karolinka1201 25.09.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Pani Michale, czy blachodachówkę Ruukki finera też Pan ma w swojej ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 02.10.2012 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Witam Szanownych Forumowiczów, zapraszam do skladania zapytań ofertowych dotyczących Państwa wymarzonych dachów. Gwarantuję bardzo atrakcyjne ceny,fachową obsługę i renomowane firmy wykonawcze. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczno-handlowy firmy Dachlux 0 500 116 292 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 02.10.2012 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Oczywiścię,iż mam:)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 11.10.2012 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Witam Szanownych Forumowiczów, zapraszam do skladania zapytań ofertowych dotyczących Państwa wymarzonych dachów. Gwarantuję bardzo atrakcyjne ceny,fachową obsługę i renomowane firmy wykonawcze. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczno-handlowy firmy Dachlux 0 500 116 292[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 16.10.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Witam Szanownych Forumowiczów, zapraszam do skladania zapytań ofertowych dotyczących Państwa wymarzonych dachów. Gwarantuję bardzo atrakcyjne ceny,fachową obsługę i renomowane firmy wykonawcze. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczno-handlowy firmy Dachlux 0 500 116 292 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 29.10.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Witam Szanownych Forumowiczów, zapraszam do skladania zapytań ofertowych dotyczących Państwa wymarzonych dachów. Gwarantuję bardzo atrakcyjne ceny,fachową obsługę i renomowane firmy wykonawcze. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczno-handlowy firmy Dachlux 0 500 116 292 [email protected] refresh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 02.11.2012 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Witam Szanownych Forumowiczów, zapraszam do skladania zapytań ofertowych dotyczących Państwa wymarzonych dachów. Gwarantuję bardzo atrakcyjne ceny,fachową obsługę i renomowane firmy wykonawcze. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczno-handlowy firmy Dachlux 0 500 116 292[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 08.11.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Witam Szanownych Forumowiczów, zapraszam do skladania zapytań ofertowych dotyczących Państwa wymarzonych dachów. Gwarantuję bardzo atrakcyjne ceny,fachową obsługę i renomowane firmy wykonawcze. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczno-handlowy firmy Dachlux 0 500 116 292 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucjan1719510820 27.11.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witam serdecznie,Panie Michale przesłałem do Pana na email prośbę o wycene.Bedze wdzieczny za odpowiedz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgierda 28.11.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witam,ja niestety nie mogę pozytywnie się wypowiedzieć na temat firmy Dach Lux. Przy budowie domu mieliśmy do czynienia z Dach Luxem z Józefowa z ul. Nadwiślańskiej i firmą Dach Lux Eliza z Siedlec. Stanowczo odradzam współpracę z obiema firmami. Niestety zostaliśmy oszukani. Dach Lux z Józefowa bez naszej wiedzy i zgody przekazał zlecenie Dach Luxowi z Siedlec - prawdopodobnie pracownicy obu firm mają jakieś układy między sobą. Firma Dach Lux Eliza to jedna wielka pomyłka wyłudzają pieniądze od ludzi, nie dotrzymują terminów, umów wykonują prace niezgodnie z projektem, właściciel firmy jest chamski i opryskliwy, albo nie odbiera telefonów, albo zbywa i zwodzi, głupimi odzywkami. Informowanie o wstąpieniu na drogę sądową i zgłoszenie sprawy na policję nie robi żadnego wrażenia.Niestety Dach Lux z Józefowa odpowiedzialny za całą sytuację nie poczuwa się do żadnej odpowiedzialności, dlatego też szczerze nie polecam, współpraca z tymi firmami to tylko strata nerwów, zdrowia, czasu i pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 28.11.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 A ja polecam Dachlux w Zielonce. Dobra obsługa i oferta. Z tej placówki polecam Pana Gorzyckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 10.01.2013 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Witam Szanownych Forumowiczów, zapraszam do skladania zapytań ofertowych dotyczących Państwa wymarzonych dachów. Gwarantuję bardzo atrakcyjne ceny,fachową obsługę i renomowane firmy wykonawcze. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczno-handlowy firmy Dachlux 0 500 116 292[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 10.01.2013 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Witam, ja niestety nie mogę pozytywnie się wypowiedzieć na temat firmy Dach Lux. Przy budowie domu mieliśmy do czynienia z Dach Luxem z Józefowa z ul. Nadwiślańskiej i firmą Dach Lux Eliza z Siedlec. Stanowczo odradzam współpracę z obiema firmami. Niestety zostaliśmy oszukani. Dach Lux z Józefowa bez naszej wiedzy i zgody przekazał zlecenie Dach Luxowi z Siedlec - prawdopodobnie pracownicy obu firm mają jakieś układy między sobą. Firma Dach Lux Eliza to jedna wielka pomyłka wyłudzają pieniądze od ludzi, nie dotrzymują terminów, umów wykonują prace niezgodnie z projektem, właściciel firmy jest chamski i opryskliwy, albo nie odbiera telefonów, albo zbywa i zwodzi, głupimi odzywkami. Informowanie o wstąpieniu na drogę sądową i zgłoszenie sprawy na policję nie robi żadnego wrażenia.Niestety Dach Lux z Józefowa odpowiedzialny za całą sytuację nie poczuwa się do żadnej odpowiedzialności, dlatego też szczerze nie polecam, współpraca z tymi firmami to tylko strata nerwów, zdrowia, czasu i pieniędzy. Witam, przykro mi z zaistniałej sytuacji,ale dany wątek jest przypisany od wielu lat do mojej osoby,ja tutaj oferuję swoje usługi,ja biorę odpowiedzialność za swoej wyliczenia,negocjacje cen z klientami,ja polecam ekipy do których mam zaufanie i z którymi współpracuję wiele lat takimi jak ekipa Pana Janusza Kępy vel Diablo czy Pana Karola Wiązowskiego.Za innych pracowników ja nie mogę brać odpowiedzialności. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczno-handlowy firmy Dachlux 500 116 292 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 11.01.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Witam a ja polecam firmę DACHLUX i obecnego tu Pana MICHAŁA u którego jakiś czas temu zakupiłem dachówkę na swój dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 29.01.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Witam Szanownych Forumowiczów, zapraszam do skladania zapytań ofertowych dotyczących Państwa wymarzonych dachów. Gwarantuję bardzo atrakcyjne ceny,fachową obsługę i renomowane firmy wykonawcze. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczno-handlowy firmy Dachlux 0 500 116 292 [email protected] refresh:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 15.02.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 refresh:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 25.02.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Witam Szanownych Forumowiczów,Pragnę Państwa poinformować,iż z dniem 1 marca bieżącego roku firma BRAAS,producent dachówek betonowych np.dachówka Celtycka czy Bałtycka oraz dachówek ceramicznych np AMBER 12 wprowadza nowy,DROŻSZY cennik. Wszystkich chetnych do zakupu w obecnych,nizszych cenach proszę o kontakt. PozdrawiamMichał Dąbrowiczdoradca techniczno-handlowy firmy Dachlux0 500 116 292[email protected][email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 08.03.2013 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witam Szanownych Forumowiczów, zapraszam do skladania zapytań ofertowych dotyczących Państwa wymarzonych dachów. Gwarantuję bardzo atrakcyjne ceny,fachową obsługę i renomowane firmy wykonawcze. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczno-handlowy firmy Dachlux 0 500 116 292 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 12.03.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Witam Szanownych Forumowiczów, zapraszam do skladania zapytań ofertowych dotyczących Państwa wymarzonych dachów. Gwarantuję bardzo atrakcyjne ceny,fachową obsługę i renomowane firmy wykonawcze. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczno-handlowy firmy Dachlux 0 500 116 292 [email protected] refresh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 15.04.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Witam Szanownych Forumowiczów,zapraszam do skladania zapytań ofertowych dotyczących Państwa wymarzonych dachów.Gwarantuję bardzo atrakcyjne ceny,fachową obsługę i renomowane firmy wykonawcze.PozdrawiamMichał Dąbrowiczdoradca techniczno-handlowy firmy Dachlux0 500 116 292[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts