olinek 27.04.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Jak w temacie - ile pieniążków ewentualnie jaki prezent od chrzestnych a jaki od zwykłych gości ? PS: Wolę nie pytać czy postawić dziecku operację plastyczną odstających uszu bo i o takich "prezentach" słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 27.04.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 też mnie to interesuje, chociaż kiedyś był już taki wątek, ale może będą nowe pomysły i nie mówcie, że sakrament ważniejszy od prezentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 27.04.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 od chrzestnych po 2000 złotych, od pozostałych po 1200 I przekażcie dalej, bo za 1,5 tygodnia mój syn ma I komunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.04.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Dział Porad Życiowych ma to samo pytanie , proponuje się przenieść. Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.04.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=42166[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 28.04.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Jak w temacie - ile pieniążków ewentualnie jaki prezent od chrzestnych . skuter najlepiej Yamahy, bo inaczej nie będziesz cool, trendy i dzezzi (jak to się pisze ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 29.04.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Jak w temacie - ile pieniążków ewentualnie jaki prezent od chrzestnych . skuter najlepiej Yamahy, bo inaczej nie będziesz cool, trendy i dzezzi (jak to się pisze ?) heh oj nie bedzie nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek 02.05.2005 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 skuter najlepiej Yamahy, bo inaczej nie będziesz cool, trendy i dzezzi (jak to się pisze ?) Napisałeś poważnie ? - spotykasz się z takimi prezentami komunijnymi ? Moje otoczenie jest raczej konserwatywne i pieniążki traktuje jako dodatek do prezentu który ma upamięnić ważną dla dziecka chwilę jaką jest 1 Komunia. Spytam jeszcze o znaczenie słowa "dzezzi" ???. Uznaliśmy w rodzinie po "naradzie" że max 300 zł w kopertkę i pamiątkowy album (taki z gatunku elegancko wydanych) powinny zrównoważyć potrzeby "ducha i ciała". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 02.05.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Napisałeś poważnie ? - spotykasz się z takimi prezentami komunijnymi ? 2 lata temu sprzedaliśmy X komputerów i Y Mini Wieży w tamtym roku sprzedaliśmy tylko 1/5 X komputerów i 1/6 Mini Wież w tym roku sprzedaliśmy 1/10 X komputerów i 0 Mini Wież Sąsiad za ścianą sprzedaje co roku w okresie komunijnym o 100% więcej skuterów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 02.05.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 A ja (matka chrzestna) dalam zloty lancuszek z wisiorkiem za 300 zl i 100 Euro do koperty. Chrzestny dal jeszcze mniej. Uwazam, ze wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.05.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Encyklopedia kilkutomowa dla dzieci z dedykacja.Koszt takowej ? 300zl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 05.05.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Ode mnie (tatuś chrzestny ) za tydzień będzie rower (juz stoi w garażu) + do tego coś dla ducha (książka czy cuś) Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.05.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Babcia mojej chrzesniaczki oznajmila ze wnusia zbiera pieniazki.Zlota ma full wiec nie kupowac.Dac kase bo pozniej kupi sie jej cos pozadnego za wszystko co uzbiera.Wydaje mi sie ze od chrzestnych rodzicow powinna byc pamiatka w formie prezentu a nie kasa.Jako chrzestna/ chrzestny co byscie zrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 06.05.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 PS: Wolę nie pytać czy postawić dziecku operację plastyczną odstających uszu bo i o takich "prezentach" słyszałem. Ja słyszałem, że dwa lata temu najbardziej popularnym wśród dzieci prezentem był kucyk Jakby mojemu dziecku jakiś wujek sprawił taki prezent, to chyba przez rok wujek by jechał na salami Sąsiad za ścianą sprzedaje co roku w okresie komunijnym o 100% więcej skuterów A jeszcze do tego się przyczepię Nie jestem do końca przekonany, że te skutery to prezenty na komunię. Te dzieciaki są jeszcze trochę za małe na skutery. Mój "chrześniak" jest najbardziej wyrośnięty w swojej klasie, a nawet jakbym miał na to kasę, to skutera bym mu nie kupił - po co ma sobie zrobić krzywdę. Nie ten wzrost i nie ten wiek - przecież oni mają po 8 lat dopiero. A zwiększoną sprzedaż raczej bym tłumaczył coraz większą popularnością skuterów w Polsce i tym, że komunie zaczynają się mniej więcej wtedy, kiedy sezon "skuterowy" Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 07.05.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Te dzieciaki są jeszcze trochę za małe na skutery. Mój "chrześniak" jest najbardziej wyrośnięty w swojej klasie, a nawet jakbym miał na to kasę, to skutera bym mu nie kupił - po co ma sobie zrobić krzywdę. ja "stary koń" i jak wspominam o motorku (jakieś 500-tce) to Żoncia, natychmiast neguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuzens 09.05.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 ja "stary koń" i jak wspominam o motorku (jakieś 500-tce) to Żoncia, natychmiast neguje Moja też tak samo reagowała jakieś 2 lata temu, a teraz już sama mówi, że jak skończymy budowę to dokupimy sobie jakieś dwa koła. Pozdrawiam Brzuzens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 09.05.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 a ja zmusilam mojego misia do sprzedazy motoru,bo za duzo nerwow mnie to kosztowalo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts