urbit 26.04.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Mam pytanie?Mam nowy dom który został w tamtym roku latem ocieplony z zewnątrz wełną ,bloczki rockowola,i to wszystko jest na zewnątrz posmarowane klejem i na to zagruntowane na biało.Jak długo może dom być w takim stanie bez tynków zewnetrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwiok 26.04.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Myślę, że może trochę postać. Sąsiedzi w takim mieszkają już trzeci rok i nic się nie dzieje. Przed położeniem tynku trzeba będzie jednak jeszcze raz zagruntować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urbit 26.04.2005 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 No tak też mi mówiła firma budowlana, ze tak moze stać długo,że nie musze odrazu tynkowac,a wiadomo że tynk kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 26.04.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Krytyczne jest jeśli popada i przymarźnie. Wtedy porozsadza warstwę zbrojącą. Warstwa gruntująca ma inne funcje niż ochrona przed wilgocią i deszczem. A poza tym jak wyżej. Trzeba bedzie drugi raz gruntować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 26.04.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Dokładnie tak jak napisali poprzednicy, ale dłużej niż 3 zimy bym nie czekał.pozdrawiam Tomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urbit 27.04.2005 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 No mój dom w takim stanie narazie stoi pierwszą zime.Może w przyszłym roku uda się go otynkować.W tym roku najważnijsze to zrobic srodki abym mógł się wprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts