Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Hurtownia oświetleń - rabat dla Forumowiczów

Recommended Posts

Moja siostra prowadzi hurtownie oświetleń w Warszawie. Bardzo duży wybór, ceny srednio 25% nizsze niz w marketach budowlanych (zreszta sama do nich towar dostarcza :) ). Udało mi sie na niej wymusic 8% rabatu dla Forumowiczów. Wszyscy moi znajomi juz tam lampy i żyrandole kupili wiec i Wam sie należy :)

Hurtownia znajduje się w Warszawie na Górczewskiej 181 ( na przeciwko Wola Park).

Ich strona : http://www.lights.com.pl

Mam nadzieję, że sie komuś przyda...

aha, rabat na hasło: FORUM :)

Moja siostra prowadzi hurtownie oświetleń w Warszawie. Bardzo duży wybór, ceny srednio 25% nizsze niz w marketach budowlanych (zreszta sama do nich towar dostarcza :) ). Udało mi sie na niej wymusic 8% rabatu dla Forumowiczów. Wszyscy moi znajomi juz tam lampy i żyrandole kupili wiec i Wam sie należy :)

Hurtownia znajduje się w Warszawie na Górczewskiej 181 ( na przeciwko Wola Park).

Ich strona : http://www.lights.com.pl

Mam nadzieję, że sie komuś przyda...

aha, rabat na hasło: FORUM :)

Ale to chyba bardziej w dziale ogłoszenia?

Pragne sprostowac - powyższy post nie miał na celu reklamy hurtowni rodzinnej na Forum :) . Jak sama nazwa wskazuje jest to hurtownia i nie sądze zeby ktokolwiek z Forumowiczów kupił tam TIR-a żyrandoli.

Co do cen to jedyne co moge powiedzieć to to, że wszyscy moi znajomi którzy kupili tam lampy byli baaardzo z cen zadowoleni...

Powodzenia :)