bialy 26.04.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Drodzy forumowicze wiem, że juz ten temat był ale nie moge go znaleść na forum.Potrzebuję żetelnej firmy w okolicach Warszawy (Marki) do wywiercenia studni głębinowej i sprzedarzy pompy Danfosa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 26.04.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Ja również byłbym zainteresowany więc podbijam A ile za wywiercenie normalnej studni (nie głebinowej), - czy koszt za mb. jest taki sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 26.04.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 mi wierciła firma z Ząbek więc do Marek maja blisko.Firma się nazywa HYDROWOD tel.22 7816338 Koszt wiercenia za mb jest różny w zależności od rodzaju studni (inny materiał, średnica itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bialy 26.04.2005 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Dzieki Aku za odpowiedz, czy miałeś ich z polecenia? czy z łapanki? (czytaj ogłoszenie w gazecie). Czy sprawdzali tobie gdzie masz wodę na działce?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bialy 27.04.2005 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Czy nikt więcej w okolicy Warszawy nie wiercił studni. Wszyscy mają kanalizację?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 27.04.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Po co od razu mieszać do tego kanalizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 27.04.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Dzieki Aku za odpowiedz, czy miałeś ich z polecenia? czy z łapanki? (czytaj ogłoszenie w gazecie). Czy sprawdzali tobie gdzie masz wodę na działce? Pozdrawiam można powiedzieć że z łapanki - firma istnieje juz wiele lat Co do sprawdzenia gdzie jest woda to poprostu pokazałem im gdzie chcę mieć studnię Poniewaz goście są zokolicy to dokładnie znają pokład i na jakiej głębokości jest woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts