mercedes 26.04.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 2 lata temu wsadziłam do donicy lawendę. Jeszcze w zeszłym roku pięknie rosła i kwitła. W tym roku uschła!!! Nie widac śladu życia. Nic zielonego nie wybija! Co może być tego przyczyną? Czy jest dla niej jeszcze jakaś szansa? Może jeszcze dodam, że od 2 lat zimuje na balkonie wysokiego wieżowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 26.04.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Widocznie jej nie podlewałas w dniach odwilży, do tego musiala byc za malo oslonieta od mrozu, rosliny balkonowe usychaja nie z powodu mrozu a raczej z powodu braku wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 26.04.2005 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 acca5,dzieki. Wyglada na to, ze przegapilam ten moment. Moj bluszcz wypuszcza juz listka a lawenda nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia385 26.04.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Moja też uschła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 27.04.2005 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Mam pytanie, czy podlewajac ja systematycznie jest szansa, ze sie z korzenia odrodzi? Przyznam sie szczerze, ze nie wiedzialam, ze musze ja juz tak wczesna wiosna i w chlodne dni podlewac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agniq1 27.04.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Zawsze miałam kłopoty z lawendą. Postanowiłam wsadzić ją do gruntu. Świetnie sobie radzi, juz od kilku lat. Okrywam tylko sosnowymi gałązkami. Podlewaj, może coś to da. Pzd A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts