Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POKRYCIA DACHOWE WARSZAWA I OKOLICE

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
Wysłałem zapytanie na meila ale niestety wraca. Chyba skrzynka zapchana

witam,

czy udało się Państwu wysłać maila,gdyż nie wiem czy go otrzymałem i już odpowiedziałem czy też nie?

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

doradca techniczny firmy Dachlux

0 500 116 292

[email protected]

• 2 weeks później...
Gość coolibeer
Witam. Chciałbym się dowiedzieć cenę montażu gontu fińskiego. Nie mam czasu na wyszukanie oferty ale od czegoś trzeba zacząć. Z tego co widzę Pan ma dobre oferty cenowe materiałów. Dach jest 4 spadowy (kopertowy)w tym tygodniu będzie już obity płytami osb. Ilość metrów podam jak wrócę z pracy. Miejsce to Częstochowa. Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Proszę o wycenę dachu dla projektu http://www.dobredomy.pl/?id_project=148 . Dachówka Celtycka Braas, okna dachowe Roto z podwyższona osią obrotu + orynnowanie. Do tego proszę doliczyć koszty wykonania więźby dachowej (bez deskowania) i pokrycia dachu.

Pozdrawiam,

Proszę o wycenę dachu dla projektu http://www.dobredomy.pl/?id_project=148 . Dachówka Celtycka Braas, okna dachowe Roto z podwyższona osią obrotu + orynnowanie. Do tego proszę doliczyć koszty wykonania więźby dachowej (bez deskowania) i pokrycia dachu.

Pozdrawiam,

Witam,by sporzadzić ofertę potrzebuję uzyskać od Pani rzut dachu z góry z naniesionymi kątami spadku,rzut więźby dachowej plus rzut jednej z elewacji.Najlepiej podesać te rzuty zeskanowane(nie foto zrobione aparatem cyfrowym !!!!!!! ).Do tego trzeba określić w jakiej części Warszawy ma to być wykonane i kiedy?????

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

doradca techniczno-handlowy firmy Dachlux

0 500 116 292

[email protected]

• 2 weeks później...