bip 24.04.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Co sadzicie o nowelizacji ustawy o zapotrzeniu w wode z marca tego roku.Mam dzialke bez mediow przy gminnej drodze ok 130 m od wodociągu i z komentarzy wynika, ze przyłącze jest do granicy działki na koszt gminnego zakladu wodociągów. Jesli senat nic nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 01.05.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Tak ponoć teraz jest, ale jeśli w Urzędzie Gminy Ci powiedzą, że dopiero mogą to przyłącze zrobić za 2 lata, to i tak pewnie zrobisz sama. Można jedynie podyskutować o zwrocie kosztów, ale czy to się uda? Jeśli się mylę - proszę o komentaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 02.05.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Zaciekaiwlo mnie to - gdzie znajede tresc ustawy (czay raczej jak rozumiem projektu ustawy)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 02.05.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Zaciekaiwlo mnie to - gdzie znajede tresc ustawy (czay raczej jak rozumiem projektu ustawy)? Witam. Ustawa jeszcze nie jest uchwalona. Tutaj ( Wodociągi Polskie )znajdziesz wszystkie informacje: http://www.igwp.org.pl/informacje/komunikaty/dokumenty/20050406-ustawa.htm Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts