Camilo 20.02.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 WitamPlanuje budowę szamba w odległości ok. 25m od ogrodzenia, czy szambiarka da rade pociągnąć z takiej odległości? Oczywiście w ogrodzeniu szybkozłączka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 20.02.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Jeszcze raz dzięki za namiar: zakupiłem u nich rurę (19mb x 51,30 brutto), złączki z "deklami" i cybantami (2kpl x (66,50+57,00+10,93) brutto) i trochę innych pierdół i zostawiłem u nich nieco ponad 1400,00 zł .......................... o CHOLER................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.02.2007 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam Planuje budowę szamba w odległości ok. 25m od ogrodzenia, czy szambiarka da rade pociągnąć z takiej odległości? Oczywiście w ogrodzeniu szybkozłączka. Szczerze wątpię. Najlepiej zapytaj operatorów szambiarek z firmy, która u Was odbiera ścieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubowa1 07.07.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 tutaj znajdziesz informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madcar 23.01.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 czy możecie napisać (użytkownicy) w jakiej odległości macie szambo od ogrodzenia w którym macie zamontowane "szybkozłączki" dla wozu asenizacyjnego ? chodzi mi jaka macie długość " roboczą" tego węża strażackiego... mam problem z ulokowaniem "szamba" na działce...a nie chce by wóz wywożący nieczystości wjeżdżał mi na teren działki...bo poniszczy polbruk itd. najprostszym dla mnie rozwiązaniem byłoby jakbym szambo umieścił na sąsiedniej działce mego ojca...ale tego "podobno" nie można "przeskoczyć prawnie" (chyba że macie jakieś pomysły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madcar 30.01.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 naprawdę nikt z posiadających "końcówkę" szamba w ogrodzeniu nie może podać jakiej długości mają rurę od ogrodzenia do szamba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beja 30.01.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Najlepiej zapytaj operatorów szambiarek z firmy, która u Was odbiera ścieki. Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madcar 05.02.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 no niestety "okoliczni" szambiarze nie potrafią mi odpowiedzieć na to pytanie, oni maja klientów z szambami zaraz koło płotu, więc rury są kilku metrowe max... ale ile max pociągnie to nie wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts