waddor 29.01.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 witam!!!Mam pytanie odnośnie dachówki Roben plus miedziana z pierwszego wypalania. czy taka dachówka będzie miała większość właściwości tej wypalanej podwójnie. czy jest coś na co nalezy zwrócić uwagę? Sprzedawca daje gwarancję, tylko ponoć trzeba ja luźniej kłaść. Jeżeli wiedziałby pan coś na temat tej dachówki to będę wdzięczna za informację. ewentualnie proszę o odpoiwedź tu: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 29.01.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Pan Michał chyba zapadł się pod ziemię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 04.02.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Chciałbym polecić Pana Michała i polecaną przez Niego ekipę Pana Janusza. Dach zrobiony szybko, dokładnie i ładnie, przed planowanym czasem (i to teraz jak padał śnieg i deszcz). Pomimo moich zmian w ostatniej chwili nie było problemu z realizacją. Panowie na koniec ładnie pozabezpieczali mi otwory po wyjętych skrzydłach. Zdjęcie podeślę jak zamontuję veluxy coby był efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 05.02.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Chciałbym polecić Pana Michała i polecaną przez Niego ekipę Pana Janusza. Dach zrobiony szybko, dokładnie i ładnie, przed planowanym czasem (i to teraz jak padał śnieg i deszcz). Pomimo moich zmian w ostatniej chwili nie było problemu z realizacją. Panowie na koniec ładnie pozabezpieczali mi otwory po wyjętych skrzydłach. Zdjęcie podeślę jak zamontuję veluxy coby był efekt. ten czarny dach to Wasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 05.02.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Ja tez chcialam sie dolączyć do pochwał w strone p. Michala. Wszystko odbylo sie sprawnie i bez problemow. A ekipa tez byla solidna i wszystko zrobili tak, jak trzeba Zdjecia oczywiscie moge zamiescic, jesli jest ktos zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomasso 07.02.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Agutek, wklej zdjecia -pochwal sie dachem pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 10.02.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 czeeemam do przykrycia dach wg projektuhttp://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3090100&ProjID=498interesują mnie dwie wersje oczywisćsie kpl.dachówka bras +robota +rynydruga to blachodacówka finishdak +rynny+robota termn realiacji czerwiec/2007 inf.na priv z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 12.02.2007 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witam Wszytskich po urlopie,niestety nie za bardzo udanym ze względu na kradzież!!!!!!!!Dlatego między innymi moj nr .Orange,będzie dostepny od jutra. Co do wyceny to by ją sporządzić potrzebuję rzut dachu z góry( z naniesionymi katami spadku) i jedną z elewacji.Z tych gotowych stron projektantów nie da się tego zrobić dokładnie.Zawsze sugeruję spotkanie face to face by to wszystko pokazać i omówić. Pozdrawiam Michał DąbrowiczDoradca techniczny firmy Dachlux0 500 116 2920 608 475 793 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 13.02.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 No to wklejam obiecane zdjecia http://img215.imageshack.us/img215/7983/img1527mm9.jpg http://img112.imageshack.us/img112/2280/img1531ft6.jpg http://i175.photobucket.com/albums/w127/Ja_guska/IMG_1540.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 14.02.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Chciałbym polecić Pana Michała i polecaną przez Niego ekipę Pana Janusza. Dach zrobiony szybko, dokładnie i ładnie, przed planowanym czasem (i to teraz jak padał śnieg i deszcz). Pomimo moich zmian w ostatniej chwili nie było problemu z realizacją. Panowie na koniec ładnie pozabezpieczali mi otwory po wyjętych skrzydłach. Zdjęcie podeślę jak zamontuję veluxy coby był efekt. ten czarny dach to Wasz? Na silce? Tak to nasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pobik 14.02.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witam Spotkałem się dziś z Panem Michałem było bardzo miło. Teraz oczekuję na ofertę i mam nadzieję że cena mnie ucieszy równie jak dzisiejsze spotkanie i będę mógł dołączyć do grona zadowolonych klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkag2003 17.02.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Tak sobie czytam te informacje o podwyżkach i czytam i szczerze mówiąc trochę mi się chce śmiać. Przecież to my sami poniekąd napędzamy tę "machinę" wzrostu cen. Siejemy panikę, kupujemy materiał po kilka a nawet kilkanaście miesięcy przed planowanym rozpoczęciem budowy, by tylko zdążyć przed podwyżką. To powoduje w hurtowniach a tym samym w zakładach produkcyjnych zjawisko "zwiększonego zapotrzebowania" na materiały i "sztucznego tłoku". Przecież to oczywiste, że jak na towar jest popyt, to producenci i hurtownie mają extra okazję, aby serwować podwyżki , bo dlaczegóż by nie, jak towar w obecnej swoistej panice inwestorów i tak się sprzeda? Dzisiaj nawet mało kto o rabaty w hurtowniach pyta, bo jak usłyszy, że na towar trzeba czekać kilka tygodni, to wpada w panikę i się modli, żeby tylko kupić i cena nie jest najważniejsza. Najważniejsze, by zdążyć przed podwyżką Poczekajcie jeszcze kilka lub kilkanaście miesięcy, no góra 3 lata, a zobaczycie, że sytuacja diametralnie się zmieni. Chętnych ma materiały budowlane będzie coraz mniej, a hurtownie będą przebijać się rabatami, by pozyskać klienta. I cóż z tego, że ceny materiałów będą wtedy wyższe niż obecnie, jak rabaty z powodzeniem to zrekompensują (przypomnijmy sobie, co było kilka lat wstecz). Hurtownie i producenci doskonale o tym wiedzą, że po latach "chudych" następują lata "tłuste" i jak teraz mają okazję, którą sami im stworzyliśmy, to z niej korzystają! Póki czas! Poza tym analitycy i socjologowie już biją na alarm, że za sprawą niżu demograficznego i masowej emigracji za kilka lat będzie większa podaż mieszkań i domów, niż popyt na nie, a co to oznacza, nie muszę pisać, bo każdy z nas doskonale rozumie Tak więc życzę Wam, drodzy inwestorzy i sobie również, chłodniejszego podejścia do tematu podwyżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwkag2003 17.02.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 I jeszcze jedno: hurtownie żądają obecnie przedpłaty na towar, która często wynosi 100% wartości zamówionego towaru! Nie dość, że towar będzie jechał do inwestora prosto od producenta (hurtownia tylko go przefakturuje, hehe!), to jeszcze przyjedzie za 2 miesiące! Czy u was też tak jest? Przecież to skandal, bo hurtownia po prostu pożycza od klientów pieniądze bez procentu, którymi przez 2 miesiące obraca! Jest to totalnie złodziejski proceder tym bardziej, że większość producentów materiałów budowlanych NIE PRZYJMUJE PRZEDPŁAT od hurtowni, a to wiem na 100%!!! Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 18.02.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Witam panie MIchale wysłalem maila z prośbą o ofertę Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 20.02.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam panie MIchale wysłalem maila z prośbą o ofertę Pozdrawiam Konrad wysłałem mailem wymiary okien połaciowych do wyceny Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia9 20.02.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam Panie Michale,Zaczynam budowę domu w Mińsku Mazowieckim, do zimy planujemy postawić w stanie surowym zamkniętym - pod dachem. Dach planujemy pokryć folią + na to blachodachówka - kolor na pewno grafitowy, na producenta jeszcze się nie zdecydowalismy - tu ukłon w Pana kierunku z prośbą o ofertę i sugestie. Interesuje nas również ekipa montażowa, bo jeszcze nie mamy wykonawcy.Budujemy Andromedę I z pracowni Dobre Domy poszerzoną o 60 cm (powiększenie garażu). Wieczorem podam Panu e-mailem dokładną powierzchnię dachu.PozdrawiamMonika Zarzycka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza77 20.02.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam Panie Michale, wlasnie rozpoczynam budowe domu Zacisze II z pracowni MgProjekt. Chcialabym polozyc dachowke ceramiczna. Bardzo prosze o Pana sugestie i oczywiscie dobra cene:-)- szczegoly wysle na mail'a. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thunderstuck 28.02.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Witam, Chciałabym poprosić o cenę dachówki creatona domino NUANCE" schieferton angobowana. Powierzchnia dachu to 320 m2. Na razie proszę o cenę dla dachówki podstawowej bo nie jesteśmy jeszcze do końca na nią zdecydowani Dla porównania prosiłam bym również o cenę dla brassa tegalit, ciemnoszary lub grafitowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzoza77 28.02.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Panie Michale,przypominam sie z kosztorysem - przeslalam juz do Pana niezbedne informacje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pobik 01.03.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam Dach zamówiony, ekipa wchodzi 12 marca . Jak narazie bardzo miło i bez najmniejszych komplikacji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts