mysia 27.04.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 niech ktoś podpowie jak samemu zrobić ładny tynk strukturalny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Kup goldband albo rodband (nie pamietam jak się to nazywa-jedno albo drugie ,bo zawsze się myliłam ) cienko na ścianę i w zależności czym to dalej potraktujesz jest tynk np:grzebień do kleju pod kafelki-wychodzi coś na kształt grubego sztruksu,gąbka do mycia z dużymi okami-wychodzi coś podobnego do zgrzebnego płótna,...możliwości wiele,co ci tylko wyobrażnia podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.04.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Można jeszcze mokry, plastyczny tynk potraktować zwykłą folią delikatnie dociskając dłońmi.Wychodzi coś na kształt gnieciucha, a`la staroć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 27.04.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Zalezy co rozumiesz jako strukture. Tynki baranki lub korniki - kup gotowe.(firma Huma, Poznan lub Oikos). Do fantazyjnych struktur - kupic tynk do modelowania- i według upodobania dobrać narzedzie - wałek fakturowy, szpachlę gumową, packi żebate i packi do gładzenia.Reszta to Twoja fantazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 28.04.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 http://www.empikfoto.pl/albumy/6198/13669/previews/273016_imgp0638.jpg ja mam taki tynk strukturalny z goldbandu, opisywałam jak go zrobić w swoim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 28.04.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Poznanianka, Coś strasznie nierówne te twoje tynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Poznanianka 29.04.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 no i pomyśleć, że za tę nierówność trzeba było dodatkowo płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts