Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pytanie do Leona z Katowic

nurni

Recommended Posts

...ps. masz jakis szczeg.jego pomysł na mysli ??

Nie. Jestem bardzo ciekawy konfrontacji wszystkich pomysłów Leona z rzeczywistością.

Ja też idealizowałem budowę przed jej rozpoczęciem. Co prawda przy Leonie jestem cienki ale zawsze człowiek jest ciekawy jak się ma teoria do praktyki na "placu boju".

Pzdrv

czesc ludziska

madzalewski- wytlumacz co ma punkt rosy do budowania?

transport ciepla i masy to moja dziedzina, dletego czuje sie kompetentny do zabierania glosu w tym temacie i nie wiem co mialoby komu cos pomoc budowanie domu w wyjasnieniu zagadnien dyfuzji pary ???

do wszystkich ciekawych kiedy buduje- mam nadzieje ze wczoraj zapadla jakas decyzja w urzedzie, potem zalatwie szybko powiadomienia sasiadow (podobno wlasciciela drogi tez musze zawiadamiac???) , no i potem dwa tygodnie i moge budowac- moze bedzie to okolo 16 maja kiedy wystartuje z fundamentami

fajnie ze tak sie mna interesujecie, chociaz nie widze jakiegos szczegolnego powodu

co do moich pomyslow na ktorych realizacje czekacie, to mozecie sie zawiesc

lepiej napiszcie o ktore wam konkretnie chodzi, bo wiekszosc z nich nie obronila sie krytyce i umarla smiercia naturalna ;(

Kochani forumowicze, bardzo nieładnie, bardzo,

wielu tu jest takich co buduja latami czekając na kupno działki, na formalności, w międzyczasie zdobywając wiedzę jak konkretne szczegóły zrobić - dlaczego tylko Leona się czepiacie? Niektórzy mają na koncie tysiące postów, a dopiero zaczynają fundamenty

I z czego się tu śmiać - przecież mało kto dostaje pozwolenie na budowę w ciągu miesiąca

Przyznaję, posty Leona bywają prowokacyjne, ale większość z nas czeka miesiącami, niektórzy latami żeby móc zacząć upragnioną budowę.

Bardzo nieładnie z Waszej strony

Gość M@riusz_Radom

BK - mało tego, ja mam tysiące postów a jeszcze projektu nie zakupiłem ;)

Wiąże się to z brakiem pieniązków niestety. Niemniej jednak wstrzymuje sie z zakładaniem dziesiątków postów ponieważ nie ma takiej potrzeby. Jak zakupię projekt to :

1. Przejrze forum w poszukiwaniu informacji o danych etapach

2. Jak nie znajdę czegoś to poproszę na forum o pomoc.

Jakby Leon tak robił to by się go zapewne nikt nie czepiał.

Pozdrawiam