oopl 23.12.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 żeby link działał bezpośrednio trzeba być zalogowanym drgi sposób bez logowania to na stronie fotosika trzeba w wyszukiwarce wpisać oopl i też znajdzie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazda 26.12.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Witam ponownie niebyło mnie ponad rok bo ostatni mój wpis to 19 września 2006, a zmieniło się dużo. W maju wylałem fundamenty a raczej wylaliśmy bo buduje przecież z żonką. Została wyprowadzona kanalizacja zasypałem wszystko podsypką i zrobiłem pierwszą wylewkę.Takii był plan na 2007 i co najważniejsze został zrealizowany. A jeszcze budował będę z gazobetonu(suporeksu) ktory już zwiozłem na działeczkę no prawie bo jeszcze połówki zostały do przywiezienia . W marcu jak przyjdzie wiosna zaczynamy budować, a plan na 2008 to stan surowy otwarty a jak się uda zamknięty . Nie idzie to wszystko może w oszałamiającym tępie ale siła robocza to Ja mój Ojciec i pozostała rodzinka czyli Teść Bracia i Szwagier. Życzę wszystkim wspaniałego ostatniego dnia świąt i szczęśliwego nowego roku i samych sukcesów budowlanych pozdrawiam Gwiazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 26.12.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 dzięki za życzenia i życze Ci -Wam żeby plan na 2008 był wykonany w całości ba nawet z nawiązką .Miłego spędzenia końcówki Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 20.01.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Witamy! Lepiej późno niż wcale... ale dopiero teraz znaleźliśmy sieradzką grupę Na dzień dobry małe ostrzeżenie odnośnie fachowców, zdecydowanie odradzam usługi świadczone przez cieślę Zbigniewa Tomaszewskiego z Chojnego. Człowiek niepoważny i nieodpowiedzialny! Natomiast poszukuję jakiegoś speca od alarmów, instalacji elektrycznych i tynków maszynowych, oczywiście nie musi być w jednej osobie Pozdrowienia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oopl 21.01.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Witam, co do Pana Tomaszewskiego z Chojnego, potwierdzam w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 21.01.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 cześć sąsiedzie -ja buduje z drugiej strony Sieradza (od strony Zapusty).Niestety nie moge wejśc na Twój link Tak a z której strony ????? Bo ja mieszkam w Zapuscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 21.01.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Witamy! Lepiej późno niż wcale... ale dopiero teraz znaleźliśmy sieradzką grupę Na dzień dobry małe ostrzeżenie odnośnie fachowców, zdecydowanie odradzam usługi świadczone przez cieślę Zbigniewa Tomaszewskiego z Chojnego. Człowiek niepoważny i nieodpowiedzialny! Natomiast poszukuję jakiegoś speca od alarmów, instalacji elektrycznych i tynków maszynowych, oczywiście nie musi być w jednej osobie Pozdrowienia!! Witamy witamy Nareście coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulap 21.01.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Odpalili mi właśnie pompę ciepła i domek zaczął schnąć na potęgę(posadzki, ściany) trochę mokro się zrobiło. Ale temperatura już też w środku trochę lepsza Domek zaczyna nabierać rumieńców i jestem z niego dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 21.01.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 To gratulacje! Tą pompę to instalowała jakaś lokalna firma? Ciekaw jestem czy w Sieradzu są fachowcy wdrażające te stosunkowo nowe technologie. Zapomniałem jeszcze zapytać czy ktoś z Was wie czy w Sieradzu lub okolicach możne kupić bramy garażowe Normstahl? Dzisiaj lało jak z cebra i naszych dekarzy "niet" Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 21.01.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 pan Tomaszewski robił u mnie dach - nie jest wymarzonym majstrem .Karolka -ja mieszkam przed Zapustą patrzeć od strony Sieradza na wysokości ciepłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 22.01.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 pan Tomaszewski robił u mnie dach - nie jest wymarzonym majstrem .Karolka -ja mieszkam przed Zapustą patrzeć od strony Sieradza na wysokości ciepłowni Tak teraz będę jechać to zwrócę szczególną uwagę a oprócz tego Tomaszewskiego to możecie kogoś polecić , bo jak tylko załatwimy papierologię to ruszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 22.01.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 22.01.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witam! Na pewno mogę polecić firmę dekarską "Eurodach" Pana Zbigniewa Rękiewicza, firma solidna, bardzo dokładna, doświadczona i na czasie, jeżeli chodzi o stosowane technologie pokryć dachowych. EURODACH - ZBIGNIEW RĘKIEWICZ ul. Mickiewicza 13/7 Sieradz 98-200 tel kom 606755583 [email][email protected][/email] [url]www.eurodach.dachowy.pl[/url] Co do murarzy to może nie są idealni, ale solidni i fajnie się z nimi budowało. Chodzi o braci Zarębskich, niestety nie mam w tej chwili żadnego kontaktu do nich, bo nie piszę z domu. Trzeba jednak troszkę im podpowiadać co i jak, u nas w przypadku przypory i kilku drobnych rzeczy. Pozdrawiam. Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmalgorzata1 22.01.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Oczom nie wierze ! Normalnie forum sieradzkie. Witam serdecznie wszystkich budujących w tym rejonie. Buduję się (a raczej budujemy) w Sieradzu od września 2007 r. Domek APS 121 z ARCHI-PROJEKTu. Dużo mamy już za sobą, ale wiele przed nami. Dziś wybraliśmy dekarza, właśnie pana Zbigniewa Rękiewicza, którego już ktoś na tym forum polecał. Termin na dachówkę to początek kwietnia. A co już mamy zrobione: więźba z pełnym deskowaniem i papa. A tam kilka zdjęć: http://foto.onet.pl/1tlhz,c05uc0wii5e8,cu0i8,u.html?D=1 Pozdrawiamy Małgośka i Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 22.01.2008 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ekipa Pana Rękiewicza kończy właśnie u nas dach, jak skończą wrzucę fotki. Zawsze można podjechać o zobaczyć jak zrobili. Pewnie jest dużo więcej osób budujących w Sieradzu i okolicach, ale błądzą i nie mogą trafić na to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 23.01.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Nio nasza grupa ruszyła wreście pełną parą Być może błądzą ale ważne że coraz nas więcej A powiedzcie mi skąd macie drzewo na dach i jakie są ceny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 23.01.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam! Na pewno mogę polecić firmę dekarską "Eurodach" Pana Zbigniewa Rękiewicza, firma solidna, bardzo dokładna, doświadczona i na czasie, jeżeli chodzi o stosowane technologie pokryć dachowych. EURODACH - ZBIGNIEW RĘKIEWICZ ul. Mickiewicza 13/7 Sieradz 98-200 tel kom 606755583 [email][email protected][/email] [url]www.eurodach.dachowy.pl[/url] Co do murarzy to może nie są idealni, ale solidni i fajnie się z nimi budowało. Chodzi o braci Zarębskich, niestety nie mam w tej chwili żadnego kontaktu do nich, bo nie piszę z domu. Trzeba jednak troszkę im podpowiadać co i jak, u nas w przypadku przypory i kilku drobnych rzeczy. Pozdrawiam. Macie śliczne okna mogę prosić o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulap 23.01.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 ja brałam drzewo z tartaku w Lutomiersku a ceny w tym roku napewno się zmieniły. Zresztą ja mieszkam z tej strony Sieradza gdzie do Lutomierska mam bliżej niż pozostali użytkownicy grupy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 23.01.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 ja brałam drzewo z tartaku w Lutomiersku a ceny w tym roku napewno się zmieniły. Zresztą ja mieszkam z tej strony Sieradza gdzie do Lutomierska mam bliżej niż pozostali użytkownicy grupy. Pozdrawiam. Dzięki a namiary można do nich prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulap 23.01.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 tartak tel: 43 677 51 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts