Gość 20.05.2005 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 house - na podstwie jakich atestów oceniłeś te polskie kolekcje tak źle: Tutaj te powyzej wypadaja jak beton do naturalnego kamienia te ktore zaprezentowalas doslownie wygladaja jak plytla z kalkomania czyli calkowita lipa widoczna golym okiem Czy ta kolekcja Cerdomus to też są płytki rektyfikowane, jak ta właśnie kolekcja Andaluzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 20.05.2005 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 house - na podstwie jakich atestów oceniłeś te polskie kolekcje tak źle: Tutaj te powyzej wypadaja jak beton do naturalnego kamienia te ktore zaprezentowalas doslownie wygladaja jak plytla z kalkomania czyli calkowita lipa widoczna golym okiem napsz mi proszę jako ekspert w tej dziedzinie co to sa płytki rektyfikowane, jak ta właśnie kolekcja Andaluzja? Czy ta kolekcja Cerdomus to też są płytki rektyfikowane? Po co tyle nerwow , wystarczy sprawdzic strone firmowa .Zainteresowani moga to zrobic maja kilka wersji jezykowych a, to napewno pomoze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ja mam plytki w piwnicy i to mi wystarczy. W propagowaniu jednowymiarowych aranzacji nie widze logiki a czy zauważyłeś , że piszemy tutaj o ceramice do salonu i innych naszych pięknych wnętrz? Pięknych na miarę naszych możliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 20.05.2005 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Widzisz , ta ceamika jest najlepsza z gornej polki. Dlaczego nie ma jej na rynku krajowym? Chyba Wlosi nas nie lubia .Tak to sie ma do prezentacji wirualnych Nie ma to jak doswiadczenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 http://www.cerdomus.com przeczytamy dane techniczne z których dowiemy się o stopniu ścieralności itp. A ja powtórzę pytania: jakich metod oceny użyłeś , by określić jakość Tubądzina tak nisko? Tutaj te powyzej wypadaja jak beton do naturalnego kamienia te ktore zaprezentowalas doslownie wygladaja jak plytla z kalkomania czyli calkowita lipa widoczna golym okiem Czy Cerdomus kolekcja Metalskin, którą wkleiłam to płytki rektyfikowane? - odpowiem Ci - nie A co to znaczy rektyfikowane? Laikowi wystarczy spojrzeć na cenę - są dużo droższe od tych samych,ale w zwykłej technologii. i kolejne moje pytanie, bo nie odpowiedziałeś: ale jak je tutaj kupić, gdzie i za ile złotych polskich, z transportem do domu, tak jak to jest u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Dlaczego nie ma jej na rynku krajowym? Chyba Wlosi nas nie lubia .Tak to sie ma do prezentacji wirualnych Nie ma to jak doswiadczenie . Cerdomus można kupić w Polsce, nie ma żadnego problemu. Ale pewno Włosi mają problemy ze słabą ich sprzedażą u nas, skoro nasze kolekcje są tak piękne i kilka razy tańsze . pozdrawiam mimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 20.05.2005 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 http://www.cerdomus.com przeczytamy dane techniczne z których dowiemy się o stopniu ścieralności itp. A ja powtórzę pytania: jakich metod oceny użyłeś , by określić jakość Tubądzina tak nisko? Tutaj te powyzej wypadaja jak beton do naturalnego kamienia te ktore zaprezentowalas doslownie wygladaja jak plytla z kalkomania czyli calkowita lipa widoczna golym okiem Czy Cerdomus kolekcja Metalskin, którą wkleiłam to płytki rektyfikowane? - odpowiem Ci - nie A co to znaczy rektyfikowane? Laikowi wystarczy spojrzeć na cenę - są dużo droższe od tych samych,ale w zwykłej technologii. Nie mysl ze najlepsze kolekcje mozna kupic za oceanem tylko w cenach $K.Mozna je nabyc tak jak pisze za poldarmo,oczywiscie okazyjnie. Czy chcesz udowodnic mi ze Tubadzin jest lepszy? Ja nabylem plytki renomy swiwtowej w cenie "T" i daleko je odstawiajace . Widze ze nie mozesz znalesc plytek z tej serii ktora wymienilem.Wyobras sobie ze producent ma wiele innych serii ktorych nie znajdziesz na stronie www. Tak wiec net to nie wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 house znasz się na tym, znasz rynek, ceny i jakość ...znajdź nam prosze kilka kolekcji wartych uwagi, które nie puszcza nas z torbami, a jakością przwyższą kilkakrotnie tę lipę , którą pokazuję i którą większość z nas ma u siebie w domach.ale tak konkretnie -firma, cena, klasa, gdzie kupić , fotka by się przydała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Nie mysl ze najlepsze kolekcje mozna kupic za oceanem tylko w cenach $K.Mozna je nabyc tak jak pisze za poldarmo,oczywiscie okazyjnie. Czy chcesz udowodnic mi ze Tubadzin jest lepszy? Ja nabylem plytki renomy swiwtowej w cenie "T" i daleko je odstawiajace . Widze ze nie mozesz znalesc plytek z tej serii ktora wymienilem.Wyobras sobie ze producent ma wiele innych serii ktorych nie znajdziesz na stronie www. Tak wiec net to nie wszystko . no właśnie house powtarzam po raz kolejny pytanie - gdzie kupisz je w Polsce w cenie promocyjnej? Bo pisanie o rynku amerykańskim to nielogiczne, sam przyznasz, skoro wg Ciebie, chociaż piszesz zarazem: W propagowaniu jednowymiarowych aranzacji nie widze logiki A przecież cały wątek na tym się opiera..i wiele wiele innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 20.05.2005 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Nie mysl ze najlepsze kolekcje mozna kupic za oceanem tylko w cenach $K.Mozna je nabyc tak jak pisze za poldarmo,oczywiscie okazyjnie. Czy chcesz udowodnic mi ze Tubadzin jest lepszy? Ja nabylem plytki renomy swiwtowej w cenie "T" i daleko je odstawiajace . Widze ze nie mozesz znalesc plytek z tej serii ktora wymienilem.Wyobras sobie ze producent ma wiele innych serii ktorych nie znajdziesz na stronie www. Tak wiec net to nie wszystko . no właśnie house powtarzam po raz kolejny pytanie - gdzie kupisz je w Polsce w cenie promocyjnej? Bo pisanie o rynku amerykańskim to nielogiczne, sam przyznasz? Bardzo bys sie zdziwila jak wieke rzeczy ludzie kupuja za granica. Prostym przykladem moze byc elektronika (aparaty cyfrowe itp).To samo odnosi sie do innych dziedzin.Bariera jest tylko jezykowa i zaradnosc inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Bardzo bys sie zdziwila jak wieke rzeczy ludzie kupuja za granica. Prostym przykladem moze byc elektronika (aparaty cyfrowe itp).To samo odnosi sie do innych dziedzin.Bariera jest tylko jezykowa i zaradnosc inwestora. o tym nie pomyślałam, wiesz... kilka paczek terakoty chyba by mi się zmieścio w podróży z NY? Tylko jak rozwiązać problem max wagi bagażu? Co byś mi house radził w tej sytuacji? Może bym znalazła Tau w promocji? No tak, ale cena samolotu byłaby wyższa od ceny podłogi na moje całe piętro? Jak to ominąć? Może gołębie pocztowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 20.05.2005 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Jesli chodzi o przesyski morskie wychodza one bardzo tanio.Mowa o przesylkach cargo,gdzie jest to naprawde taniocha. Przesyla sie tak nawet wode mineralna z Polski i wychodzi to kilka centow na 24 sztuki lub za cegly recznie formowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 house Jesli chodzi o przesyski morskie wychodza one bardzo tanio.Mowa o przesylkach cargo,gdzie jest to naprawde taniocha. Przesyla sie tak nawet wode mineralna z Polski i wychodzi to kilka centow na 24 sztuki lub za cegly recznie formowane z wysylka do Polski wyszlo mi taniej jak 2 kategoria badziewia House popatrz , co to się powyrabiało w dzisiejszej logistyce Włoskia glazura płynie do Stanów, a potem płynie do Polski i będzie to taniej, niż tak skrótem., od razu...z Ziemi Włoskiej do Polski... nie wpadła bym na to... ech...lipny mój dom architektoniczny kundel, badziewie i betonowy monolit, lipna moja glazura i pewno mój dyplom z Handlu też lipny a i na forum zbanowana kilka razy, bom amator ktorzy sieja propagande .narzucajac swoje zdanie Załamałeś mnie house kompletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
L.aura 20.05.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 http://www.cerim.it/Contents/Ambientazioni/ricordi2.jpg http://www.cerim.it/Contents/Ambientazioni/ricordi1.jpg ps. sorry, jak rozwalam strone, ale wy taka dyskusja tez ja 'psujecie'. ps2. house- w tym twoim poscie fotki nie widac- mozesz poprawic link? Na wysprzerzy,$8.90(niecale 30pln) za m2. tylko kurde jak z kraju mozna sledzic wyprzedaze? (nie majac tam znajomych ktorzy siedza i sledza ceny sklepowe i maja gust taki jak ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 20.05.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 house Jesli chodzi o przesyski morskie wychodza one bardzo tanio.Mowa o przesylkach cargo,gdzie jest to naprawde taniocha. Przesyla sie tak nawet wode mineralna z Polski i wychodzi to kilka centow na 24 sztuki lub za cegly recznie formowane z wysylka do Polski wyszlo mi taniej jak 2 kategoria badziewia House popatrz , co to się powyrabiało w dzisiejszej logistyce Włoskia glazura płynie do Stanów, a potem płynie do Polski i będzie to taniej, niż tak skrótem., od razu...z Ziemi Włoskiej do Polski... nie wpadła bym na to... ech...lipny mój dom architektoniczny kundel, badziewie i betonowy monolit, lipna moja glazura i pewno mój dyplom z Handlu też lipny a i na forum zbanowana kilka razy, bom amator ktorzy sieja propagande .narzucajac swoje zdanie Załamałeś mnie house kompletnie Nie tylko glazury, ale o wiele wiecej plynie i jest tansze niz w kraju.Widze ze masz cieniutko opcykany ten temat.Dolaczajac do tego cene wysprzedazy mozne towar jeszcze poplywac tam i spowrotem kilka razy . Nic sie nie powyrabialo ,trzeba miec rozeznanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 L.aura ps. sorry, jak rozwalam strone, ale wy taka dyskusja tez ja 'psujecie'. ps2. house- w tym twoim poscie fotki nie widac- mozesz poprawic link? Cytat: Na wysprzerzy,$8.90(niecale 30pln) za m2. tylko kurde jak z kraju mozna sledzic wyprzedaze? (nie majac tam znajomych ktorzy siedza i sledza ceny sklepowe i maja gust taki jak ja) no właśnie, próbuję się konkretnie od house dowiedzieć, może Tobie odpowie: jeszcze raz house, podziel isę z nami informacjami, po to są te wątki i to forum: gdzie w Polsce kupić tak tanio Cerdomus i dlaczego Tubądzin jest kiepski ? Może powinniśmy wszyscy zbojkotować te polskie wyroby, skoro to takie badziewie? Może zaczniesz sprowadzać te super okazje zza oceanu, by i dla nas były dostępne, bynajmniej nie do piwnicy tylko do salonu czy kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 20.05.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Słuchajcie a może powklejacie zdjęcia? Taki fajny wątek był. Weźcie Wy sobie na priva pogadajcie (mimi i house)... Kurcze normalnie ręce opadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 *marta*ja się naprawdę chcę dowiedzieć, bo przecież cały czas coś komuś z forum za darmo projektuję, a sama też będę potrzebowała coś koło 200m2 glazury i terakoty. a dla dzieci chcę ten Tubądzin: http://katalog.tubadzin.pl/kolekcje/finezza2.jpg zrezynowałam z planowanego włoskiego Cerim, jak zobaczyłam tę nową kolekcję, bo jest wg mnie śliczna i 2/3 tańsza. a może robię błąd planując to badziewie i lipę, skoro można mieć tak tanio w Polsce Cerdomus? Zdjęcia to jedna sprawa - forma inspiracji, a konkretne informacje - co, gdzie i za ile są równie ważne, o ile nie są ważniejsze. Może się house podzieli doświadczeniami, tak konkretnie, nie będziemy się dołować, że mamy tandetę w swoich domach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 moja podłoga po 27 zł/m2 - po 5 latach nie ma śladu zniszczenia, choć spadło kilka ciężkich rzeczy, butelek itp. mam je w przedpokoju (tutaj na fotce) i kuchni połączonej z salonikiem http://foto.onet.pl/upload/46/6/_477616_n.jpg ceramika końskie - naprawdę mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 a tutaj wstawka z nowości Tubądzin - imitacja drewna,ale bardzo fajna, a we wilgotnej łazience niezastąpiona: http://katalog.tubadzin.pl/kolekcje/kuba3.jpg Można by ją oczywiście połączyć na podłodze z inną serią, niż ta powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts