Aniamania 23.04.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Pozdrawiam wszystkich sympatyków Marysi!Ruszylam z budową.Narazie koparka wykopała wielki dół.Jak nie spadnie deszcz po niedzieli zaczna moze cos robic dalej.Narazie wczoraj zalozono mi licznik na slupie abym miala prąd na czs budowy.Po niedzieli przyjdą mi zakładac prowizorke aby był dostęp do wody.Same te 2 rzeczy kosztowały mnie w sumie 2 tys zł:materialy "elektryczne "ok 700 plus 102 w kasie zakladu energetycznego plus 400 robocina dalej woda za przylaczenie oplata 250 a samu zrobiebie prowizorki ponoc ma wyniesc ponizej 500. sumie 2 tys zl za takie przygotowawcze prace.Jestem pełna obaw.Przy okazji polazlam na badania lekarskie .Zrobilam usg i inne wazne dla kobitek badania.Jestem zdrowa wiec mam nadzieje ,ze budowe skonczę.Jakby się okazalo ze cos mi jest to zaraz zamiast budowac się pojechalabym sobie do Meksyku lub Brazylii .W tym roku mam nadzieje zrobic stan surowy otwarty.Niestety tylko na tyle mam forsy a i tak trzeba bedzie pozyczyc od rodzicow i brata.Co jakis czas bede Was informowac o postepie ale nie obiecuje czesto bo tyram od rana do nocy aby zarabiac na domek.A poza tym synek zdaje egzamin gimnazjalny i stan jego wiedzy matematycznej jest katastrofalny.Calymi wieczorami uczymy sie matmy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszszczecin 26.04.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Witam!!! Gratuluję dobrego zdrowia i życzę powodzenia!!! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 26.04.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Pozdrawiam wszystkich sympatyków Marysi! Ruszylam z budową..... Witaj Aniamania Na początek "złap" jakiegoś chłopa, wyjmij mu żebro.... dalej to już tylko z górki.... a tak na poważnie to zapodaj - jeśli możesz - link do Marysi chętnie popatrzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petroniusz 01.05.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Zyczę Ci wszystkiego dobrego przy budowie " Marysi " i dużo zdrówka na codzień. Ja również zaczynam budowę " Marysi " tylko że w czerwcu i w tym roku będą same fundamenty, a w przyszłym reszta. Jeśli chodzi o wydatki to też mnie kilka spotkało, przyłącze wodne , energetyczne, ale myślę że jakoś będzie. Jeszcze raz pozdrawiam. Chętnie zobaczyłbym wasze dzieło jak będzie pod dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts