki "samopas", nawet na najlepszych śrubach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.04.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Poznanianko, oto kolejny dziennik, który będę czytała wiernie! Wiem dobrze o jakiej torbie pana Romana piszesz, bo też taką chciałam mieć. Zresztą mi do dzisiaj zostało zamiłowanie do toreb wielkości namiotu... A jednak trochę szkoda, że nie zarwało się pod teściem... To dopiero byłby odcinek w dzienniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 25.04.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 to jak u Hitchkoka - dobry horror powienien zaczynac się od trzesięnia ziemi, potem powinno być jeszcze groźniej... Dobry dziennik powienien zaczynać się od zarwania miski WC pod teściem, potem powinno być jeszcze ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.04.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Fajne te tynki. A gdzie inne zdjęcia? Daj coś pooglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 26.04.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Mi też się bardzo tynki podobają i zapiski też mi się podobają i poczucie humoru mi się podoba , więc pisz i zdjątka wklejaj i pomysły sprzedawaj bo telenta wszelakie tu widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 27.04.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Do em_p - opisałam już w dzienniku, co zrobiłam z ciężką umywalką, jak zrobię zdjęcia, to zamieszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 27.04.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Jagna - będę wrzucać zdjecia, stopniowo Alfreda - dzięki za stos komplementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.04.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 I niech mi ktoś powie, że nie warto kierować się zasadą "Może się kiedyś przydać". Ja mam jeszcze na przykład starą wanienkę niemowlęcą. Może też mi się kiedyś przyda w zamian za coś egzotycznego...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 27.04.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Starą wanienkę niemowlęcą to można na przykład wykorzystywać do mycia naczyń, gdy ma się popsutą zmywarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 28.04.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Jejku jaki piękny , ten czerwony..ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.04.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Zapowiada sie bardzo ladny dom. Piekna ta Twoja lazienka. Jakbys o bledach w kuchni nie pisala, to ja bym nic zlego tam nie znalazla... Na zdjeciach kuchni widac chyba czesc duzego pokoju - gdzie sa te piekne belki drewniane? Uwielbiam belki. No i podloga ladna..Czekam na dalsze zdjecia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 05.05.2005 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Poznanianka, no jak nic będę fanką Twojego dziennika... i domku oczywiście! Kuchnia super, błędami się nie przejmuj, zawsze mów, że to wszystko było zamierzone i tak ma być, bo tak Ci wygodnie Będę czekać z niecierpliwością na dalsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 09.05.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Dzięki, droga Fanko Wrzucam dalsze zdjęcia do dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Bardzo pomysłowo wykończone wnętrza gratulki I pokazuj resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 09.05.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witaj! Mam do Ciebie pytanko jakim tynkiem - konkretna firma- robiłaś dużą łazienkę te z wanna. Czy robiłaś to sama czy fachowiec. Czy kolor był gotowy czy może mieszałś z barwników? paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 09.05.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Poznanianko, bardzo pomysłowa łazienka w morskim klimacie W ogóle miły, przyjazny dom tworzysz, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 09.05.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Witaj! Mam do Ciebie pytanko jakim tynkiem - konkretna firma- robiłaś dużą łazienkę te z wanna. Czy robiłaś to sama czy fachowiec. Czy kolor był gotowy czy może mieszałś z barwników? paty. W dużej łazience jest tynk gipsowy Goldband, na to poszła bejca perłowa firmy FOX z barwnikiem sarna (1 tubka na 3 kg pudełko bejcy). Zaczęłam sama, konczył "wykonczeniowiec", ale nie dlatego, że trudne, tylko z braku mojego czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 09.05.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Świetne zdjęcia i bardzo ciekawe wnętrza.... Tynk strukturalny zabejcowany na niebiesko - będę miał stale przed oczami ... Czekam na reszte zdjęć ... pzdr J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts