Agnieszka Macko 23.04.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Wiele osób budujących domy poniosło duże koszty związane z doprowadzeniem wody do działki. Zapłaciliśmy - ale nie są nasze. Czy pojawia się szansa odzyskania pieniędzy? Z niecierpliwością czekamy na podpisanie ustawy w tej sprawie. Cenne będą wszelkie wskazówki, jak poradzić sobie z urzędami, aby to nie one pobrały zapłatę za te wszystkie rury, tylko ci, którzy je faktycznie sfinansowali. Mam nadzieję, że "Murator" wesprze tu swoich czytelników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 23.04.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Ciekawa jestem tych nowych rozwiazań bo chyba doprowadzenie wody to niemały koszt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.04.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 ja zalplacilem łacznie 4000 + 210 wcinka ciekawe jak to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts