Michal Dabrowicz 20.06.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Witam. czy jest u Pana dostępna Blacha z posypką Ahi Roofing - Corona?? Witam,oczywiście,że jest,gdyż jesteśmy w Warszawie jednym z nielicznych firmowych dystrybutorów AHI. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczno-handlowy firmy Dachlux 0 500 116 292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.06.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Witam:)Czy macie tez decra stratos oraz metrotile metroshake ?jaka jest miedzy nimi róznica z ahi roofing corona ?Szukamy pokrycia dachowego domu z bali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 22.06.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witam:) Czy macie tez decra stratos oraz metrotile metroshake ? jaka jest miedzy nimi róznica z ahi roofing corona ? Szukamy pokrycia dachowego domu z bali. Witam ponownie, jesteśmy przedstawicielem firmy AHI ROOFING,producenta oryginalnej nowozelandzkiej blachy z posypką mneralną. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczny firmy Dachlux 0 500 116 292 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Istana 08.07.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Zapytanie wysłałam na e-maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 09.07.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam Szanownych Forumowiczów,w dn.11-19 lipca przebywam na urlopie wypoczynkowym. PozdrawiamMichał Dąbrowiczdoradca techniczno-handlowy firmy Dachlux0 500 116 292[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmoter 23.07.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Panie Michale, wysłałem zapytanie e-mailem w poniedziałek. Do dziś cisza...Czy moge liczyć na odpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 02.08.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 WitamSzukam dobrych okien dachowych o wym 78x140 (4szt - woj. lubuskie). Interesuje mnie produkt veluxa lub fakro (np FTS-V).Co proponujesz i w jakich cenach?Info prosze na privPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gos1719504724 10.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam, Czy w sprzedaży ma Pan też karpiówkę Koramic?Chodzi mi konkretnie o zieloną angobę. Pozdrawiam, Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 11.08.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam, Czy w sprzedaży ma Pan też karpiówkę Koramic? Chodzi mi konkretnie o zieloną angobę. Pozdrawiam, Gośka Witam, oczywiście,iż mamy w ofercie dachówkę KORAMICA. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczny firmy Dachlux 0 500 116 292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qmoter 14.11.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Panie Michale, Czy oprócz witania szanownych forumowiczów podejmuje Pan jakieś kontakty z nimi? Od kilku miesięcy prosze Pana o kontakt w sprawie dachówki - i nic. Rozumiem że główne zakupy już u Pana zrobiłem -a pozostał jakiś drobiazg - więc niespecjalnie jestem interesującym klientem. Jednak takie lekceważenie jest trochę niestosowne... Jestem naprawdę rozczarowany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 14.11.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Witam Panie Tomku,szczerze powiedziawszy nie za bardzo wiem o co chodzi??????Staram się wszystko załatwiać na bieżąco.Proszę o kontakt telefoniczny w poniedziałek (500 116 292),bądz mailowy[email protected] ; [email protected] (najlepieje na obie skrzynki).Wtedy wszystko wyjaśnimy. PozdrawiamMichał Dąbrowiczdoradca techniczno-handlowy firmy Dachlux0 500 116 292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 14.11.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 04.12.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Słyszałam że Creaton ma jakąś promocję na karpiówkę proszę mi napisać co i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulinki 24.12.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/va/sg/kr3r/11uLlWF5dLqUe3uwRX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 14.04.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam, A czy ma Pan w sprzedaży dachówkę Braas Tegalit kolor grafit? Wyszo nam, że najbardziej by pasowała do naszego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 14.04.2010 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam, A czy ma Pan w sprzedaży dachówkę Braas Tegalit kolor grafit? Wyszo nam, że najbardziej by pasowała do naszego domu. Witam, oczywiscie,iż mam i to w bardzo dobrych cenach jako jeden z najmocniejszych dystrybutorów BRAASA na rynku warszawskim. Proszę o kontakt,by sporządzić oferę. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczno-handlowy firmy Dachlux Warszawa 0 500 116 292 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 14.04.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Wysłałam na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bez dachu 06.05.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 (edytowane) Witam Szanownych Forumowiczów . Ja niestety w niemiłej sprawie - firma Dachlux z ul. Marsa w Warszawie jest NIESOLIDNA !!!!, Jesienią ubiegłego roku zamówiłem dachówkę na ok. 500 m2 dachu , okna dachowe rynny i całą resztę - miało być za miesiąc na budowie - dobrze że zima ostra była i budowa nie szła, ponieważ dachówka dotarła w marcu tego roku . Towar został dostarczony na budowę, ale problemy zaczęły się gdy zabrakło sporo rzeczy - spośród tych zamówionych na początku jak i takich których niedobór wyszedł w trakcie pracy . Zamówiłem - no i d...pa Jasiu, dwa miesiące czekania, telefony, dwa razy sam tam pojechałem żeby odebrać towar, którego ciągle niema . Tłumaczenia - jutro, pojutrze, za tydzień , już jedzie, jest gdzieś w drodze - aż wreszcie niech Pan sobie sam poszuka ! W efekcie współpracy z tą firmą nie mogę dokończyć pokrycia dachu bo brakuje mi dwóch palet dachówki, gąsiorów i wielu innych pierdół ! Moje poszukiwania dotyczą dachówki Creaton Harmonie Neu ,czerwonej angobowanej - może komuś zostały dwie palety? DACHLUX ul. Marsa 33 Warszawa -OMIJAĆ ! Edytowane 6 Maja 2010 przez bez dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 07.05.2010 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 B]Witam Pana, przepraszam bardzo,ale nie za bardzo wiem o co chodzi.Nie ja prowadziłem tą transakcję,nie ja robiłem wyliczenie i nie ja polecałem i zamawiałem dachówkę.Dachluxów jest 10 w Warszawie i nie mogę odpowiadać za wszystkich handlowców w naszej firmie.Odpowiadam tylko za siebie,swoje wyliczenia i przeprowadzone transakcje,a ten wątek na tym Forum dotyczy tylko mojej osoby.Działam już tutaj 5 lat i ogromna większość klientów jest zadowolona z przeprowadzonych transakcji,cen i rabatów uzyskanych oraz ekip dekarskich,które polecam.Niemniej jednak dzwoniłem do kolegi z Dachluxu przy ul.Marsa,ma szybko naprawić swój błąd.W razie problemów proszę o kontakt.[/b]Ps.Sytuacja taka jak ta nie powinna mieć miejsca,natomiast jeżeli chca Państwo takich sytuacji uniknąć to proszę o bezpośredni kontakt ze mną,bym doradził osobiście odnośnie materiału,zrobił wycenę,polecił ew.ekpię i by etap dachu był dla Państwa etapem bezproblemowym,tak jak u większości moich klientów,których prowadzę. PozdrawiamMichał Dąbrowiczdoradca techniczno-handlowy firmy Dachlux0 500 116 292[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bez dachu 11.05.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam, ponownie - przepraszam Panie Michale, faktycznie ta sytuacja Pana bezpośrednio nie dotyczy, moja notatka w tym wątku znalazła się celowo, ponieważ uważałem , że może to wywołać jakąś reakcję - w innym miejscu pewnie by przeszła nie zauważona. Nie myliłem się - reakcja była bardzo szybka, dziś odbieram zamówiony towar . Wobec powyższego - dziękuję Panu bardzo za interwencję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts