Michal Dabrowicz 20.05.2016 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 (edytowane) Witam!!!!!!Pragnę powiadomić,iż do końca miesiąca mam super promocję na okna dachoweRoto serii Q4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Super Rabat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PozdrawiamMichał Dąbrowicz [email protected]530 11 22 77 Edytowane 29 Grudnia 2017 przez Michal Dabrowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 18.07.2016 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Witam Szanownych Forumowiczów,zapraszam do składania zapytań ofertowych dotyczących Państwa wymarzonych dachów.Gwarantuję bardzo atrakcyjne ceny, fachową obsługę i renomowane firmy wykonawcze.PozdrawiamMichał DąbrowiczDoradca techniczno-handlowy0 530 11 22 77[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 14.12.2016 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 refresh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 29.12.2017 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Witam Szanownych Forumowiczów,zapraszam do składania zapytań ofertowych dotyczących Państwa wymarzonych dachów.Gwarantuję bardzo atrakcyjne ceny, fachową obsługę i renomowane firmy wykonawcze.PozdrawiamMichał DąbrowiczDoradca techniczno-handlowy0 530 11 22 77[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 07.01.2018 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Witam Szanownych Forumowiczów, zapraszam do składania zapytań ofertowych dotyczących Państwa wymarzonych dachów. Gwarantuję bardzo atrakcyjne ceny, fachową obsługę i renomowane firmy wykonawcze. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz Doradca techniczno-handlowy 0 530 11 22 77[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LASSU 30.06.2020 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2020 (edytowane) Dachlux mazowieckie firma namówiła mnie na blachodachówkę modułową ale nie powiedziała mi, że wybierając u nich montaż może być problem z wartownicą co zaskutkuje wydłużeniem połaci dachu z jednej strony, firma samowolnie zmieniła mi typ kominków wentylacyjnych o śr. 150 na inne o śr 129 przez co nie mają prawa być kominkami wentylacyjnymi, oczywiście nikt mi o niczym nie powiedział, dopiero na zdjęciach można było to dostrzec, ale wszystko już było pomontowane, brak sensownego doradztwa, szkoda Edytowane 9 Lipca 2020 przez LASSU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts