darcol 24.04.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 witam wszystkich -szukam elektryka i hydraulika-szczecin okolice, czy 27zł za punkt(elektryk)bez materiału i bez montażu to dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keler 04.05.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 tak oczywiście "bez materiału i bez montarzu" - tylko za to, że przyjedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gosc*** 06.05.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Zazwyczaj liczy się cenę z materiałem ( przewody, puszki, gips itp. ) bez osprzętu ( gniazda, wyłączniki ).Pytanie co jest punktem dla ciebie, a co dla elektryka?Często im mniej za punkt tym gorszy fachwiec i bardziej spaprana instalacja.Warto obliczyć oszczędności:Masz tzw. 100 punktów x 27 - zapłacisz 2700 zł.Przyjdzie tańszy 100 punktów x 20 = 2000 zł.Zaoszczędzisz 700 zł, a możesz stracić nerwy jeśli fachwiec okaże się niesumienny i życie jeżeli to jest domorosły elektryk.Lepij wybrać sprawdzoną firmę i umówić się od dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg5 20.05.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ekekt - ja po pewnym [ wg Ciebi ] fachowcu - na pewno bardzo drogim - w 3 domach "rozwalałem " puszki . Facet inkasuje tyle że zatrudnia łebków z ulicy a sam liczy kasę . A więc drogo nie znaczy solidnie .PS . a po co ten gips ? odpowiem sobie sam - po to żeby gniazdka wyłaziły ze ścian . Tynkarz zamocuje puszki z "licem " ściany i solidniej . a Ty kilo gipsu chcesz dopisać do rachunku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 23.05.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Elekt jest pewnie elektrykiem starej daty, bo kiedyś kabelki mocowało się do ściany gipsem. Teraz używa się do tego specjalnych łapek albo kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts