Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POKRYCIA DACHOWE WARSZAWA I OKOLICE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam:)

Czy macie tez decra stratos oraz metrotile metroshake ?

jaka jest miedzy nimi róznica z ahi roofing corona ?

Szukamy pokrycia dachowego domu z bali.

Witam ponownie,

jesteśmy przedstawicielem firmy AHI ROOFING,producenta oryginalnej nowozelandzkiej blachy z posypką mneralną.

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

doradca techniczny firmy Dachlux

0 500 116 292

[email protected]

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 3 months później...

Panie Michale,

Czy oprócz witania szanownych forumowiczów podejmuje Pan jakieś kontakty z nimi?

Od kilku miesięcy prosze Pana o kontakt w sprawie dachówki - i nic.

Rozumiem że główne zakupy już u Pana zrobiłem -a pozostał jakiś drobiazg - więc niespecjalnie jestem interesującym klientem. Jednak takie lekceważenie jest trochę niestosowne...

Jestem naprawdę rozczarowany.... :( :( :(

Witam Panie Tomku,

szczerze powiedziawszy nie za bardzo wiem o co chodzi??????Staram się wszystko załatwiać na bieżąco.

Proszę o kontakt telefoniczny w poniedziałek (500 116 292),bądz mailowy

[email protected] ; [email protected] (najlepieje na obie skrzynki).Wtedy wszystko wyjaśnimy.

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

doradca techniczno-handlowy firmy Dachlux

0 500 116 292

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 3 months później...
Witam,

A czy ma Pan w sprzedaży dachówkę Braas Tegalit kolor grafit? Wyszo nam, że najbardziej by pasowała do naszego domu.

Witam,

oczywiscie,iż mam i to w bardzo dobrych cenach jako jeden z najmocniejszych dystrybutorów BRAASA na rynku warszawskim.

Proszę o kontakt,by sporządzić oferę.

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

doradca techniczno-handlowy firmy Dachlux Warszawa

0 500 116 292

[email protected]

• 4 weeks później...
Witam Szanownych Forumowiczów . Ja niestety w niemiłej sprawie - firma Dachlux z ul. Marsa w Warszawie jest NIESOLIDNA !!!!, Jesienią ubiegłego roku zamówiłem dachówkę na ok. 500 m2 dachu , okna dachowe rynny i całą resztę - miało być za miesiąc na budowie - dobrze że zima ostra była i budowa nie szła, ponieważ dachówka dotarła w marcu tego roku . Towar został dostarczony na budowę, ale problemy zaczęły się gdy zabrakło sporo rzeczy - spośród tych zamówionych na początku jak i takich których niedobór wyszedł w trakcie pracy . Zamówiłem - no i d...pa Jasiu, dwa miesiące czekania, telefony, dwa razy sam tam pojechałem żeby odebrać towar, którego ciągle niema . Tłumaczenia - jutro, pojutrze, za tydzień , już jedzie, jest gdzieś w drodze - aż wreszcie niech Pan sobie sam poszuka ! W efekcie współpracy z tą firmą nie mogę dokończyć pokrycia dachu bo brakuje mi dwóch palet dachówki, gąsiorów i wielu innych pierdół ! Moje poszukiwania dotyczą dachówki Creaton Harmonie Neu ,czerwonej angobowanej - może komuś zostały dwie palety? DACHLUX ul. Marsa 33 Warszawa -OMIJAĆ ! Edytowane przez bez dachu

B]Witam Pana,

przepraszam bardzo,ale nie za bardzo wiem o co chodzi.Nie ja prowadziłem tą transakcję,nie ja robiłem wyliczenie i nie ja polecałem i zamawiałem dachówkę.

Dachluxów jest 10 w Warszawie i nie mogę odpowiadać za wszystkich handlowców w naszej firmie.Odpowiadam tylko za siebie,swoje wyliczenia i przeprowadzone transakcje,a ten wątek na tym Forum dotyczy tylko mojej osoby.Działam już tutaj 5 lat i ogromna większość klientów jest zadowolona z przeprowadzonych transakcji,cen i rabatów uzyskanych oraz ekip dekarskich,które polecam.Niemniej jednak dzwoniłem do kolegi z Dachluxu przy ul.Marsa,ma szybko naprawić swój błąd.W razie problemów proszę o kontakt.[/b]

Ps.

Sytuacja taka jak ta nie powinna mieć miejsca,natomiast jeżeli chca Państwo takich sytuacji uniknąć to proszę o bezpośredni kontakt ze mną,bym doradził osobiście odnośnie materiału,zrobił wycenę,polecił ew.ekpię i by etap dachu był dla Państwa etapem bezproblemowym,tak jak u większości moich klientów,których prowadzę.

Pozdrawiam

Michał Dąbrowicz

doradca techniczno-handlowy firmy Dachlux

0 500 116 292

[email protected]

Witam, ponownie - przepraszam Panie Michale, faktycznie ta sytuacja Pana bezpośrednio nie dotyczy, moja notatka w tym wątku znalazła się celowo, ponieważ uważałem , że może to wywołać jakąś reakcję - w innym miejscu pewnie by przeszła nie zauważona. Nie myliłem się - reakcja była bardzo szybka, dziś odbieram zamówiony towar :-) .

Wobec powyższego - dziękuję Panu bardzo za interwencję i pozdrawiam.