Michal Dabrowicz 20.08.2007 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam, To, żę Pan Michał zna się na swojej robocie jest powszechnie wiadome i fakt ten mogę potwierdzić osobiście - świetna, terminowa i miła współpraca. Tym razem pochwalę ekipę Pana Leszka - od Pana Michała, która robiła mi dach w zeszłym roku. I to nie za to jak zrobiła dach (jest ok), ale za to jak zareagowała na potrzebę naprawy po ostatniej nawałnicy w Warszawie, kto widział ten wie jak to wyglądało. Wichura uszkodziła mi jedną obróbkę na ogniomurze. Od mojego telefonu do naprawy mineły może ze 3 godziny. Cieszę się, że firma nie działa na zasadzie fire and forget. Co niestety jest nagminne w innych firmach, kiedy wpłaci się całą kwotę. Pozdrawiam Szanowny Panie niestety nie wszyscy mieli takie sczeście jak Pan w zeszłym sezonie prosiłem o wycenę Pana Michała dotycząć mojego dachu / SKOMPLIKOWANY DACH W okolicach nieporetu /umówiony termin na luty i co i ciszą z mojesj strony kilka jak nie kilkanascie telefonów prośba o zminae rynien na inne i totalna cisza ja rozumiem ze człowiek jest strasznie zapracowany niemniej jednak ja zostałem totalnie olany przez frime dachlux i Pana Michała troche mi przykro i tyle pozdrawiam Też Michał . Witam Panie Michale, pamiętam sytację,zgadza się,sporządzałem ofertę,wysyłałem ekipę na pomiar oraz robiłem wyceny.Niestety ekipa nie chciała się podjąć wykonawstwa tego dachu,gdyż był może i trochę trudny i trochę zepsuty przeź cieśli.Nie chciałem zresztą polecać,kogoś kto mógłby nie podołać montażowi. Do tego Panie Michale muszę zaznaczyć,iż przecież nie mieliśmy podpisanej umowy,nie było wpłaty zaliczki,ba nawet nie spotkaliśmy się face to face,by pokazać co policzyłem,omówić wykonawstwo i problemy z tym związane. Jedyne co w obecnej sytuacji mogę zrobić to przeprosić,szkoda,że tak wyszło. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczny firmy Dachlux 0 500 116 292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 20.08.2007 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam, Panie Michale wysłalem z adresu [email protected] prosbe o wycene pokrycia dachu, czekam niecierpliwie na nią - czas mnie goni materiał ,musze mieć w przeciągiu 2-3 tygodni. Prosze o odpowiedz. Witam, ofertą pesymistycznie będzie do końca tygodnia.Wiem(z Forum),iż interesuje się Pan również blachą z posypką mineralną np.Ahi Roofing.Do domu z bala by to nawet nieźle pasowało,tylko cena materiału i robocizny o wiele droższa.Czy zrobić również ofertę na ten rodzaj pokrycia? Pozdrawiam Michał Dąbrowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRYMUS_BMW 20.08.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam, Panie Michale wysłalem z adresu [email protected] prosbe o wycene pokrycia dachu, czekam niecierpliwie na nią - czas mnie goni materiał ,musze mieć w przeciągiu 2-3 tygodni. Prosze o odpowiedz. Witam, ofertą pesymistycznie będzie do końca tygodnia.Wiem(z Forum),iż interesuje się Pan również blachą z posypką mineralną np.Ahi Roofing.Do domu z bala by to nawet nieźle pasowało,tylko cena materiału i robocizny o wiele droższa.Czy zrobić również ofertę na ten rodzaj pokrycia? Pozdrawiam Michał Dąbrowicz Panie Michale w zasadzie jestem juz zdecydowany na Planje Royal wiec najbardziej zalezy mi na tej wycenie i ofercie.... dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 20.08.2007 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam, Panie Michale wysłalem z adresu [email protected] prosbe o wycene pokrycia dachu, czekam niecierpliwie na nią - czas mnie goni materiał ,musze mieć w przeciągiu 2-3 tygodni. Prosze o odpowiedz. Witam, ofertą pesymistycznie będzie do końca tygodnia.Wiem(z Forum),iż interesuje się Pan również blachą z posypką mineralną np.Ahi Roofing.Do domu z bala by to nawet nieźle pasowało,tylko cena materiału i robocizny o wiele droższa.Czy zrobić również ofertę na ten rodzaj pokrycia? Pozdrawiam Michał Dąbrowicz Panie Michale w zasadzie jestem juz zdecydowany na Planje Royal wiec najbardziej zalezy mi na tej wycenie i ofercie.... dziekuje Witam ponownie, nie mamy w ofercie z pewnych względów (kiedyś mieliśmy) blachodachówki PLANNJA.Policzę wobec tego Wenusa z Budmatu,przynajmniej będzie Pan miał pewność,że będzie jednolity odcień tego samego koloru.(a nie paski) Pozdrawiam Michał Dąbrowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nestor2 21.08.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam, To, żę Pan Michał zna się na swojej robocie jest powszechnie wiadome i fakt ten mogę potwierdzić osobiście - świetna, terminowa i miła współpraca. Tym razem pochwalę ekipę Pana Leszka - od Pana Michała, która robiła mi dach w zeszłym roku. I to nie za to jak zrobiła dach (jest ok), ale za to jak zareagowała na potrzebę naprawy po ostatniej nawałnicy w Warszawie, kto widział ten wie jak to wyglądało. Wichura uszkodziła mi jedną obróbkę na ogniomurze. Od mojego telefonu do naprawy mineły może ze 3 godziny. Cieszę się, że firma nie działa na zasadzie fire and forget. Co niestety jest nagminne w innych firmach, kiedy wpłaci się całą kwotę. Pozdrawiam Szanowny Panie niestety nie wszyscy mieli takie sczeście jak Pan w zeszłym sezonie prosiłem o wycenę Pana Michała dotycząć mojego dachu / SKOMPLIKOWANY DACH W okolicach nieporetu /umówiony termin na luty i co i ciszą z mojesj strony kilka jak nie kilkanascie telefonów prośba o zminae rynien na inne i totalna cisza ja rozumiem ze człowiek jest strasznie zapracowany niemniej jednak ja zostałem totalnie olany przez frime dachlux i Pana Michała troche mi przykro i tyle pozdrawiam Też Michał . Witam Panie Michale, pamiętam sytację,zgadza się,sporządzałem ofertę,wysyłałem ekipę na pomiar oraz robiłem wyceny.Niestety ekipa nie chciała się podjąć wykonawstwa tego dachu,gdyż był może i trochę trudny i trochę zepsuty przeź cieśli.Nie chciałem zresztą polecać,kogoś kto mógłby nie podołać montażowi. Do tego Panie Michale muszę zaznaczyć,iż przecież nie mieliśmy podpisanej umowy,nie było wpłaty zaliczki,ba nawet nie spotkaliśmy się face to face,by pokazać co policzyłem,omówić wykonawstwo i problemy z tym związane. Jedyne co w obecnej sytuacji mogę zrobić to przeprosić,szkoda,że tak wyszło. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczny firmy Dachlux 0 500 116 292 . To prawda że nie mielsimy umowy ...pozostaje pytanie czy robice Państwo tylko proste dachy ? Bo ja do dnia dzisiejszego nie mam dachu już nie wiem czy się smiać czy płakać. ps (nie przypominam sobie żebym dostał drugą wycene czy propozycje zawarcia umowy według mojej prośby. JEDYNE CO MÓWIE ze firma z taką renomą nie chciala/nie potrafiła zrobić mi dachu, i tylko troszeczke się denerwuje kiedy wszyscy Pana chwalą, (Mówie to serio i bez urazy) To troche tak jak umrzeć z pragnienia w fabryce coli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasha 23.08.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam, Nie jestem szczególnie aktywnym forumowiczem (to mój drugi post) ale gdybym w tym miejscy nie napisal podziękowań dla p. Michala za wspanialą wspólpracę, pomoc i szybką rekację na moje prośby bylbym ... no nie bylbym w porządku . Wszyscy którzy zaczeli budowe tej wiosny wiedzą jak traktuje się obecnie klientów na skladach budowlanych. Ja w kontaktach z p. Michalem od początku do końca czulem się jak klient. Jeszcze raz dziekuję i pozdrawiam, pasha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 23.08.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 witami ja polcam usługi pana michała i ekipy która układała mi dachówkę ,wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 25.08.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 JEZELI KTOŚ MYŚLI O ŁADNYM I TANIM DACHU TO POLECAM PANA MICHAŁA 500 116 292 MIŁA I BEZPROBLEMOWA WSPOŁPRACA http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1913489&highlight=dachlux#1913489 I JEZELI DO TEGO UDA SIĘ UMÓWIĆ NA UŁOŻENIE DACHÓWKI Z PANEM JANUSZEM "DIABLO" TO EFEKT KOŃCOWY --- SUPER--- POLECAM DACH 350 M2 W 7 DNI http://images24.fotosik.pl/68/1fc5e33387df881fm.jpg http://images13.fotosik.pl/50/d6a5f885d838ea29m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.08.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 A co to za dachówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 25.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 A co to za dachówka? RUPP Ceramika Sirius 13 Miedziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.08.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 A co to za dachówka? RUPP Ceramika Sirius 13 Miedziany Piękna, u mnie pan Diabeł będzie kładł dachówkę na koniec lata, mam nadzieję, że też tak pięknie wyjdzie, eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 26.08.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Ile obecnie kosztuje i jaki jest czas oczekiwania na dachówkę RUPP Ceramika Sirius 13 Miedziany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesantol 10.09.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 WitamPotrzebuję dachówki (na dach śmietnika) Rupp Ceramika Syrius 13 ceglasty:ok 80 szt podstawowej10 szt krańcowej lewej10 szt krańcowej prawej PozdrawiamLeszek[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 11.09.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Panie Michale, przepraszam zę się nie odzywam ale jak tylko znajdziemy czas zadzwonię i się jakoś umówimy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 12.09.2007 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witam Potrzebuję dachówki (na dach śmietnika) Rupp Ceramika Syrius 13 ceglasty: ok 80 szt podstawowej 10 szt krańcowej lewej 10 szt krańcowej prawej Pozdrawiam Leszek [email protected] Witam, mam taką dachówkę,ale na dachy dla swoich Klientów. Sugeruję obdzwonić pukty sieci Dachlux,a znajdzie Pan ją. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 27.10.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Po raz kolejny proszę o ofertę na dachówkę podstawową Rupp ceramika sirius 13 kolor miedziany. Powierzchnia dachu to ok. 270 m2.Proszę opisać zasady, na których mógłbym zamówić dachówkę już teraz, a odebrać w kwietniu 2008. Jak wysoka przedpłata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 28.10.2007 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Witam,przeprszam,iż mogłem nie odpisać.Oto zasady.1.Cena cennikowa minus rabat o którym rozmawiam w momencie sporządzania oferty.2.Termin oczekiwia wynosi obecnie ok.2 tygodni.3.Przedpłata wynosi tyle ile kosztuje dachówka,gąsiory itd.(to co przyjedzie z Ruppa).4.Dachówka może stać u nas na placu do momentu kiedy będzie Panu potrzebna na budowie. PozdrawiamMichał Dąbrowiczdoradca techniczny firmy Dachlux0 500 116 292[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 28.10.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 1.Cena cennikowa minus rabat o którym rozmawiam w momencie sporządzania oferty. A jaka obecnie obowiązuje cena cennikowa? Przy wielkości dachu 270 m2 jaki mógłbym uzyskać rabat? Odpowiedź może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 29.10.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 1.Cena cennikowa minus rabat o którym rozmawiam w momencie sporządzania oferty. A jaka obecnie obowiązuje cena cennikowa? Przy wielkości dachu 270 m2 jaki mógłbym uzyskać rabat? Odpowiedź może być na priv. Witam, odpowiedz,jest na mailu. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrass 12.11.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Ile za Robena Średzką Falistą Plus kolor ciemny brąz (nie miedziany) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts