Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POKRYCIA DACHOWE WARSZAWA I OKOLICE

Recommended Posts

Witam,

To, żę Pan Michał zna się na swojej robocie jest powszechnie wiadome i fakt ten mogę potwierdzić osobiście - świetna, terminowa i miła współpraca.

Tym razem pochwalę ekipę Pana Leszka - od Pana Michała, która robiła mi dach w zeszłym roku. I to nie za to jak zrobiła dach (jest ok), ale za to jak zareagowała na potrzebę naprawy po ostatniej nawałnicy w Warszawie, kto widział ten wie jak to wyglądało. Wichura uszkodziła mi jedną obróbkę na ogniomurze. Od mojego telefonu do naprawy mineły może ze 3 godziny.

Cieszę się, że firma nie działa na zasadzie fire and forget. Co niestety jest nagminne w innych firmach, kiedy wpłaci się całą kwotę.

Pozdrawiam

Szanowny Panie niestety nie wszyscy mieli takie sczeście jak Pan w zeszłym sezonie prosiłem o wycenę Pana Michała dotycząć mojego dachu / SKOMPLIKOWANY DACH W okolicach nieporetu /umówiony termin na luty i co i ciszą z mojesj strony kilka jak nie kilkanascie telefonów prośba o zminae rynien na inne i totalna cisza ja rozumiem ze człowiek jest strasznie zapracowany niemniej jednak ja zostałem totalnie olany przez frime dachlux i Pana Michała troche mi przykro i tyle pozdrawiam

Też Michał .

Witam Panie Michale,

pamiętam sytację,zgadza się,sporządzałem ofertę,wysyłałem ekipę na pomiar oraz robiłem wyceny.Niestety ekipa nie chciała się podjąć wykonawstwa tego dachu,gdyż był może i trochę trudny i trochę zepsuty przeź cieśli.Nie chciałem zresztą polecać,kogoś kto mógłby nie podołać montażowi.

Do tego Panie Michale muszę zaznaczyć,iż przecież nie mieliśmy podpisanej umowy,nie było wpłaty zaliczki,ba nawet nie spotkaliśmy się face to face,by pokazać co policzyłem,omówić wykonawstwo i problemy z tym związane.

Jedyne co w obecnej sytuacji mogę zrobić to przeprosić,szkoda,że tak wyszło.

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

doradca techniczny firmy Dachlux

0 500 116 292

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam, Panie Michale wysłalem z adresu [email protected] prosbe o wycene pokrycia dachu, czekam niecierpliwie na nią - czas mnie goni materiał ,musze mieć w przeciągiu 2-3 tygodni. Prosze o odpowiedz.

Witam,

ofertą pesymistycznie będzie do końca tygodnia.Wiem(z Forum),iż interesuje się Pan również blachą z posypką mineralną np.Ahi Roofing.Do domu z bala by to nawet nieźle pasowało,tylko cena materiału i robocizny o wiele droższa.Czy zrobić również ofertę na ten rodzaj pokrycia?

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

Witam, Panie Michale wysłalem z adresu [email protected] prosbe o wycene pokrycia dachu, czekam niecierpliwie na nią - czas mnie goni materiał ,musze mieć w przeciągiu 2-3 tygodni. Prosze o odpowiedz.

Witam,

ofertą pesymistycznie będzie do końca tygodnia.Wiem(z Forum),iż interesuje się Pan również blachą z posypką mineralną np.Ahi Roofing.Do domu z bala by to nawet nieźle pasowało,tylko cena materiału i robocizny o wiele droższa.Czy zrobić również ofertę na ten rodzaj pokrycia?

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

Panie Michale w zasadzie jestem juz zdecydowany na Planje Royal wiec najbardziej zalezy mi na tej wycenie i ofercie....

dziekuje

Witam,

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

Panie Michale w zasadzie jestem juz zdecydowany na Planje Royal wiec najbardziej zalezy mi na tej wycenie i ofercie....

dziekuje

Witam ponownie,

nie mamy w ofercie z pewnych względów (kiedyś mieliśmy) blachodachówki PLANNJA.Policzę wobec tego Wenusa z Budmatu,przynajmniej będzie Pan miał pewność,że będzie jednolity odcień tego samego koloru.(a nie paski)

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

Witam,

To, żę Pan Michał zna się na swojej robocie jest powszechnie wiadome i fakt ten mogę potwierdzić osobiście - świetna, terminowa i miła współpraca.

Tym razem pochwalę ekipę Pana Leszka - od Pana Michała, która robiła mi dach w zeszłym roku. I to nie za to jak zrobiła dach (jest ok), ale za to jak zareagowała na potrzebę naprawy po ostatniej nawałnicy w Warszawie, kto widział ten wie jak to wyglądało. Wichura uszkodziła mi jedną obróbkę na ogniomurze. Od mojego telefonu do naprawy mineły może ze 3 godziny.

Cieszę się, że firma nie działa na zasadzie fire and forget. Co niestety jest nagminne w innych firmach, kiedy wpłaci się całą kwotę.

Pozdrawiam

Szanowny Panie niestety nie wszyscy mieli takie sczeście jak Pan w zeszłym sezonie prosiłem o wycenę Pana Michała dotycząć mojego dachu / SKOMPLIKOWANY DACH W okolicach nieporetu /umówiony termin na luty i co i ciszą z mojesj strony kilka jak nie kilkanascie telefonów prośba o zminae rynien na inne i totalna cisza ja rozumiem ze człowiek jest strasznie zapracowany niemniej jednak ja zostałem totalnie olany przez frime dachlux i Pana Michała troche mi przykro i tyle pozdrawiam

Też Michał .

Witam Panie Michale,

pamiętam sytację,zgadza się,sporządzałem ofertę,wysyłałem ekipę na pomiar oraz robiłem wyceny.Niestety ekipa nie chciała się podjąć wykonawstwa tego dachu,gdyż był może i trochę trudny i trochę zepsuty przeź cieśli.Nie chciałem zresztą polecać,kogoś kto mógłby nie podołać montażowi.

Do tego Panie Michale muszę zaznaczyć,iż przecież nie mieliśmy podpisanej umowy,nie było wpłaty zaliczki,ba nawet nie spotkaliśmy się face to face,by pokazać co policzyłem,omówić wykonawstwo i problemy z tym związane.

Jedyne co w obecnej sytuacji mogę zrobić to przeprosić,szkoda,że tak wyszło.

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

0 500 116 292

.

To prawda że nie mielsimy umowy ...pozostaje pytanie czy robice Państwo tylko proste dachy ? Bo ja do dnia dzisiejszego nie mam dachu :) już nie wiem czy się smiać czy płakać.

ps (nie przypominam sobie żebym dostał drugą wycene czy propozycje zawarcia umowy według mojej prośby. JEDYNE CO MÓWIE ze firma z taką renomą nie chciala/nie potrafiła zrobić mi dachu, i tylko troszeczke się denerwuje kiedy wszyscy Pana chwalą, (Mówie to serio i bez urazy) To troche tak jak umrzeć z pragnienia w fabryce coli

Witam,

Nie jestem szczególnie aktywnym forumowiczem (to mój drugi post) ale gdybym w tym miejscy nie napisal podziękowań dla p. Michala za wspanialą wspólpracę, pomoc i szybką rekację na moje prośby bylbym ... no nie bylbym w porządku :).

Wszyscy którzy zaczeli budowe tej wiosny wiedzą jak traktuje się obecnie klientów na skladach budowlanych. Ja w kontaktach z p. Michalem od początku do końca czulem się jak klient.

Jeszcze raz dziekuję i pozdrawiam,

pasha

JEZELI KTOŚ MYŚLI O ŁADNYM I TANIM DACHU TO POLECAM PANA MICHAŁA 500 116 292 :D

MIŁA I BEZPROBLEMOWA WSPOŁPRACA :D :D

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1913489&highlight=dachlux#1913489

I JEZELI DO TEGO UDA SIĘ UMÓWIĆ NA UŁOŻENIE DACHÓWKI Z PANEM JANUSZEM "DIABLO" TO EFEKT KOŃCOWY --- SUPER---

POLECAM :D :D

DACH 350 M2 W 7 DNI

http://images24.fotosik.pl/68/1fc5e33387df881fm.jpg

http://images13.fotosik.pl/50/d6a5f885d838ea29m.jpg :D :D :D :D :D

• 3 weeks później...
Witam

Potrzebuję dachówki (na dach śmietnika) Rupp Ceramika Syrius 13 ceglasty:

ok 80 szt podstawowej

10 szt krańcowej lewej

10 szt krańcowej prawej

Pozdrawiam

Leszek

[email protected]

Witam,

mam taką dachówkę,ale na dachy dla swoich Klientów.

Sugeruję obdzwonić pukty sieci Dachlux,a znajdzie Pan ją.

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

• 1 month później...

Witam,

przeprszam,iż mogłem nie odpisać.

Oto zasady.

1.Cena cennikowa minus rabat o którym rozmawiam w momencie sporządzania oferty.

2.Termin oczekiwia wynosi obecnie ok.2 tygodni.

3.Przedpłata wynosi tyle ile kosztuje dachówka,gąsiory itd.(to co przyjedzie z Ruppa).

4.Dachówka może stać u nas na placu do momentu kiedy będzie Panu potrzebna na budowie.

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

0 500 116 292

[email protected]

1.Cena cennikowa minus rabat o którym rozmawiam w momencie sporządzania oferty.

A jaka obecnie obowiązuje cena cennikowa?

Przy wielkości dachu 270 m2 jaki mógłbym uzyskać rabat?

Odpowiedź może być na priv.

Witam,

odpowiedz,jest na mailu.

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

• 2 weeks później...