Michal Dabrowicz 21.06.2007 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Witam,niestety Euronitu polskiego nie da się już zamówić na ten rok,Euronit niemiecki jest dostępny u mnie w ciagu 1-2 miesiące.Nie można łączyć dachówek polskich i niemieckich,gdyż różnią sie delikatnie odcieniem.Stąd moje pytanie czy to jest dobiórka do istniejacego dachu czy jest to nowy "daszek". PozdrawiamMichał Dąbrowiczdoradca techniczny firmy Dachlux0 500 116 292[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monsiu 22.06.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 witam, jest to istniejący dach, będę go podwyższać i zmieni się powierzchnia o około 50 m2.Bardzo mnie Pan zmartwił tą wiadomością Dachówki Euronit nie ma w ogóle nigdzie na ten rok, czy tylko u Pana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 23.06.2007 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Odpowiedzi poszły na priv.PozdrawiamMichał Dąbrowiczdoradca techniczny firmy Dachlux Warszawa0 500 116 292[email protected] .pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KALI04 04.07.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam.Mam pytanie ,chciałbym zamontować okna dachowe fakro w nowym dachu - dachówka creaton kera pfanne.Jakiej wysokości wybrać kołnierze uszczelniające,czy jest to dachówka średnia czy wysoka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 12.07.2007 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam,ja osobiście zawsze sprzedaję kołnierze EZV(średni) i to działa.PozdrawiamMichał Dąbrowiczdoradca techniczny firmy Dachlux Warszawa0 500 116 292 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaIAdam 31.07.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Pan Michal w Wiadomosciach ! no no Widzial sie Pan?PozdrawiamJoanna Kujawska Bialoleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 31.07.2007 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Niestety nie:(byłem w pracy.(ale znalazłem w necie:) Pozdrawiam. Michał Dąbrowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tetley 04.08.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 witam Jest Pan Panie Michale Guru na tym forumGratulacje i dlatego mam pytanie:jakie są : aktualnie ceny,promocje,warunki zakupu dachówki Tandem???pozdrawiam Tetley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matrasza 06.08.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam Panie Michale,niezmiernie podoba mi się dachówka Creatona Domino, kolor jak się nie mylę Łupek (grafitowa w każdym bądź razie). Identyczną produkuje francuski Imerys Toiture. Z tego co się orientuję, cenowo są porównywalne.Którą by Pan doradził?Czy taką dachówkę można układać jedną pod drugą, czy trzeba z przesunięciem? (widziałam zrealizowany dach z ułożeniem jadna pod drugą, co bardzo mi się podoba, ale w dwóch punktach sprzedaży dowiedziałam się, że trzeba je układać z przesunięciem).Dziękuję i pzdr, matrasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 06.08.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam Panie Michale.Pogoda nas nie rozpieszcza,same burze.Patrzę na dach i zastanawiam się nad założeniem instalacji odgromowej.Jak bardzo kosztowne i upierdliwe byłoby to na moim dachu?Czy robiłby to Diabeł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 06.08.2007 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam Panie Michale, niezmiernie podoba mi się dachówka Creatona Domino, kolor jak się nie mylę Łupek (grafitowa w każdym bądź razie). Identyczną produkuje francuski Imerys Toiture. Z tego co się orientuję, cenowo są porównywalne. Którą by Pan doradził? Czy taką dachówkę można układać jedną pod drugą, czy trzeba z przesunięciem? (widziałam zrealizowany dach z ułożeniem jadna pod drugą, co bardzo mi się podoba, ale w dwóch punktach sprzedaży dowiedziałam się, że trzeba je układać z przesunięciem). Dziękuję i pzdr, matrasza Witam, porównanie dachówek Creatona i Imeris Toiture posłałem na priv, natomiast wkleję porównanie ukladanie na przemian i jedna pod drugą: 2.Co do ukladania na przemian bądz jedna pod drugą. Otóż jest zasada,jeżeli dach jest o niskim kącie nachylenia i w dodatku w środowisku agresywnym(duża ilość drzew,szczególnie iglastych) to tylko układanie na przemian.Jeżeli stromy i w okolicy nie ma drzew to można układać na przemian i jedną pod drugą.Jest to związane z zapychaniem zamków dachówki przez igły z drzew. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matrasza 07.08.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Panie Michale, bardzo dziękuję za odpowiedź Czy mogę u Pan uzyskać info o cenie dachówki domino f-my Creaton na dzień dzisiejszy oraz czas oczekiwania, czy mam kontaktować się z punktem sprzedaży. dziękuję i pozdrawiam, matrasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 07.08.2007 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Panie Michale, bardzo dziękuję za odpowiedź Czy mogę u Pan uzyskać info o cenie dachówki domino f-my Creaton na dzień dzisiejszy oraz czas oczekiwania, czy mam kontaktować się z punktem sprzedaży. dziękuję i pozdrawiam, matrasza Witam,jeżeli nie robił wyceny żaden punkt z sieci dachlux,to chętnie sporządzę ofertę. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matrasza 08.08.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Witam,wycenę na zupełnie inną dachówkę robił pkt. w Zakręcie.Tak więc zgłoszę się do nich, bo mają wszystkie niezbędne rzuty.Dziękuję i pozdrawiam,matrasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coli 08.08.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Panie Michale,widzialam dzis na stronie Budmatu, ze od 04.08 obowiazuje nowy cennik.To wzrost czy spadek cen? Interesuje mnie blachodachowka Sara. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 08.08.2007 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Panie Michale, widzialam dzis na stronie Budmatu, ze od 04.08 obowiazuje nowy cennik. To wzrost czy spadek cen? Interesuje mnie blachodachowka Sara. pozdrawiam Witam, zmiana cen dotyczy głownie blachodachówki Polonia(stal polska) oraz produktów z Huty Voestalpine (Austria).Są to obniżki o ok 5-7 %.Dotyczy to również blach trapezowych Nie uległy zmianie cenowej produkty ze szwedzkiej huty SSAB,te najbardziej poszukiwane i z najlepszą gwarancją. Pozdrawiam Michał Dąbrowicz doradca techniczny firmy Dachlux 0 500 116 292 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiaran 14.08.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam, To, żę Pan Michał zna się na swojej robocie jest powszechnie wiadome i fakt ten mogę potwierdzić osobiście - świetna, terminowa i miła współpraca. Tym razem pochwalę ekipę Pana Leszka - od Pana Michała, która robiła mi dach w zeszłym roku. I to nie za to jak zrobiła dach (jest ok), ale za to jak zareagowała na potrzebę naprawy po ostatniej nawałnicy w Warszawie, kto widział ten wie jak to wyglądało. Wichura uszkodziła mi jedną obróbkę na ogniomurze. Od mojego telefonu do naprawy mineły może ze 3 godziny. Cieszę się, że firma nie działa na zasadzie fire and forget. Co niestety jest nagminne w innych firmach, kiedy wpłaci się całą kwotę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parr 16.08.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 I ja zdecydowanie polecam Pana Michała.Miła i w pełni profesjonalna obsługa,bardzo dobre rabaty,zero problemu z wymianą kilku sztuk uszkodzonej w trakcie transportu dachówki jak i ze zwrotem niewykorzystanych dachówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nestor2 18.08.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam, To, żę Pan Michał zna się na swojej robocie jest powszechnie wiadome i fakt ten mogę potwierdzić osobiście - świetna, terminowa i miła współpraca. Tym razem pochwalę ekipę Pana Leszka - od Pana Michała, która robiła mi dach w zeszłym roku. I to nie za to jak zrobiła dach (jest ok), ale za to jak zareagowała na potrzebę naprawy po ostatniej nawałnicy w Warszawie, kto widział ten wie jak to wyglądało. Wichura uszkodziła mi jedną obróbkę na ogniomurze. Od mojego telefonu do naprawy mineły może ze 3 godziny. Cieszę się, że firma nie działa na zasadzie fire and forget. Co niestety jest nagminne w innych firmach, kiedy wpłaci się całą kwotę. Pozdrawiam Szanowny Panie niestety nie wszyscy mieli takie sczeście jak Pan w zeszłym sezonie prosiłem o wycenę Pana Michała dotycząć mojego dachu / SKOMPLIKOWANY DACH W okolicach nieporetu /umówiony termin na luty i co i ciszą z mojesj strony kilka jak nie kilkanascie telefonów prośba o zminae rynien na inne i totalna cisza ja rozumiem ze człowiek jest strasznie zapracowany niemniej jednak ja zostałem totalnie olany przez frime dachlux i Pana Michała troche mi przykro i tyle pozdrawiam Też Michał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRYMUS_BMW 19.08.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Witam, Panie Michale wysłalem z adresu [email protected] prosbe o wycene pokrycia dachu, czekam niecierpliwie na nią - czas mnie goni materiał ,musze mieć w przeciągiu 2-3 tygodni. Prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts