Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Sieradzka:)

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 370
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej , hej ludzie jesteście???????? :roll:

Jurand na jakim etapie jesteś ???? :)

Bo wogóle Cię nie ma i nic nie wiem :(

i chcę się wybrać do Ciebie i obejrzeć :lol:

Na jakim etapie? Przed stropem :) A nie ma mnie tu bo mam w cholerę roboty. Zawsze narzekałem na brak czasu... A teraz jeszcze konkurencja chce przejąć część mojego lokalnego rynku internetowego i muszę się bronić :evil:

Chcesz się wybrać - zapraszamy :wink: Ustalimy termin i nie ma sprawy :D Miło będzie poznać się :lol:

• 2 weeks później...

witam

mapka wysokościowa do celów projektowych zrobiona !!! Wstępna rozmowa z architektem przeprowadzona :lol: narazie jest troszke zawalony robotą, ale obiecał się nami zająć, a nie chcemy nikogo innego bo to bardzo fajny gościu i do tego jeszcze rodzinka troszke dalsza ,ale zawsze. Teraz mamy za to czas by zastanowić się jaki zmiany chcemy wprowadzić a troszke pewnie ich będzie :D

pozdrowionka

Zginely dzieci PRZESLIJ DALEJ, PROSZE

ROZESLIJCIE WSZEDZIE GDZIE MOZNA, SPRAWA JEST DRAMATYCZNA.

================================================================

Natalia (3 latka) i Nikola (2 latka) Krymel, z okolic Warszawyzaginely w lipcu, ktokolwiek wie gdzie przebywaja proszony jest o

powiadomienie ich matki tel: 501 504 585 lub najblizsza jednostke policji,(poszukiwania prowadzi KP Warszawa Mokotow, nr poszukiwawczy KP-P-VI-6028/04) Prosze o przeslanie tej wiadomosci dalej.

A.K.Krymel

PS: chodzi o dzieci, wiec prosze przeslac gdzie tylko sie da, każdy z nas moze kiedys potrzebowac takiej pomocyWażne!!!! PROSZĘ ZACHOWAĆ CIĄGŁOŚĆ KORESPONDENCJI !!

:cry: :cry: :cry: