pitke 26.04.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Witam wszystkich serdecznie! Cciałbym przedstawić mój problem: mieszkam w bliźniaku, którego ściana szczytowa wystawiona jest na słoneczną stronę. Chciałbym zrobić w niej okna, by doświetlić dom. Jednakże w urzędzie dowiedziałem się, że nie mogę tego zrobić, gdyż odległość ściany do granicy działki jest mniejsza niż 4m (ok. 2m), a nie mogę liczyć na odstępstwo. Za granicą działki jest uliczka osiedlowa, po niej następny dom ze ścianą szczytową bez okien. Czy mam szanse jednak coś wywalczyć? Gorąco proszę o porady! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 27.04.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Raczej nie.Jeśli zależy ci na doświetleniu - możesz spróbować powalczyć o luksfery.Będziesz miała światło, ale nie będzie można otwierać. Jeżeli to zachodnia strona efekt może być interesujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts