Ewka 14.10.2002 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Witajcie i pomocy Kupiliśmy mieszkanko ( 38m2) małe ale dla dwóch osób na razie ok, niestety nie możemy w nim zamieszkanc od 2 miesiecy poniewaz kolejna ekipa remontowa zawaliła. Pierwsza po wypłacie tak popiła, ze przez dwa tygodnie sie nie pokazywali a druga pracuje 2 dni w tygodniu i nic prawie jeszcze nie zrobiła. Mnie czas goni bo wszystko kupione i leży w magazynach sklepowych a po za tym mieszkanie z mamą nie jest dla nas komfortowe. Za grosz prywatności !! . Potrzebuje pilnie kogos do wylewki i przede wszystkim glazurnika ale w rozsądnej cenie i sprawdzonego (spłacamy kredyt mieszkaniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trol 15.10.2002 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2002 Napisz swój priv-mail. Wyślę Ci namiary na sprawdzoną przeze mnie ekipę górali. Bardzo solidni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewka 16.10.2002 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 dzieki za pomoc. Powinienies miec juz u siebie na skrzynce mojego maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trol 16.10.2002 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Istotnie wiadomość jest - odpisuję. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Dudek 14.12.2002 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2002 Proszę o kontakt na [email protected]. Wykonujemy kompleksowo remonty i roboty wykończeniowe. Praktycznie od stanu surowego pod klucz. Możemy się umówić na spotkanie i pokazać wykonywane obecnie roboty (Warszawa-Choszczówka). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaBuziaczek 07.01.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Moge z czystym sercem polecić ekipy z b500.pl, miałam dwie: jedna budowała nam pomieszczenie gospodarcze, druga robiła poprawki przy domu po poprzedniej ekipie, działali sprawnie bez żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roda1 07.01.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 dzien dobry moge podjac sie dokonczenia pracy moj numer 886-611-953 roman gladysz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m4riusz123 07.01.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 patrzcie na daty jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts