henryk_baszkowka 27.04.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Mam pytanko? Jak duze musza byc przejscia w plocie (a dokladne w podmurowce) zeby jeze, zaby i inne takie stworki mogly sobie spokojnie przejsc? Z czego je robic? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 27.04.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Takie żeby mogły się zmieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 27.04.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Henryku! Wyznaję Ci publicznie miłość na Forum za Twoje proekologiczne podejście.!!! Dla jeża spokojnie wystarczy przejście 10 na 10 cm. Szczegóły techniczne może podadzą Ci na www. bocian.pl Jak dotychczas miłość na Forum wyznawałam tylko JoShi za podejście do hodowli zagrożonych gatunków w niewoli celem ograniczenia ich nielegalnego handlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk_baszkowka 29.04.2005 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 dzieki abromba ale myslalem ze to pozostanie nasza tajemnica mysle ze zatopie w podmorowce przelazy zrobionez rury kanalizacyjnej Fi110 i bedzie super. Musze jeszcze sasiadow uswiadomic - ta bedzie trudniejsze ale nie zamierzam sie podawac Zwlaszcza ze sasiednia wioska - Gloskow- jest znane z opieki nad zabami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek b 27.11.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 trzymam kciuki za ludzi myślących w ten sposób o otaczającym nas świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.11.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Henryku, jestem pełen podziwu. Miłości Ci nie wyznam ale gdyby wszyscy tak myśleli jak Ty, lub chociaż większość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.11.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 dla żab i innych pełzających wystarczy szpara pod siatką. Jeże wola rury. Wpadają niestety do źle zabezpieczonych studzienek odwadniających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 27.11.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Oooo! Moja starsza córka ma gdzie ksišżeczkę pt. "Bob ratuje jeże" - jak znajde to sprawdzę, jak B. Budowniczy sobie poradził; z tego co pamiętam, to była włanie jaka rura (betonowa chyba) zakopana w ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts