Michal Dabrowicz 22.04.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Witam szanownych Forumowiczów, Nazywam się Michał Dąbrowicz i jestem doradcą technicznym największej sieci hurtowni zajmującej się sprzedażą kompletnych i nowoczesnych systemów pokryciowych na dachy.Firma nazywa się DACHLUX i ma 8 punktów w całej Warszawie.Z racji tego,iż jesteśmy najwięksi możemy zaoferować najlepsze ceny i największe rabaty!!!!Jeśli są Państwo zainteresowani zakupem poniższych produktów: Dachówka ceramiczna: Creaton, Rupp Ceramika, Von Muller, Roben Dachówka betonowa: Braas,Euronit,Ibf Blachodachówka: Budmat (Wenus,Sara,Zefir), Finish Profiles,MetroBond (blacha z posypką mineralną) ----najniższe ceny w Warszawie od 18,95 zł Gont bitumiczny: Katepal,Isola,Leminkainen Systemy orynnowania: Marley,Kaczmarek,Bryza,Plastmo,Siba,Rheinzink oraz orynnowanie miedziane Okna dachowe: Velux,Roto,Fakro,Rooflight to proszę o kontakt: MICHAŁ DĄBROWICZ doradca techniczny firmy Dachlux0 608 475 793 [email protected] UWAGA!!!!!!!!! Zapewniamy bezpłatny transport w okolicach Warszawy oraz możemy zaoferować Państwu naszych firmowych wykonawców!!!!!!!!! PS!!!! Przypominam,iż jestem w stanie zaoferować najlepszą cenę i największe rabaty!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sam Gamgee 01.05.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Chciałbym zapytać o cenę kominka wentylacyjnego Kera Pfanne angoba miedziana? PozdrawiamSam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 03.05.2005 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Witam,przepraszam,ale dopiero jutro będę to w stanie to sprawdzić,odpowiedz podeslę na priv.PozdrwawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 11.05.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Przypominam,iż jestem w stanie zaoferować najlepszą cenę i największe rabaty!!!!!!!!!!! Faktycznie, muszę potwierdzić, że oferowane ceny i rabaty dostaliśmy baaaardzo korzystne. Dziękuję za miłą współpracę panie Michale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tslagorski 12.05.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Szanowni Forumowicze,W kwietniu bieżącego roku wybrałem Dachlux jako dostawcę blachodachówki, orynnowania i okien dachowych oraz jako wykonawcę prac związanych z pokryciem dachowym. O wyborze tej firmy zadecydowały przede wszystkim cena (a z zapytaniem ofertowym zwróciłem się do 6 różnych firm) oraz profesjonalizm obsługi. Mogę z całą odpowiedzialnością zaświadczyć, iż oferta Dachluxu przedstawiona mi przez Pana Michała Dąbrowicza była najlepsza ze wszystkich, które otrzymałem. Polecam tę firmę wszystkim Forumowiczom. T.Ślagórski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 26.05.2005 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Pozdrowienia dla wszystkich znajomych forumowiczów w ten upalny dlugi weekend(dla kogo wolny ten wolny,a dla kogo nie to nie:):)) Reszta jak w temacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacooo 31.05.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witam, pozwoliłem sobie wyłać prośbę o wycenęJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.06.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Również zamówiłem dach z wykonastwem w Dachluxie.Materiał najtaniej,robocizna może nie,ale położenie ponad 300m2 trwało tydzień.Szybko,sprawnie,solidnie,w miłej atmosferze,chłopaki na poziomie.Poprawili więźbę,ułożyli, posprzątali i pojechali.Polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ansik 03.06.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Cieszę się, że są tacy dobrzy, dokładni i szybcy, bo Pan Michał obiecał, że podeśle ich także do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.06.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Ekipa pod dowództwem Diabła-Janusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 09.06.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2005 Ja rowniez kupilem dachowke u p. Michala.Aby sie nie zaglebiac w szczegoly napisze tylko, ze jest OK.Panie Michale, pamieta pan o farbce Robena dla mnie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 11.06.2005 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2005 Witam Vivaldiego:)farbka do odbioru w tym tygodniu,jak dojedzie dam znaćPozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sunao 13.06.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Witam, Jestem zainteresowany ofertą na dostawę materiałow i wykonanie więźby, pokrycia i orynnowania. Dachówka cementowa. Dach o nachyleniu połaci 35*, pow 300m2, ok 9m3 drewna na więźbę. szczegóły konstrukcyjne (przed adaptacją polegającą na zmianie nachylenia połaci dachowej z 25* na 35*) tutaj: http://www.bit.neostrada.pl/dach.pdf Pozdrawiam, Sunao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawob 14.06.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Szanowny Panie Michale,07 czerwca wysłałem do Pan e-maila i jak dotąd nie widzę żadnej odpowiedzi. Czyżby to typowe traktowanie potencjalnych klientów. Własnie dzisiaj podziekowalem za uslugi innemu przedstawicielowi.Mam nadzieje ze z Panem się współpracuje znacznie lepiej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 15.06.2005 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Szanowny Panie "SławoB", mam nadzieje,iż nasze dzisiejsze spotkanie "face to face" trochę Panu przybliżyło temetykę pokryć dachowych i zawiłosci z tym związanych.:) Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawob 20.06.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Dziękuję Panie Michale za prelekcje dotyczące pokryć dachowych.Z radoscia przyznaje ze pochlebne opinie dotyczace Pana osoby sie potwierdzily. Oby tak dalej. Gratuluje. Chętnie dokonałbym u Pana zakupu ale cena od całosci a szczegolnie wykonastwo jest zbyt wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal Dabrowicz 20.06.2005 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Panie Sławomirze,dziekuję za pochlebną opinię.Ceny,które podałem są jeszcze do negocjacji.PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jalek 28.06.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Jaki rabat od ceny katalogowej można uzyskać na 6 okien fakro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 30.06.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Niniejszym chciałbym podziękować panu Michałowi za zaangażowanie przy negocjacjach i wykonaniu pokrycia dachu mojego domu! Polecam Wszystkich Forumowiczom! kilka fotek jest w linku w moim podpisie ps.nie jestem w jakikolwiek związany (poza umową na ułożenie dachówki) z firmą Dachlux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w40 19.07.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Witam, Panie Michale, jakie są ceny na pokrycie dachu - deskowanie, papa, dachówka - robocizna za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts