dobrzykowice 16.10.2002 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 czyzby to był samochód nasłany z sąsiedniego forum ? Swoją drogą łaczność już jest ale transfer jest beznadziejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 16.10.2002 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Dobrze, że jest bo wczoraj byłem zły jak cholera, że forum niet. Czyżby nałóg - jestem załamany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 16.10.2002 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 A może to UFFO ??? Cieszę się Skunksie, że przerwałeś drzemkę jesienną, żeby nas odwiedzić Frankai - każdy ma pewno coś na sumieniu, ale nie na tyle, żeby odciąć od Forum. Skąd ja bym wiedziała, że dobrzykowice i kodi to tacy przystojni faceci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2002 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 A może byśmy zrobiły konkurs na największego przystojniaka forumowego. A co to-zawsze tylko kobiety i kobiety...W końcu budowa to męska rzecz, więc może by tak pooceniać męskie towarki pod kątem przystojniactwa ,a nie tylko dzielności w budowie. To, co prosimy belmondziaków o więcej zdjęć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 17.10.2002 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 Rany, wczoraj nie było forum?W każdym razie dokąd siedziałem w pracy (16:30) to w Krakowie nie było przeszkód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.10.2002 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 No i dzisiaj też. Przynajmniej od 7:30 do 8:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts