ostry 22.04.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Moja siostra prowadzi hurtownie oświetleń w Warszawie. Bardzo duży wybór, ceny srednio 25% nizsze niz w marketach budowlanych (zreszta sama do nich towar dostarcza ). Udało mi sie na niej wymusic 8% rabatu dla Forumowiczów. Wszyscy moi znajomi juz tam lampy i żyrandole kupili wiec i Wam sie należy Hurtownia znajduje się w Warszawie na Górczewskiej 181 ( na przeciwko Wola Park). Ich strona : http://www.lights.com.pl Mam nadzieję, że sie komuś przyda... aha, rabat na hasło: FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 22.04.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Zależy od jakich cen ten rabat.jak od cennikowych to zadna frajda, miałem średnio na elektryke 12-15%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.04.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Moja siostra prowadzi hurtownie oświetleń w Warszawie. Bardzo duży wybór, ceny srednio 25% nizsze niz w marketach budowlanych (zreszta sama do nich towar dostarcza ). Udało mi sie na niej wymusic 8% rabatu dla Forumowiczów. Wszyscy moi znajomi juz tam lampy i żyrandole kupili wiec i Wam sie należy Hurtownia znajduje się w Warszawie na Górczewskiej 181 ( na przeciwko Wola Park). Ich strona : http://www.lights.com.pl Mam nadzieję, że sie komuś przyda... aha, rabat na hasło: FORUM Ale to chyba bardziej w dziale ogłoszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 22.04.2005 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Pragne sprostowac - powyższy post nie miał na celu reklamy hurtowni rodzinnej na Forum . Jak sama nazwa wskazuje jest to hurtownia i nie sądze zeby ktokolwiek z Forumowiczów kupił tam TIR-a żyrandoli. Co do cen to jedyne co moge powiedzieć to to, że wszyscy moi znajomi którzy kupili tam lampy byli baaardzo z cen zadowoleni... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts