Gość 14.10.2002 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Proszę poradźcie co robić?Miałem mieć drzwi typowe 80x200 czyli otwór w murze 88x206, tymczasem po wylewkach i ułożeniu kafelek na podłodze zostało mi 204 cm!!!! Chciałem zastosować ościeżnicę regulowaną np. Porta-System. Czy w tym przypadku nie mam już szans? Czy może poprostu skrócić drzwi i ościeżnicę o te parę centymetrów? Błagam o pomoc! Tim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek13 14.10.2002 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Na szczęście wszystko można obciąć. Te dwa centymatry to nie jest żaden problem. Ciąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felek 14.10.2002 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Ja tez mialem u siebie taki problem, ucialem i nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 14.10.2002 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Mozna zamowic u lokalnego stolarza (ale sprawdzonego!!!) drzwi na wymiar. My tak zrobilismy, chociaz nasze otwory sa OK. Wybralismy sobie z setek katalogow jakie mial, naprawde super model, i mam nadzieje ze stworzy cos sensownego. Ani Porta ani Polskone nie maja tak nowoczesnych wzorow (i wychodzi 50%drozej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zedgrajewo 16.10.2002 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Szlifierka kątowa (flex) powinna załatwić sprawę. Wycinasz otwór w ścianie jaki Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2002 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 On 2002-10-14 23:00, alex wrote: Mozna zamowic u lokalnego stolarza (ale sprawdzonego!!!) drzwi na wymiar. My tak zrobilismy, chociaz nasze otwory sa OK. Wybralismy sobie z setek katalogow jakie mial, naprawde super model, i mam nadzieje ze stworzy cos sensownego. Ani Porta ani Polskone nie maja tak nowoczesnych wzorow (i wychodzi 50%drozej) Co jest droższe 50%? (stolarz czy też Porta????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zedgrajewo 17.10.2002 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 Chyba stolarz, przynajmniej u mnie by tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 17.10.2002 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 Dzrzwi Porta czy Polskone kosztuja wraz z oscieznica okolo 1200 zl!!!! Podczas gdy nas zamowione na wymiar beda kosztowaly wraz z montazem i transportem 850zl, a model nie wybralismy wcale prosty, bo bedzie mial po srodku trzy kwadratowe przeszklenia z szkla mlecznego i na dodatek dwie rozne okleiny - brzoze (drzwi) i buk (oscieznica i obramowanie kwadratow).Niestety termin realizacji to ponad 2 mies., ale na jakosc nie bedziemy narzekac, bo facet ma pelno zamowien z Niemiec.Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 17.10.2002 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 Alex - gdzie mieszkasz? Daj namiar na tego stolarza.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 17.10.2002 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 Dla Beli:Stolarstwo(drzwi i schody)tel 77 4660479Facet nazywa sie Cichoń i mieszka na zapadlej wiosce w Opolskim w Dobieszowicach kolo Kedzierzyna-Kozla. Ja buduje sie kolo Opola, czyli 50km od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts