JMaciek 25.04.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Witam, Ile moze kosztowac robocizna dotyczaca daszku nad smietnikiem - podstawa 2 x 2 metry, jakas mikro-wiezba drewniana plus pokrycie z dachowek - ksztalt koperty? Troche tego ciecia dachowek jest ale nie chcialbym tez przeplacac... Z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam,Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 27.04.2005 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Nikt nie budowal smietnika ...? Znow sprawdzi sie stare budowlane powiedzenie ze dobra cena to maksymalna cena jaka moze zaplacic inwestor ... Jak dobrze ze juz blizej niz dalej ... Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 04.05.2005 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 1000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaco 05.05.2005 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 około 400 plus materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 05.05.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 ja mam taki sam problem - (daszek nad śmientikiem do zrobienia)zdaję sobię sprawę, że jest to taka duperela, że każda firma, którą wezmę do tego będzie chciałą skosić jakąś większą sumkę, więc pewnie wezmę jakiegoś złotą rączkę stolarza, takiego co mu dokładnie trzeba powiedzieć, a on już zrobi. Zależy ile będzie robił. Ale pewnie dzień. To za dniówkę 200-300 zeta max. + materiały. Ale to tylko takiemu, co ma własne narzędzia i przyjedzie swoim samochodem. Mój drogi stolarz brał chyba 25 zeta za godzinę za roboty, które "nie wiadomo jak inaczej rozliczyć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMaciek 05.05.2005 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Hmmm... - tylko ze ja chce daszek nawiazujacy do dachu domu - kryty dachowka. Czyli trzeba wykonac mini-wiezbe, na to laty, dachowki, gasiory - troche tego ciecia dachowek jest wiec potrzebuje dekarza do roboty. Wstepnie uslyszalem 1000 ale bede probowal zjechac z tej kwoty (30 km od stolicy a ceny jakies takie warszawskie...). Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 05.05.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 no to fakt , z twoim będzie wiecej robotyja myślałe o swoim - parę żerdek i płyta z polywęglanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 05.05.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 u mnie podobnie jak u miecza, prosty daszek , naprawdę nikt nie robił?ile to może kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 05.05.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 kurde, chyba się sam wezmę za robienie tych daszków mieczo-daszko-tronix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 06.05.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 To mieczu nie zapomnij potem zdać relacji celem przeszkolenia mła Bo zanosi się,ż też mnie to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.05.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Wiecie co, takie coś to bym sobie chyba zrobił SAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskaa 02.06.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Mój kierownik budowy zasugerował, aby umowa z wykonawcami stanu surowego obejmowała wybudowanie śmietnika - bo będzie nas to kosztowało znacznie mniej (śmietnik) niż wołanie potem wykonawcy tylko do śmietnika - sugerował, że poniżej 4000-5000zł nikt nie przyjedzie (jaki jest w tym % na dach - nie wiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts