Rafter 13.10.2002 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2002 Nie wiem jak wy, ale ja sądzę, że ocena tego co napiszemy jest bardzo subiektywna. Można się rozpisać i nic. Można byle co skrobnąc i jest VW. Nie wiem w końcu, czy startować, bo regulamin oceniania nie jest klarowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 14.10.2002 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 A widziales kiedykolwiek klarowny regulamin i sposob oceny? Ja nie. Wszystko co jest dookola jest subiektywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 14.10.2002 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Rozpisac sie nie mozna. Przeczytaj regulamin - max. 1800 znakow. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2002 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Chyba, żeby to był test. Ale co potem?Losowanie? Jak jest jury to ono z natury rzeczy jest subiektywne, gdy jest dowolność prac. Tak czy inaczej trzeba liczyć na szczęście. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: opal dnia 2002-10-14 11:09 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 14.10.2002 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 A ja już wysłałem kupony i pracę. Miałem jakiś tam pomysł i napisałem stronę choć nie wiem czy jest 1800 znaków czy 2100. Generalnie to czekam co z tego będzie, nie wiem tylko dlaczego potzrebuje jury, aż 60dni czasu na ogłoszenie wyników. Czyżby tyle było prac?Pozdrawiam i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 14.10.2002 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Zgodnie z regulaminem jak masz powyzej 1800 znakow powinni prace odrzucic. Ale podejrzewam ze komisja nie bedzie sie tak scisle trzymac regulaminu. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 14.10.2002 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Myślę, że te 1800 znaków to nie jest rygor. Podstawa,a by zmieściło się na 1 stronie. Co prawda mam małą czcioneczką /8/, ale odstępy są podwójne. Tak na marginesie to czy word dobrze liczy te znaki - mam wątpliwości. Oby nie odrzucili, ale się denerwuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 14.10.2002 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Sprawdziłem i mi ulzyło. Zmieściłem się w 1800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 18.10.2002 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2002 Ojej, myślałam, że prace można wysyłać do końca października, a tu masz tylko - do 20-go! Wysłałam wczoraj PRIORYTETEM (taki wynalazek nam teraz Poczta Polska fundnęła)i modlę się, aby doszło. Proszę zatem SZANOWNĄ REDAKCJĘ o wyrozumiałość i dopuszczenie również poniedziałkowej korespondencji do obrad komisji . A swoją drogą dzieki temu konkursowi zaczęłam się naprawdę zastanawiać po co ja ten dom buduję i teraz ...już wiem! Pozdrawiam, Karolina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.01.2003 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts