pritt 05.08.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witaj joan!Jestem początkujący - dopiero myślę o budowie - też upatrzyłem sobie Piasek Pustyni. Będę podpatrywał wasze zmagania z budową - ciekawią mnie wybory materiałowe i kolorystyczne (dachówka, kolor stolarki, ścian) - można poszaleć. Jesli wypali będę budował pod W-wą.Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.08.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Pritt - witam na forum - dobrze trafiłeś - to żródło wiedzy wszelakiej - budowlanej i nie tylko . Bez niej rzucilibyśmy to budowanie. Dotąd myśleliśmy o antracytowej dachówce cementowej Brassa - marzeniem jest oczywiście klasyczna karpióweczka , ale cena... No ale wciąż ewoluujemy z naszymi pomysłami - teraz chodzi mi po głowie esóweczka naturalna czerwień (zaczęłam bać się ciemnego koloru na dachu). No i od koloru dachu zależeć będzie cała reszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 16.08.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 joan trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 01.09.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Joan,rewelacyjne te wielkie okna, bedę miała podobne więc się tak zachwycam. Szukałam właśnie takich rozsuwanych i widzę, że Gidanex robi fantastyczne. Dam im swoje do wyceny i zobaczymy.Powodzenia przy budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 07.03.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Domek bardzo podobny do WierzbyII, szczególnie od strony garażu.Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdula 23.04.2006 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 rowniez mam zamiar wybudowac piasek pustyni. projekt mam, ekipe prawie. niedlugo pozwolenie i ruszamy!!! ciekawa jestem jak Joan twoj domek teraz wyglada. pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 10.10.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 dlaczego przerwaliscie dziennik i komentarze??? czekam na aktualnosci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 12.09.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 dzień dobry, czy jest tu jakiś cwaniak?? gdzie dalszy ciąg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_spirit/8540-027-18-1052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 04.02.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 hi hi, Joan nie namieszkałaś sięmam nadzieję że następnym razem przyłożysz się do dziennika i będziesz częściej pisać.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts