nurni 27.04.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Czytam Twoje posty od dawna i nie mogę się doczekać jednego i proszę odpowiedz nam wszystkim Kiedy rozpocznie się Twoja budowa? Napisz nam wszystkim proszę odpowiedź na to pytanie, ponieważ jestem bardzo ciekawy sprawdzania się Twoich pomysłów w rzeczywistości. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan badura 27.04.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Nurni Ty lepiej nic na Lełosia nie pisz bo zaraz bana dostaniesz ja to wystarczy ze pod jego postem taki znak postawie i widze tylko napis : zostałeś wydalony z tego forum.....i tak jest codziennie...dzien świstaka ! ps. masz jakis szczeg.jego pomysł na mysli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.04.2005 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 ...ps. masz jakis szczeg.jego pomysł na mysli ?? Nie. Jestem bardzo ciekawy konfrontacji wszystkich pomysłów Leona z rzeczywistością. Ja też idealizowałem budowę przed jej rozpoczęciem. Co prawda przy Leonie jestem cienki ale zawsze człowiek jest ciekawy jak się ma teoria do praktyki na "placu boju". Pzdrv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksik 27.04.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 ja myślę, że leon należy do ludzi mało kontaktownych w życiu prywatnym i tak naprawdę nie ma zamiaru wogóle się budować, a jedynie istnieje na tym forum, żeby sobie pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.04.2005 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 ja myślę, że leon należy do ludzi mało kontaktownych w życiu prywatnym i tak naprawdę nie ma zamiaru wogóle się budować, a jedynie istnieje na tym forum, żeby sobie pogadać Uuups - zaraz Cię Admin wywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 27.04.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 nurni- super stwierdzenie, plac boju jest inny, krótkie piłki, chamskie zachowanie i szastanie kasą inwestora czyżby leon nie zaczął budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan badura 27.04.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Nurni fajny Masz ten domek ps. uważaj bo Lełoś to taka wacpanna jak coś zobaczy nie tak na swoj temat to zaraz pisze melejki do admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 27.04.2005 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Nurni fajny Masz ten domek ps. uważaj bo Lełoś to taka wacpanna jak coś zobaczy nie tak na swoj temat to zaraz pisze melejki do admina Ale ja się tylko grzecznie zapytowywuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 28.04.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Czytam Twoje posty od dawna i nie mogę się doczekać jednego i proszę odpowiedz nam wszystkim Kiedy rozpocznie się Twoja budowa? to on jeszcze nie zaczoł , ja myślałem iż on budowlanieć, taki wykład o punkcje rosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 28.04.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 A Wy naiwni wierzycie, ze on cos buduje.Chyba bude dla psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.04.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 czesc ludziskamadzalewski- wytlumacz co ma punkt rosy do budowania?transport ciepla i masy to moja dziedzina, dletego czuje sie kompetentny do zabierania glosu w tym temacie i nie wiem co mialoby komu cos pomoc budowanie domu w wyjasnieniu zagadnien dyfuzji pary ??? do wszystkich ciekawych kiedy buduje- mam nadzieje ze wczoraj zapadla jakas decyzja w urzedzie, potem zalatwie szybko powiadomienia sasiadow (podobno wlasciciela drogi tez musze zawiadamiac???) , no i potem dwa tygodnie i moge budowac- moze bedzie to okolo 16 maja kiedy wystartuje z fundamentami fajnie ze tak sie mna interesujecie, chociaz nie widze jakiegos szczegolnego powoduco do moich pomyslow na ktorych realizacje czekacie, to mozecie sie zawiesclepiej napiszcie o ktore wam konkretnie chodzi, bo wiekszosc z nich nie obronila sie krytyce i umarla smiercia naturalna ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan badura 28.04.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Ja mysle ze zrobi nam na złość i coś tam wybuduje ...w razie czego to w dzienniku bedzie o tym głosno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 28.04.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 W końcu Redakcji rece drżą nie bez powodu.Ciekawi mnie jak w wolnych chwilach na odległość 1000 km leon bedzie budował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 28.04.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Kochani forumowicze, bardzo nieładnie, bardzo, wielu tu jest takich co buduja latami czekając na kupno działki, na formalności, w międzyczasie zdobywając wiedzę jak konkretne szczegóły zrobić - dlaczego tylko Leona się czepiacie? Niektórzy mają na koncie tysiące postów, a dopiero zaczynają fundamentyI z czego się tu śmiać - przecież mało kto dostaje pozwolenie na budowę w ciągu miesiąca Przyznaję, posty Leona bywają prowokacyjne, ale większość z nas czeka miesiącami, niektórzy latami żeby móc zacząć upragnioną budowę. Bardzo nieładnie z Waszej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.04.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 W końcu Redakcji rece drżą nie bez powodu. Ciekawi mnie jak w wolnych chwilach na odległość 1000 km leon bedzie budował. najlepszym lekarstwem na "drzace rece" jest kobieta goraco polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.04.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 BK - mało tego, ja mam tysiące postów a jeszcze projektu nie zakupiłem Wiąże się to z brakiem pieniązków niestety. Niemniej jednak wstrzymuje sie z zakładaniem dziesiątków postów ponieważ nie ma takiej potrzeby. Jak zakupię projekt to : 1. Przejrze forum w poszukiwaniu informacji o danych etapach 2. Jak nie znajdę czegoś to poproszę na forum o pomoc. Jakby Leon tak robił to by się go zapewne nikt nie czepiał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.04.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 o widze ze probujecie tworzyc nowe reguly?zakladanie watkow mozliwe dopiero po uzyskaniu certyfikatu "czlowieka czynnie budujacego" ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.04.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 E tam, Martwi mnie już tylko jedno. Leon zamierza wybudować dom własnymi rękoma No chyba, że jego teza o wszystkich beznadziejnych majstrach też się nie obroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan badura 28.04.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Lełoś jak sam pisał wybiera zuli do budowy , stawia na szarą strefe ps. Lełon zaczynamy jak widać razem ...w połowie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.04.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Leonie Trzymam za Ciebie kciuki. Pytasz dużo ale mądrze i celowo. Nawet teoretyzując nie strzępisz języka bez sensu. Nawet gdybyś uznał, że kupujesz nie budujesz masz mój szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts