cubus2 23.04.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Hej,poszukuję grzejników łazienkowych (drabinkowych) w kolorze beż/piasek.Jestem z Trójmiasta - odwiedziłem już Castoramę, Obi, Praktikera i nic! Pomóżcie proszę! Aha i jakieś uwagi co do ogrzewania łazienkowego mile widziane! Trzymajcie się i spełniajmy swoje marzenia:)A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 23.04.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Kup białe i zawież do malowania proszkowego np.w Orlowie na Wielkopolskiej po lewej stronie przed wiaduktem jadąc w stronę obwodnicy.Natryskują wszystkimi kolorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 29.04.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Wszystie firmy produkujące grzejniki łazienkowe maja kolory - trzeba je jednak zamówić - pewnie nikt nie trzyma tego na stanie - bo gusta i wybory klientów są bardzo różne i dziwnie byłoby sie zamagazynować w jeden odcień grzejnika zielonego gdy jeden woli groszek, drugi trawke, trzeci zieleń butelkową a następny nie spojrzy nawet na takie czary - wszyscy magazynują sie towary typowe i szybkorotujące - ale kolory są dostepne na 100 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.04.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Kup białe i zawież do malowania proszkowego... Nie powinno sie robic takich rzeczy - zmniejsza to sprawnosc grzejnika.Kolor wg RAL jest na zamowienie u producenta za doplata , wyjdzie pewnie tyle samo co za przemalowanie a bedzie tak jak powinno byc /odpowiednia farba, odpowiednia grubosc, gwarancja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.04.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 kolor wychodzi około 20% drożej,ale chyba tak bezpieczniej - jak pisze Wojtek,zgadzam się z przedmówcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 29.04.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 kolor wychodzi około 20% drożej,ale chyba tak bezpieczniej - jak pisze Wojtek,zgadzam się z przedmówcą Hmmm kolor to nawet 50% drozej, ale jak tu nie zgadzic sie z przedmowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.04.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Wojtuś,a tak się starałam bo wiesz,chciałam Cię zaprosić do mimi- inspiracji,naprawdę. Nie mam czasu na pisanie,robię dłuugi urlop,inne osoby fajnie przejmują pałeczkę - może i Ty się skusisz? tylko sobie nie myśl,że sobie żartuję,nie jestem wredna baba,przecież wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts