XGrzesX 25.04.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 chce kupić elektryczną płyte ceramicznę i piekarnik. Płyta będzie zamontowana nad piekarnikiem. Zastanawiam sie czy wybrać płyte ze sterowaniem zintegrowanym czy tez sterowaną z piekarnika. Czy mozecie coś doradzić ? Jedyne co mi przyszło do głowy to to, ze moze sterowane z piekranika są o tyle lepsze, że nie widać potem tak bardzo paluchów na płycie. Dzięki za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 25.04.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Jeśli to postrzegasz jako zaletę, to dołóż jeszcze to, że takie rozwiązanie jest tańsze. U mnie tak miało być, ale zdecydowaliśmy się zrobić piekarnik na wysokości oczu, więc sterowanie musiało być oddzielne. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 26.04.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 My mamy sterowanie na płycie (od kilku lat) i nie zauważyłam śladów paluchów (chyba, że są brudne ). Argumentem dla nas był utrudniony dostęp dla dziecka: pokrętła zawsze kuszą, a pól dotykowych Maluch nie widzi, a poza tym można je zablokować. Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 27.04.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 To chyba bez znaczenia.Jesli sie czepiac, to przelaczniki na gore (i pod nimi) latwiej ulegna zabrudzeniu. Mam od frontu, jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 27.04.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 No tak, tyle że najczęściej już płyty z własnym sterowaniem mają przełączniki na dotyk. Takich tradycyjnych gałek nie brałem pod uwagę, właśnie z powodu trudności w utrzyamniem w czystości. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 20.05.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 No tak, tyle że najczęściej już płyty z własnym sterowaniem mają przełączniki na dotyk. Takich tradycyjnych gałek nie brałem pod uwagę, właśnie z powodu trudności w utrzyamniem w czystości. Pozdrawiam T. ......... a może ktoś ma płytę z pokrętłami na górze? Jeżeli tak, to jak toto się użytkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts