bingo-ada 13.03.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam! Dopadłam Pana na forum i publicznie się przypominam - co z moja ofertą? Mam nadzieję, że wypad na narty się udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 13.03.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Witam! Dopadłam Pana na forum i publicznie się przypominam - co z moja ofertą? Mam nadzieję, że wypad na narty się udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 17.03.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 mam nadzieję ze wasza oferta jest bardziej rzetelna niż mapka widniejąca na stronie firmy którą pan reprezentuje http://www.dachlux.com.pl/kontakt/mapa.html no, chyba ze to wersja "beta" wydania prima-aprilisowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bingo-ada 17.03.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Witam! Dopadłam Pana na forum i publicznie się przypominam - co z moja ofertą? Mam nadzieję, że wypad na narty się udał Pięknie dziękuję za ofertę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam153 18.03.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 coś się urwało... mamy 2006 r i koniec wątku? ciekawe dlaczego.... a ja właśnie potrzebuje szwedzkiej blachodachówki mat zieleń około 240 m efektywnych i chyba poszukam gdzie indziej bo tu nikogo nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam153 18.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 ups... wygłupiłem sie bo nie przewróciłem stronki. Czekam na propozycję blachodachówki szwedzkiej zieleń mat około 240 m efektywnych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 20.03.2006 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam Wszystkich,odpowiedzi poszły na priv.PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski 29.03.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Myślę tu o GZL i niektórych GGL. to Gwoli wyjasnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski 30.03.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 oj faktycznie nie do końca prawda, bo nie napisałem o wszystkich tańszych: GZL - wszystkie ( oprócz nowych ) GGL - CO2,F06 , PO8 GGU - CO2, FO6 GHL - FO6, MO4 Taka jest prawda pełna, akcesoria tez potaniały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 30.03.2006 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Witam KacperskiWszystko się zgadza kolego z branży potwierdzam i Twoje i swoje wypowiedzi:)PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krupiarz 02.04.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Witam, Ja trochę zareklamuję Pana Michała. Właśnie dogadaliśmy ostatecznie cenę na komplet materiałów dachowych EURONIT, okien VELUX i orynnowania BRYZA.Rozmowy i negocjacje z różnymi dostawcami trwały wyjątkowo długo, ale Pan Michał rzeczywiście przy kompecie zamówienia przebił ostatecznie całą konkurencję. Sprawę dogadywaliśmy wirtualnie (e-mailowo) i sporadycznie telefonicznie. Spotkaliśmy się raz na podpisanie umowy. Pokazał towar, wytłumaczył, poradził na co zwrócić uwage przy kryciu. Tak więc wszystko póki co ok. i szczerze polecam. Wszystko wskazuje na to, że dalsza współpraca (dostawa i odbiór towaru) również będzie ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 04.04.2006 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam,dziś wieczorem zapoznam Państwa z nowymi promocjami kwietniowymi.PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 06.04.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Już 06.04.06 i nici z promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda9976 06.04.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Czy coś wiadomo na temat nowej promocji Bud - Mat 16,99 za blachodachówkę Zefir PozdrMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam153 06.04.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Panie Michale można prosić o szczegóły cen blachodachówki mat ssab (zielona) i ceramiki. Prosiłbym o możliwie szeroka ofertę ponieważ jeszcze sie wacham pomiędzy blachodachówka a dachówką. Jak wyglada sprawa transportu? jestem z lubelskiego.kontakt [email protected] albo priv. zalezy mi na szybkiej informacji ponieważ w poniedziałek miałem zamówić blachodachówke. kiedys na podstawie projektu wyliczono mi taką ilość materiału: Powierzchnia dachu: 234,03m2 dachówka średzka miedziana [/b] asortyment ilość dachówka 2973 gąsior z klamrą 105 zakończenie gąsiora kalenicy 4 gąsior początkowy półokrągły 2 gąsior łącznik kalenic-trójnik 1 dachówka skrajna prawa 69 dachówka skrajna lewa 69 dachówka wentylacyjna 18 kominek wentylacyjny z rurą 1 klamra do dachówki 4x6(1000szt.) 1400 uchwyt listwy kalenicy 44 listwa kalenicowa ze szczotką 1m 35 grzebień okapu 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
backdraft 07.04.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Panie Michale interesuje mnie dachówka typu podwójne S, kolor ceglany.Wybór, który stoi przede mną to dachówka cementowa lub ceramiczna.Wpływ na mój wybór na pewno będzie miała cena. Pytanie - czy jest duża różnica cenowa miedzy dachówkami cementowymi a ceramicznymi, bo słyszałem, że producenci mocno schodzą z kosztów?Proszę o podanie szacunkowych kosztów. Mój dach do zrobienia będzie z oknami i rynnami - pow. ok. 250m2, dom jednorodzinny. Odpowiedź prosiłbym puścić na [email protected] lub na forum. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 08.04.2006 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Witam Wszystkich,odpowiedzi wysłałem na podane adresy mailowe.PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Donique 11.04.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Panie Michale, wysłałam Panu maila na op.pl. Czy dotarl?Pozdrawiam DKazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacq 18.04.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Nie mogę się z Panem skontaktować drogą mailowa więc piszę tutaj. Proszę mi wyjaśnić na PW lub na maila jak to jest z pisemną gwarancją na ułożoną przez Państwa dachówkę i system rynnowy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
licia 18.04.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Panie Michale, interesuje mnie dachowka AHI Roofing imitujaca drewniany gont, jaka jest jej cena u Panstwa?[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts