tom317 26.04.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Czy ktoś miał pecha i za towar (dokładnie to paliwo w baku - ciężko oddać ) nie był w stanie zapłacić kartą z powodów technicznych (np brak łączności terminala z centralą)? Jak się w takiej sytuacji zachowała obsługa i co na to nasze prawo? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 27.04.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Nam sie dwa razy zdarzyła taka sytuacja. W obu przypadkach zostawiliśmy coś w zastaw. Raz zegarek a raz telefon a potem szybciutko do banku po gotówkę i spowrotem na stację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RysieK 27.04.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Ja zostawiłem dowód.RysieK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 27.04.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Mam taką pechową stację - 2 razy mi się to przydażyło. Wystarczyło dać w zastaw dokument i przyjechać później z gotówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.04.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Jeśli wina leżała po stronie stacji, tzn. np. był niesprawny terminal, to ja bym zażądała faktury VAT,a dowód to najwyżej bym okazała do spisania danych.NIGDY NIE ZOSTAWIAJCIE DOKUMENTÓW NA STACJACH. Rózni ludze tam pracują i nie wiadomo co zrobią Ujmę to tak, z pracy znane m są przypadki, gdy te pozostawione pod zastaw dokuemnty, w różnych miejscach, nie tylko na stacjach paliw, były wykorzystywane z do różnych celów. A potem się właściciel dziwił, że np. ma zawartą umowę z siecią telefoniczną itp., no i oczywiście gigantyczny rachunek tel. do zapłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts