Voytas 16.10.2002 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Mam dzialke, w styczniu koncze oszczedzanie w Kasie Mieszkaniowej.Czas i pora udać się do urzedów po odpowiednie zezwolenia i inne papierki. Chcialbym zacząć budowę przed wakacjami.Mam więc pytanie do doświadczonych, najlepiej z Grodziska Mazowieckiego, bo tam sie wyniosę z Warszawy.Z jakimi terminami należy się liczyć i jaką kolejność załatwiania spraw polecacie, jakich cennych wskazówek możecie udzielić.Wiem że jest pełno poradników co i jak krok po kroku, ale co doświadczenie to doświadczenie. PozdrawiamVoytas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 pierwsze co musisz zrobić to uzyskać z gminy tzw. warunki zabudowy dotyczące Twojej działki. Możesz też juz zacząć rozglądac się zaprojektem domku (jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś) - To tak na dzień dobry. Poszperaj trochę w wątku Prawo i pieniądze, jest tego zbyt wiele aby wszystko na raz opisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2002 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Nie miałem problemu z urzędami w tej okolicy. Działały sprawnie. Może to fart. Wiele spraw załatwiłem przed urzędowym czasem prócz nieszczęsnego prądu. Teraz po trzech latkach mają założyc do końca roku. ( duża ilość chętnych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EM 17.10.2002 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 Witam kolejnego sąsiada,GM to raczej normalne miasto urząd zarówno gminy jak i powatu działa b. sprawnie. Idź do urzedu po WZiZT (musisz miec mapkę) - to pierwszy krok. Jakbys chciał blizej info to pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts