Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Leon z katowic a regulamin forum

Redakcja

Recommended Posts

Hmmm... w takim razie dlaczego Redakcja pozwala by ktoś niezalogowany pisał posty w dziale "Wymiana doświadczeń". Mało tego ktoś kto wprost uwziął się na Leona napisał tam kilkanascie postów oraz utworzył nowe watki. Czyżby ten "ktoś" pisał za pozwoleniem Redakcji i działał na specjalnych prawach.

Czy też zabezpieczenia systemu są "dziurawe" i hacker może sobie buszować po serwerze.

Sprawdziłem, bez zalogowania się nie mogłem w tym dziale napisać niczego.

Po "wywaleniu" nicka posty "wywalonego" pozostają, jako posty sygnowane 'gość' [chociaż nie zawsze, czasem bywało że znikał Forumowicz z całym "dorobkiem" postnym :wink:]

Może czyszczenie należałoby dokończyć usuwając posty, właściwie część wątków można usunąć w ogóle.

Swoją drogą, zastanawiający jest upór niektórych osób we flekowaniu innych.

Tak Ponurku zastanawiające... :roll: i przykre – osoba była tak zaparta, że po zdejmowanym nika przybierała natychmiast następny.... ja zauważyłam trzy – wszystkie dotyczyły tego samego Forumowicza ... smutno mi się zrobiło ... bardzo. Kochani – pozwólmy żyć innym.

A dziś taki słoneczny dzień ... kto żyw – do ogrodu . :p

Pozdrawiam serdecznie

Leon mi się uskarżał, że został totalnie zbanowany, podobno nie wpuszcza go nawet jako gościa. Może teraz trochę przycichnie, bo poziom niektórych dyskusji zszedł poniżej zera. Ktoś był perfidny, a Leona chyba poniosło... Sam nie wiem co o tym myśleć.

PS.

Leon prosił by Was od niego pożegnać.

Wowka - jest tylko problem przy połączeniach gdzie masz IP nadawane dynamicznie. W tym ukłądzie możesz zabanować niewinne osoby. Z opisu Leona wynika, że zabanowano jego IP czyli jeśli na tym publicznym IP są inne osoby to też zostały odcięte od forum. Czy Moderator może to skomentować?

Standardowo "flekowanie" oznacza roboty stolarskie, polegajace na wycięciu starych, zniszczonych belek i zastąpienie ich nowymi, dopasowanymi elementami :wink:.

W języku obiegowym to synonim kopania kogoś, kto nie bardzo może się bronić, wręcz "kopania leżącego" [etym. od fleka w bucie].

Cytaty:

* Machulski, Superprodukcja - he he he he he he. Niezłe, trudno żeby miał dobre recenzje, skoro treścią jest flekowanie krytyków i Andrzeja Wajdy.

* Flekowanie ludzi przyzwoitych, a niewygodnych, za pomocą starannie wybranych, a wyrwanych z kontekstu fragmentów ich wypowiedzi to bardzo stara metoda z upodobaniem stosowana przez UB, SB i komuszą propagandę.

* W obronie żon Kwaśniewskiego i Oleksego stanął Marek Mazurkiewicz z SLD. - Czuję niesmak, obrzydzenie. Czy flekowanie kobiet jest tradycją tej Izby? Czy żona polityka musi być kucharką i nie może prowadzić działalności gospodarczej? - pytał z sejmowej trybuny kolega klubowy Aleksandra Kwaśniewskiego."

* Katarzyna Kolenda-Zaleska: Co się pan tak uparł na tego Rokitę? W komisji jest jeszcze dziewięciu innych członków.

Adam Michnik: Bo pani mi zasugerowała Rokitę, więc o Rokicie mówię. Jeżeli pan Jan Maria Rokita uważa za stosowne publiczne flekowanie mnie za to, że nie ujawniam treści moich prywatnych rozmów, to niech to robi dalej. Ja życzę mu wszystkiego najlepszego. Tylko jest to niemoralne i nieprzyzwoite.

Sorry, że taki wykład "u Leona" dałem :D.

Panowie widze ze dyskusja kwitnie , ze Lełon jest zbanowany to mozecie sobie miedzy bajki włożyc :) Szanowni Forumowicze chyba macie na mysli moją skromną osobe pisząc że ktos Lełosia atakuje ( chyba ze był ktoś jeszcze ) ....ale do rzeczy Lełon jest predzej skompromitowany niż zbanowany i to ma na swoje zyczenie. Nikt nie lubi byc obsypywany EPITETAMI a Lełos czasami nie panuje nad swoją formą pisaną ...ot i tyle