Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POKRYCIA DACHOWE WARSZAWA I OKOLICE

Recommended Posts

Witam szanownych Forumowiczów,

Nazywam się Michał Dąbrowicz i jestem doradcą technicznym największej sieci hurtowni zajmującej się sprzedażą kompletnych i nowoczesnych systemów pokryciowych na dachy.Firma nazywa się DACHLUX i ma 8 punktów w całej Warszawie.Z racji tego,iż jesteśmy najwięksi możemy zaoferować najlepsze ceny i największe rabaty!!!!Jeśli są Państwo zainteresowani zakupem poniższych produktów:

Dachówka ceramiczna:

Creaton, Rupp Ceramika, Von Muller, Roben

Dachówka betonowa:

Braas,Euronit,Ibf

Blachodachówka:

Budmat (Wenus,Sara,Zefir), Finish Profiles,MetroBond (blacha z posypką mineralną) ----najniższe ceny w Warszawie od 18,95 zł

Gont bitumiczny:

Katepal,Isola,Leminkainen

Systemy orynnowania:

Marley,Kaczmarek,Bryza,Plastmo,Siba,Rheinzink oraz orynnowanie miedziane

Okna dachowe:

Velux,Roto,Fakro,Rooflight

to proszę o kontakt:

MICHAŁ DĄBROWICZ

doradca techniczny firmy Dachlux

0 608 475 793

[email protected]

UWAGA!!!!!!!!!

Zapewniamy bezpłatny transport w okolicach Warszawy oraz możemy zaoferować Państwu naszych firmowych wykonawców!!!!!!!!!

PS!!!!

Przypominam,iż jestem w stanie zaoferować najlepszą cenę i największe rabaty!!!!!!!!!!!

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 505
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Szanowni Forumowicze,

W kwietniu bieżącego roku wybrałem Dachlux jako dostawcę blachodachówki, orynnowania i okien dachowych oraz jako wykonawcę prac związanych z pokryciem dachowym. O wyborze tej firmy zadecydowały przede wszystkim cena (a z zapytaniem ofertowym zwróciłem się do 6 różnych firm) oraz profesjonalizm obsługi. Mogę z całą odpowiedzialnością zaświadczyć, iż oferta Dachluxu przedstawiona mi przez Pana Michała Dąbrowicza była najlepsza ze wszystkich, które otrzymałem. Polecam tę firmę wszystkim Forumowiczom.

T.Ślagórski

• 2 weeks później...

Witam,

Jestem zainteresowany ofertą na dostawę materiałow i wykonanie więźby, pokrycia i orynnowania. Dachówka cementowa. Dach o nachyleniu połaci 35*, pow 300m2, ok 9m3 drewna na więźbę.

szczegóły konstrukcyjne (przed adaptacją polegającą na zmianie nachylenia połaci dachowej z 25* na 35*) tutaj:

http://www.bit.neostrada.pl/dach.pdf

Pozdrawiam,

Sunao

Szanowny Panie Michale,

07 czerwca wysłałem do Pan e-maila i jak dotąd nie widzę żadnej odpowiedzi. Czyżby to typowe traktowanie potencjalnych klientów. Własnie dzisiaj podziekowalem za uslugi innemu przedstawicielowi.

Mam nadzieje ze z Panem się współpracuje znacznie lepiej.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Niniejszym chciałbym podziękować panu Michałowi za zaangażowanie przy negocjacjach i wykonaniu pokrycia dachu mojego domu!

Polecam Wszystkich Forumowiczom!

kilka fotek jest w linku w moim podpisie

ps.

nie jestem w jakikolwiek związany (poza umową na ułożenie dachówki) z firmą Dachlux

• 3 weeks później...