Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Sieradzka:)

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 370
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam ponownie niebyło mnie ponad rok bo ostatni mój wpis to 19 września 2006, a zmieniło się dużo. W maju wylałem fundamenty a raczej wylaliśmy bo buduje przecież z żonką. Została wyprowadzona kanalizacja zasypałem wszystko podsypką i zrobiłem pierwszą wylewkę.Takii był plan na 2007 i co najważniejsze został zrealizowany. A jeszcze budował będę z gazobetonu(suporeksu) ktory już zwiozłem na działeczkę no prawie bo jeszcze połówki zostały do przywiezienia . W marcu jak przyjdzie wiosna zaczynamy budować, a plan na 2008 to stan surowy otwarty a jak się uda zamknięty :-? . Nie idzie to wszystko może w oszałamiającym tępie ale siła robocza to Ja mój Ojciec i pozostała rodzinka czyli Teść Bracia i Szwagier.

Życzę wszystkim wspaniałego ostatniego dnia świąt i szczęśliwego nowego roku i samych sukcesów budowlanych pozdrawiam Gwiazda :p

• 4 weeks później...

Witamy!

Lepiej późno niż wcale... ale dopiero teraz znaleźliśmy sieradzką grupę :-?

Na dzień dobry małe ostrzeżenie odnośnie fachowców, zdecydowanie odradzam usługi świadczone przez cieślę Zbigniewa Tomaszewskiego z Chojnego. Człowiek niepoważny i nieodpowiedzialny!

Natomiast poszukuję jakiegoś speca od alarmów, instalacji elektrycznych i tynków maszynowych, oczywiście nie musi być w jednej osobie :lol:

Pozdrowienia!!

Witamy!

Lepiej późno niż wcale... ale dopiero teraz znaleźliśmy sieradzką grupę :-?

Na dzień dobry małe ostrzeżenie odnośnie fachowców, zdecydowanie odradzam usługi świadczone przez cieślę Zbigniewa Tomaszewskiego z Chojnego. Człowiek niepoważny i nieodpowiedzialny!

Natomiast poszukuję jakiegoś speca od alarmów, instalacji elektrycznych i tynków maszynowych, oczywiście nie musi być w jednej osobie :lol:

Pozdrowienia!!

Witamy witamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nareście coś się dzieje :D :D :D :D

To gratulacje! Tą pompę to instalowała jakaś lokalna firma? Ciekaw jestem czy w Sieradzu są fachowcy wdrażające te stosunkowo nowe technologie.

Zapomniałem jeszcze zapytać czy ktoś z Was wie czy w Sieradzu lub okolicach możne kupić bramy garażowe Normstahl?

Dzisiaj lało jak z cebra i naszych dekarzy "niet" :-?

Pozdrawiam!

pan Tomaszewski robił u mnie dach - :roll: nie jest wymarzonym majstrem :-? .Karolka -ja mieszkam przed Zapustą patrzeć od strony Sieradza :roll: na wysokości ciepłowni :wink:

Tak teraz będę jechać to zwrócę szczególną uwagę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a oprócz tego Tomaszewskiego to możecie kogoś polecić , bo jak tylko załatwimy papierologię to ruszamy :lol: :lol: :lol:

Witam!

Na pewno mogę polecić firmę dekarską "Eurodach" Pana Zbigniewa Rękiewicza, firma solidna, bardzo dokładna, doświadczona i na czasie, jeżeli chodzi o stosowane technologie pokryć dachowych.

EURODACH - ZBIGNIEW RĘKIEWICZ
ul. Mickiewicza 13/7  Sieradz  98-200
tel kom  606755583
[email][email protected][/email]
[url]www.eurodach.dachowy.pl[/url]

Co do murarzy to może nie są idealni, ale solidni i fajnie się z nimi budowało. Chodzi o braci Zarębskich, niestety nie mam w tej chwili żadnego kontaktu do nich, bo nie piszę z domu. Trzeba jednak troszkę im podpowiadać co i jak, u nas w przypadku przypory i kilku drobnych rzeczy.

Pozdrawiam.

Dzięki wielkie :lol: :lol: :lol:

Oczom nie wierze :o ! Normalnie forum sieradzkie.

Witam serdecznie wszystkich budujących w tym rejonie. Buduję się (a raczej budujemy) w Sieradzu od września 2007 r. Domek APS 121 z ARCHI-PROJEKTu. Dużo mamy już za sobą, ale wiele przed nami. Dziś wybraliśmy dekarza, właśnie pana Zbigniewa Rękiewicza, którego już ktoś na tym forum polecał. Termin na dachówkę to początek kwietnia. A co już mamy zrobione: więźba z pełnym deskowaniem i papa. A tam kilka zdjęć:

http://foto.onet.pl/1tlhz,c05uc0wii5e8,cu0i8,u.html?D=1

Pozdrawiamy

Małgośka i Adam

Witam!

Na pewno mogę polecić firmę dekarską "Eurodach" Pana Zbigniewa Rękiewicza, firma solidna, bardzo dokładna, doświadczona i na czasie, jeżeli chodzi o stosowane technologie pokryć dachowych.

EURODACH - ZBIGNIEW RĘKIEWICZ
ul. Mickiewicza 13/7  Sieradz  98-200
tel kom  606755583
[email][email protected][/email]
[url]www.eurodach.dachowy.pl[/url]

Co do murarzy to może nie są idealni, ale solidni i fajnie się z nimi budowało. Chodzi o braci Zarębskich, niestety nie mam w tej chwili żadnego kontaktu do nich, bo nie piszę z domu. Trzeba jednak troszkę im podpowiadać co i jak, u nas w przypadku przypory i kilku drobnych rzeczy.

Pozdrawiam.

Macie śliczne okna :lol: :lol: :lol: :lol: mogę prosić o namiar :D :D :D