oopl 06.06.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Ad. magi Domek Sandra z Archipelagu http://www.archipelag.pl/projekty-domow/sandra/?AreaMin=120&Kind=1&Name=sandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tkanka7 10.06.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 kmalgorzata1 pewnie zaczęłaś już wykończeniówkę, to wiesz, że tylko stawianie murów, robienie dachu i wstawianie okien i drzwi w otwory idzie szybko Potem wszytsko się wlecze niemiłosiernie! Ja remontuję, rozbudowuję dom tzw. kostkę na opolszczyźnie i miałabym pytanie do sieradzan. Czy znacie drzwi firmy Budrex? Ma firma dystrybutora w Sieradzu i ciekawi mnie wykonanie tych drzwi i jak się sprawują w codziennym uzytkowaniu? Bardzo prosze o odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.06.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ad. magi Domek Sandra z Archipelagu http://www.archipelag.pl/projekty-domow/sandra/?AreaMin=120&Kind=1&Name=sandra bardzo fajny będę kibicować jakieś zmiany robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 11.06.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ech... nam się przedwczoraj włamali do domu, szczęście w nieszczęściu że nie wyłamali okien drewnianych, weszli drzwiami wejściowymi które na razie są zbite prowizorycznie z desek. Największe straty ponieśli tynkarze, bo ukradli im rusztowania. Generalnie to pewnie jacyś zbieracze złomu, zastanawia mnie tylko po co im stara para butów jednego z robotników które też zabrali Na szczęście jutro montaż alarmu, monitoringu i monitoringu kamerami gdzie będę mógł oglądać chałupkę siedząc przed kompem Policja była, zgłoszenie przyjęła i teraz tylko czekać jak dostanę list o umorzeniu dochodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 25.06.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 aż słabo się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi01 06.10.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Witam wszystkich budujących w okolicach Sieradza. Ja zaczynam budować w przyszłym roku wiosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JK102 06.10.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Ja też zaczynam na wiosnę, ale jeszcze nie mam pozwolenia na budowę, prądu i wody na działce. Dopiero projekt w adaptacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi01 07.10.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Mój projekt też jest na etapie adaptacji. Myślę, że do stycznia uporam się z papierami i jak tylko pogoda pozwoli to wczesną wiosną ruszamy z fundamentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi01 07.10.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 JK102 jaki masz projekt, z jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JK102 07.10.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Podobno szykują się jakieś zmiany jeżeli chodzi o pozwolenie na budowę, więc z papierami lepiej się wyrobić do grudnia( niestety nie wiem konkretnie jakie). My wybraliśmy projekt Doskonały 2 z pracowni Domy z wizją. Obecnie zastanawiam się nad rodzajem ogrzewania i czekam na wycenę dachu. A Ty jaki masz projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi01 08.10.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Wybraliście bardzo ładny domek. Mój natomiast jest z pracowni Archon - Dom w lubczyku. Teraz jestem na etapie kupowania i porównywania cen materiałów budowlanych. Widzę, że jednak w sklepach można taniej kupić materiał niż prosto od producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JK102 08.10.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Śliczny domek będziecie budować! Ja projekt wybierałam coś około 1,5 roku. We wrześniu dopiero odkryłam to biuro projektowe i praktycznie od razu się zdecydowaliśmy na Doskonalego. Jest tyle projektów gotowych, a wybrać dom, który ci pasuje w 100 % to prawie niemożliwe. Okazało się ,że nasz dom jest dość drogi w budowie, w konstrukcji jest aż 7 ton stali, dachówka płaska tegalit, wielkie okna. Nam materiały będzie kupował masz majster, dopiero na wiosnę, bo nie mamy tego gdzie trzymać. Mam nadzieję, że nie będą już tak drożeć. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 09.10.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 teraz może będą tanieć materiały:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi01 09.10.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Podobno materiał jest tańszy od października do stycznia. W styczniu ceny są lekko podnoszone a w marcu to już wszystko drożeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 22.11.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Kochani mam prośbę, czy ktoś orientuje się gdzie w Sieradzu lub okolicach można dostać cegłę, a raczej kształtkę CRH Sahara OW2 pełną? Potrzebuję trzech sztuk, składy budowlane po prostu mnie olewają, w Ar-Bud bezczelnie kłamią od kilku miesięcy że nie mieli jeszcze dostawy z CRH(a mają nowe palety z cegłą na placu), w innych tłumaczą się że to za mała ilość ;/ Gówno warte są te sieradzkie składy budowlane! Na zdjęciu widać po co mi te pełne kształtki przecież na wmuruję takiej perforowanej kształtki jak jest teraz tam położona! A może ktoś ma na zbyciu?Pozdrawiam!http://img65.imageshack.us/img65/7973/53714722eu5.th.jpghttp://img65.imageshack.us/images/thpix.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 23.11.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Witanko Ponawiam moją prośbę Może ktoś coś wie Kupię dom lub gospodarstwo Sieradz i okolice Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 02.12.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Karolka Ty nadal nic jeszcze nie kupiłaś? Czy to już któryś dom z kolei??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oktan_76 04.01.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Pozdrawiam Wszystkich Budujących w sieradzkiem! Poszukuję działki do sprzedania o pow. 1000-1200 m2 w promieniu do 10 km od Sieradza. Oczywiście budowlanej!. Jeżeli macie jakieś namiary proszę o cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_i_Robert 09.01.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Jakie macie kotły na gaz ziemny? Stoję przed wyborem kotła i mam mętlik w głowie. Byłem u Pana Bednarka na ul.Warckiej, polecał firmę De Ditrich(może dlatego że sam ją sprzedaje), tłumaczył to faktem dostępności serwisu(najbliższy w Łodzi), oraz faktem iż oni uruchamiają kocioł. Jak wygląda sytuacja na rynku sieradzkim z innymi markami typu Viessmann, Vaillant, Immergas? Czy bez problemu można znaleźć serwisanta w razie problemów? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 16.01.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 WITAMJa buduję pod Zduńską Wolą.Mam prośbę (pewnie nie tylko ja) do tych którzy już zbudowali lub kończą.Jeśli możecie polecić jakiś wykonawców którzy u was pracowali i jesteście z nich zadowoleni (lub ostrzec przed partaczami).POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts