podlas64 22.04.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Szukam wszelkich informacji na temat zgrzewarki do rur pp,w jakim zakresie temperatur następuje włączenie i wyłączenie grzałki,itpMoże ktoś wykonywał sam taką zgrzewarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 22.04.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 popytaj na forum elektroda.pl tam na pewno ktos Ci pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekf 23.04.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 witam na forumParametry zgrzewania PP znajdziesz na stronie firmy AspolProblem ze zgrzewarką polega podobno na kształtkach które są pokryte jakąś powłoką do której nie przywiera PP.Sam myslałem o zrobieniu takiej zgrzewarki , ale wyprzyczyłem za 10zł/ dzeń i w trzy dni zgrzałem całą instalację. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts