mimi31 08.08.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Czy mapa dla celów projektowych powinna obejmować swoim zakresem całe trasy przyłączy wszystkich mediów? No i jesteśmy w kropce, bo nie wiadomo, jak duży teren powinna ta mapa obejmować. Jeżeli zamówimy taką, która sięga do miejsca przyłączenia się do istniejącej sieci wodociągowej, to zabulimy jak za zboże. Mój geodeta twierdzi że mapka taka powinna obejmować przylegające działki plus 30 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 29.09.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 U mnie 400 zł + VAT, wstępnie umówiłem się na 4 egzempl, ale geodeta powidział że ilośc nie ma znaczenia bo oni to skanują i mogą dodrukowac bez problemu. U mnie w Zakładzie Energet. biorą oryginał, bo od razu robią projekt przyłacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 11.10.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Mam pytanie, czy do pozwolenia na budowę potrzebne są 4 egzemplarze map (bo 4 egzemplarze projektu) i jeśli tak, to czy muszą być wszystkie oryginały? Martwię się, bo dostałam tylko 3 sztuki. A jak będę robiła xero do warunków przyłączenia, to musi być kolorowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 12.10.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 U mnie znajomi jak składali o pozwolenie na budowę, to chyba jeden oryginał, a reszta ksero, nikt się nie czepiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts