Karolka 23.01.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 tartak tel: 43 677 51 39 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 23.01.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 My braliśmy drewno z tartaku w Stoczkach, świerki ściągane od górali. Nie dysponuję w tej chwili namiarami, ale łatwo tam trafić. Jadąc na Burzenin, jak kończą się Stoczki to trzeba skręcić w lewo i jakieś 200m.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmalgorzata1 23.01.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 My mamy drewno z INTERLECH-u z Dąbrówki tel. 043 822 31 93, http://www.interlech.pl to jest ten tartak przed "Ostatnim Groszem". Cennik od nowego roku poszedł w górę , więc nic nie da podawanie jakichkolwiek sum. Proponuję prosić o wycenę. Wiem jeszcze o pani Wełna Maria. Tartak. Producent drewna budowlanego tel. 0 43 676 60 23 - telefon/fax adres: 97-438 Rusiec, ul.Wieluńska 4 Pozdrawiamy Małgośka i Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 25.01.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 A z murarzy kogo byście polecili ????? bo jest straszny problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 25.01.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 26.01.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Witam! Jeżeli masz problem z murarzami, spróbuj u nich: "Firma budowlana" ROMAN ZARĘBSKI tel: 0-43 8200535 kom: 608821665 MAREK ZARĘBSKI 0-606328662 ul. WARCKA 11 Przyzwoita ekipa, naprawdę sporo inwestycji za nimi, zostawiają porządek po sobie, stała zgrana ekipa. Firmę mają dwaj bracia. Mam jednak kilka zastrzeżeń do ich wykonawstwa, jednak są to szczegóły. Należy ich po prostu nadzorować Tylko nie wiem czy coś wolnego będą mieli. Pozdrawiam. Dzięki wielkie a okna skąd macie ????? fajne , podobają mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 26.01.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Karolka, my nie mamy jeszcze okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiozłodzi 26.01.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 A ja jakiś taki poza grupowy jestem ........wyrzutek czy jak Co prawda mieszkam jeszcze w Aleksandrowie ale buduję, no może rozbudowywuję http://forum.muratordom.pl/nie-lubie-was,t98106-60.htm domek koło Burzenina, tak więc może tutaj się podłączę, zwłaszcza że nie dawno Was odkryłem Nie ukrywam że całkiem bezinteresowny nie jestem bo bardzo interesują mnie firmy budowlane tak więc podpatruję o czym tu piszecie i mam nadzieję że czegoś się dowiem tak więc jeśli możecie kogoś polecić, zwłaszcza firmy które budują kompleksowo, byłbym wdzięczny . Oczywiście witam wszystkich i pozdrawiam. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 27.01.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Karolka, my nie mamy jeszcze okien... sorki faktycznie, pomyliłam Was z kimś innym bo na Waszej galerii je zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 27.01.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 A ja jakiś taki poza grupowy jestem ........wyrzutek czy jak Co prawda mieszkam jeszcze w Aleksandrowie ale buduję, no może rozbudowywuję http://forum.muratordom.pl/nie-lubie-was,t98106-60.htm domek koło Burzenina, tak więc może tutaj się podłączę, zwłaszcza że nie dawno Was odkryłem Nie ukrywam że całkiem bezinteresowny nie jestem bo bardzo interesują mnie firmy budowlane tak więc podpatruję o czym tu piszecie i mam nadzieję że czegoś się dowiem tak więc jeśli możecie kogoś polecić, zwłaszcza firmy które budują kompleksowo, byłbym wdzięczny . Oczywiście witam wszystkich i pozdrawiam. Grzegorz Witamy na naszej grupie jesteśmy na tym samym etapie ja też zasięgam porad innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 27.01.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 hehe, a już myśleliśmy że ktoś nam wstawił okienka za "free" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 28.01.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 hehe, a już myśleliśmy że ktoś nam wstawił okienka za "free" oj fajnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 30.01.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Witam!Czy ktoś z Was korzysta z usług sieradzkich agencji ochrony mienia? Ciekaw jestem jakie są ceny no i czy jesteście zadowoleni ze świadczonych przez nich usług? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 30.01.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ja korzystam z takich usług już od roku. Jak narazie jestem zadowolona.Mam alarm plus monitoring.Panowie w razie czego są w przeciągu 1-3 minut są na miejscu.Na miesiąc płace niecałe 100zł..Nie płace też za błędne alarmy(fakt ,ze praktycznie się nie zdarzają).Teraz dokupiłam alarmy w rzaie pożaru ,można je niby dołączyć do monitoringu-czyli dodatkowy plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiozłodzi 04.02.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Witam Czy ktoś z forumowiczów zna tę firmę http://www.ewbud-puzb.go3.pl/kontakt.html może coś podpowiedzieć czy doradzić, proszę pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmalgorzata1 05.02.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Mam pytanko Jakie okna plastiki polecacie? Mam takie wyceny z montażem (5 komorowe, kolor obustronny - orzech, ruchome słupki, itp.) - Schüco – 20 000 zł - OKFENS – 16 200 zł - Veka - 16 000 zł - Petecki - 18 000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 12.02.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 I znów cisza A ja czekam na pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 12.02.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Nam brakło dachówki, jakieś 350 sztuk, pani w sklepie nie popisała się przy wyliczeniach ;/ teraz musimy czekać aż przyjedzie cały transport z Niemiec. W międzyczasie szukam tynkarzy i elektryka, jak na razie jestem na dobrej drodze. Ekipa robi tynki wewnętrzne oraz docieplenie z zewnątrz i elewację. Jednemu elektrykowi jak pokazałem moją koncepcję instalacji elektryka+TV+Internet+Alarm+sterowanie różnymi urządzeniami to się za głowę złapał ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oopl 12.02.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Ja, szukam kogoś kto zna się na budowie stawu, wyłożonego gliną, może jakaś firma sieradzka, albo może zdun Potrzebny też dobry elektryk z opcją alarmu Jesli kogoś znacie proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 12.02.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Nam brakło dachówki, jakieś 350 sztuk, pani w sklepie nie popisała się przy wyliczeniach ;/ teraz musimy czekać aż przyjedzie cały transport z Niemiec. W międzyczasie szukam tynkarzy i elektryka, jak na razie jestem na dobrej drodze. Ekipa robi tynki wewnętrzne oraz docieplenie z zewnątrz i elewację. Jednemu elektrykowi jak pokazałem moją koncepcję instalacji elektryka+TV+Internet+Alarm+sterowanie różnymi urządzeniami to się za głowę złapał ;] a to u nas normalne nadal 100 lat za murzynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts