kasiapro1 02.05.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 U mnie jatoba ma rozmiar 45X12,ten rozmiar wyglada bardzo elegancko choc tez wart grzechu jest ten dluzszy model.Nie umiem wstawiac zdjeci,bobym sie pochwalila jak jest czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nugat 03.05.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Kasia, a gdzie kupowalas te jatobe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 09.05.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Ja u nich kupowalam drewno i nie bylo problemow, wiec chyba moge polecic. tez tam kupowałem (merbau) i nie mam problemów, więc jak i ozzie moge polecić, lecz byc może sa lepsi - nie wiem jak gdzie indziej, ale drewno na modlińskiej odbierałem z garazu za domem na sasiedniej posesii i chyba nieogrzewany był ten garaż. ( a po zakupie nie traktowałem tego drewna z nalezyta starannoscia - z braku miejsca składowałem przez zime w nieco wilgotnej piwnicy potem wiosną i latem dochodziło do siebie w pomieszczeniach gdzie miało byc kładzione, nastepnie położenie na jesieni, i sezon grzewczy przezyło bez rozsychania sie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc27 16.05.2005 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 chyba kupie merbau na Bartyckiej, mają też sklep na Domaniewskiej 37 b paw. 5. czy ktoś u nich kupował i układał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc27 24.05.2005 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 chyba kupie merbau na Bartyckiej, mają też sklep na Domaniewskiej 37 b paw. 5. czy ktoś u nich kupował i układał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marc27 07.06.2005 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Czy ktoś z was kupował merbau na Bartyckiej w firmie AZET? Jakie maja drewno czy dobrze kładą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytan 23.09.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Wyciągam stary wątek o doussie Przymierzam się do zakupu desek na podłogę i zrobienia schodów na beton i samonośnych. Mam już kilka wizytówek (głównie z Bartyckiej ale nie tylko), jednak nie mam o tych firmach żadnych opinii. Może przez ten rok, ktoś z nimi współpracował i może bliżej coś powiedzieć. Eko-drew - Bartycka 24/26 paw. 101 Parkiet Studio Bartycka 24/26 paw. 16 Globex - Bartycka 175 paw 1 Edal Podłogi - Opex Domaniewska Drewex - Puławska i Raszyn Pantom - Opex (mają bardzo, bardzo atrakcyjną ofertę na doussie, ale może to "haczyk"?) Chciałam w jednej firmie kupić podłogę, zamówić ułożenie i od razu przez zaprzyjaźnionego im stolarza zrobić schody. Jak myślicie, dobry to pomysł? Czekam na informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 24.09.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witam, Kupiłam w Pantomie. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Podłoha sliczna Kipiłam razem z usługą czyli z 7% Vat-em i wyszło naprawde tanio. Co do firmy - wszystko OK terminowo. Nie wiem jak w innych firmach, ale w Pantomie są dwie możliwości tańsza i droższa. Oni podaję chyba cenę tańszych, są to deski nie selekcjonowane co oznacza że co Ci się trafi to bierzesz. Może być tak że strafią sie same krótkie deseczki. Oni podają chyba od 60 cm do 30 cm (musisz się dopytać bo już nie pamiętam). W każdym razie u mnie nie było dużo małych a wykonawca kładł je rozsądnie czyli zostawiał małe deseczki w miejscach mało widocznych czyli przy ścianie i ewentialnie pod meblami. W każdym razie pytaj. Nic nie ukrywają. Odpowiedzą na każde pytanie. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytan 24.09.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 KARO1 dzięki za dobre wieści. Naczytałam się na forum o Pantomie, że jednak nie jest tam najlepiej, a ich oferta cenowa jest naprawdę rewelacyjna. Podłoga jest super a normalna cena jest, jak dla mnie, powalająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 24.09.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Witam, Wydaje mi się ze na forum umieszczałam zdjęcie swojej podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karo2701 01.08.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) [moderowano - powtarzająca się reklama sklepu w odkopanym wątku] Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts