Redakcja 22.04.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Prosimy o nie tworzenie wątków, które służą ocenie innych osób. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 22.04.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Hmmm... w takim razie dlaczego Redakcja pozwala by ktoś niezalogowany pisał posty w dziale "Wymiana doświadczeń". Mało tego ktoś kto wprost uwziął się na Leona napisał tam kilkanascie postów oraz utworzył nowe watki. Czyżby ten "ktoś" pisał za pozwoleniem Redakcji i działał na specjalnych prawach. Czy też zabezpieczenia systemu są "dziurawe" i hacker może sobie buszować po serwerze.Sprawdziłem, bez zalogowania się nie mogłem w tym dziale napisać niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.04.2005 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Po "wywaleniu" nicka posty "wywalonego" pozostają, jako posty sygnowane 'gość' [chociaż nie zawsze, czasem bywało że znikał Forumowicz z całym "dorobkiem" postnym ] Może czyszczenie należałoby dokończyć usuwając posty, właściwie część wątków można usunąć w ogóle. Swoją drogą, zastanawiający jest upór niektórych osób we flekowaniu innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 23.04.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Ponury 63 - dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 23.04.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Tak Ponurku zastanawiające... i przykre – osoba była tak zaparta, że po zdejmowanym nika przybierała natychmiast następny.... ja zauważyłam trzy – wszystkie dotyczyły tego samego Forumowicza ... smutno mi się zrobiło ... bardzo. Kochani – pozwólmy żyć innym. A dziś taki słoneczny dzień ... kto żyw – do ogrodu . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.04.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Leon mi się uskarżał, że został totalnie zbanowany, podobno nie wpuszcza go nawet jako gościa. Może teraz trochę przycichnie, bo poziom niektórych dyskusji zszedł poniżej zera. Ktoś był perfidny, a Leona chyba poniosło... Sam nie wiem co o tym myśleć. PS.Leon prosił by Was od niego pożegnać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.04.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Chyba chwilowo wróci on do nas, wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.04.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Jak go odbanują to może wróci... dodawał pewnego kolorytu. Niektórzy forumowicze nie są bez winy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.04.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Sądzę, że Admin powinien po numerze IP zidentyfikować osobę która logowała się pod kilkoma nickami i prowokowała Leona. Ten Forumowicz także nie jest bez winy za zaistniałą sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.04.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Wowka - jest tylko problem przy połączeniach gdzie masz IP nadawane dynamicznie. W tym ukłądzie możesz zabanować niewinne osoby. Z opisu Leona wynika, że zabanowano jego IP czyli jeśli na tym publicznym IP są inne osoby to też zostały odcięte od forum. Czy Moderator może to skomentować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 25.04.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Moja firma wystawia na zewnątrz jedno IP. Gdyby mnie zbanowano po IP przyblokowanoby także pozostałe kilkaset osób, z których co najmniej kilka działa na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 25.04.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Chyba, że Admin skontaktuje się z adminem Twojej sieci i ten zabanuje połączenie z konkretnego IP lokalnego do serwera na zewnątrz. Nie wiem czy jest to mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.04.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Chyba, że Admin skontaktuje się z adminem Twojej sieci i ten zabanuje połączenie z konkretnego IP lokalnego do serwera na zewnątrz. Nie wiem czy jest to mozliwe Po takim kontakcie to pracodawca może zbanować danego Forumowicza z listy wynagrodzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 25.04.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Swoją drogą, zastanawiający jest upór niektórych osób we flekowaniu innych. Co to znaczy "flekować"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.04.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Standardowo "flekowanie" oznacza roboty stolarskie, polegajace na wycięciu starych, zniszczonych belek i zastąpienie ich nowymi, dopasowanymi elementami . W języku obiegowym to synonim kopania kogoś, kto nie bardzo może się bronić, wręcz "kopania leżącego" [etym. od fleka w bucie]. Cytaty: * Machulski, Superprodukcja - he he he he he he. Niezłe, trudno żeby miał dobre recenzje, skoro treścią jest flekowanie krytyków i Andrzeja Wajdy. * Flekowanie ludzi przyzwoitych, a niewygodnych, za pomocą starannie wybranych, a wyrwanych z kontekstu fragmentów ich wypowiedzi to bardzo stara metoda z upodobaniem stosowana przez UB, SB i komuszą propagandę. * W obronie żon Kwaśniewskiego i Oleksego stanął Marek Mazurkiewicz z SLD. - Czuję niesmak, obrzydzenie. Czy flekowanie kobiet jest tradycją tej Izby? Czy żona polityka musi być kucharką i nie może prowadzić działalności gospodarczej? - pytał z sejmowej trybuny kolega klubowy Aleksandra Kwaśniewskiego." * Katarzyna Kolenda-Zaleska: Co się pan tak uparł na tego Rokitę? W komisji jest jeszcze dziewięciu innych członków. Adam Michnik: Bo pani mi zasugerowała Rokitę, więc o Rokicie mówię. Jeżeli pan Jan Maria Rokita uważa za stosowne publiczne flekowanie mnie za to, że nie ujawniam treści moich prywatnych rozmów, to niech to robi dalej. Ja życzę mu wszystkiego najlepszego. Tylko jest to niemoralne i nieprzyzwoite. Sorry, że taki wykład "u Leona" dałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 25.04.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Dzięki, ponurku! Nie byłam pewna... ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.04.2005 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 ależ znajomoscią tematu sflekował mnie ponury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.04.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Panowie widze ze dyskusja kwitnie , ze Lełon jest zbanowany to mozecie sobie miedzy bajki włożyc Szanowni Forumowicze chyba macie na mysli moją skromną osobe pisząc że ktos Lełosia atakuje ( chyba ze był ktoś jeszcze ) ....ale do rzeczy Lełon jest predzej skompromitowany niż zbanowany i to ma na swoje zyczenie. Nikt nie lubi byc obsypywany EPITETAMI a Lełos czasami nie panuje nad swoją formą pisaną ...ot i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Ależ mnie gościu zaciekawiłeś swą osobą Komuż to się chciało walczyć -wszelkimi sposobami - z wiatrakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 26.04.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Leon czyta już forum, jak donióśł sam Leon... Gościu - piszesz, że Leon nie panuje... - Ciekawe, że Ty nie masz odwagi się ujawnić... najlepiej być Gościem lub co chwilę zmieniać nick'a i udawać odważnego. Twoje zachowanie trąca zabawą w piaskownicy... szkoda mi ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts