kasiaR 25.04.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Kupie piasek do zageszczania -" żółty", kopalniany.Okolice Białołęki (Warszawa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broncio 25.04.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Warto pojeździć po okolicy i poszukać dużej budowy. Potem tylko zatrzymać kierowcę wywrotki z takiej budowy i dogadać sprawę Można zapłacic dużo taniej niż z kopalni... Warto zajrzeć na ul. Annopol naprzeciwko Mercedesa albo obok Reala. Bylismy juz tam ze szwagrem na wstepnych rozmowach. Panowie kierowcy bardzo chętni do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.04.2005 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Serdecznie dziekuję za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zulka 05.05.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Kasia jak potrzebujesz jeszcze ten piasek to wyślij do mnie wiadomość.Podam Ci sprawdzony namiar.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 06.05.2005 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Witam , Piasek już kupiłam , ale nadal jestem zainteresowana piaskiem kopalnianym i ziemią (czarna). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts