Konstanty 24.04.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Witam!Ta wiadomośc miała ukazać się w "grupie szczecińskiej".Coś mi nie wyszło. Przepraszam.Mieszkam w Szczecinie.Jestem przed remontem mieszkania.(ok.55m2)Remont planuję na miesiąc maj .W związku z powyższym jestem w trakcie poszukiwania wykonawców do malowania mieszkania,wymiany grzejników CO,całkowitego remontu łazienki(wymiana glazury i terakoty,wymian rur,montaż ceramiki i inne) Cieżko mi to idzie.Dlatego zwracam się z prośbą do forumowiczów zamieszkujących w Szczecinie lub okolicach o polecenie firm lubfachowców , którzy są naprawdę dobrzy w tym co robią i nie są zbyt drodzy.Zależy mi tylko na sprawdzonych wykonawcach.Proszę o pomoc.Za każdą informację z góry bardzo dziekuję.Może być na priva [email protected] Serdecznie pozdrawiam grupę szczecińską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konstanty 25.04.2005 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 A może Ktoś z Państwa mi pomoże.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Konstatny witaj....i chodz do naszej szczecinskiej grupy napewno pomozemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konstanty 25.04.2005 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Dzięki Teska!Mam nadzieję,że udało mi sie teleportować do grupy szczecińskiej.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konstanty 26.04.2005 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Witam!Na razie nie mam informacji z grupy szczecińskiej,więc liczę ,że być może ktoś z pozostałych forumowiczów okaże się pomocny.Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Konstanty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts