Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZDJĘCIA UMYWALEK Z KAMIENIA

Recommended Posts

jakbys tak jaes ceny rzucil przykladowo? jeszcze jedno , jak zamontowac taka umywalke w np, marmurowym blacie w lazience?na wierzchu czy wpuszczajac pod blat , wiesz o co mi chodzi?widze , ze niektorzy maja umywalki postawione na blacie , a inni schowane tak , ze widac tylko wnetrze umywalki , teraz juz mam nadzieje jest jasniej, no i skad sa te umywalki?

Witam

Ceny mniej więcej podane są w opisie na stronie internetowej. Przedział cenowy wynosi od 1000 - 1700 zł. Praktycznie wszystkie umywalki co mam teraz w ofercie są nablatowe, czyli montuje się je na wierzchu blatu, ale właśnie wtedy prezentują się najlepiej bo widać w pełni strukturę kamienia. Produkowane są w Turcji.

Jeśli chce Pan zobaczyć na żywo to zapraszam do mojego salonu sprzedaży.

ul. Trakt Brzeski 58 c

Warszawa - Wesoła

tel. 0-503-016-364

Pozdrawiam

Sławomir Marczyk

askrz

a jak utrzymać w czystości taką umywalkę?

Czy i jak są one impregnowane?

Jakie środki stosować, aby nie pozostawiały plam?

pozdr.

Umywalki te są woskowane i impregnowane. Oczywiście daję gwarancje, ale sprzedaliśmy już kilkanaście sztuk i nikt nie reklamował. Do czyszczenia używamy standardowych środków do ceramiki.

Niektóre nawet ładne te umywalki, ale ceny też ładne :)

Tak już bywa, że piękne rzeczy drogo kosztują ale jak chce się mieć coś innego niż wszyscy (chodzi mi o umywalki z białej porcelany) to warto wydać trochę więcej. Zawsze możemy ponegocjować.

Zapraszam też do obejrzenia zdjęć szklanych umywalek

http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=38882&q=szklane%20umywalki&k=2

Witam

W tej chwili średnica najmniejszych umywalek wynosi około 40 cm. Mieliśmy kilka mniejszych około 30 cm ale już się sprzedały. Jeśli nie zależy Panu na czasie to możemy sprowadzić mniejszy rozmiar, tylko to trochę potrwa.

Pozdrawiam

Sławek M.

tel. 0503016364

Teraz dostawę będziemy mieli dopiero gdzieś za dwa miesiące.

Jeśli chodzi o zamówienie to tak, trzeba wybrać materiał z czego ma być zrobiona i kolor.

Proponuje, żeby zobaczył Pan na żywo taką umywalkę w moim sklepie, bo ta 30 może okazać się mało praktyczna w użytkowaniu, moim zdaniem te trochę większe są akurat, chodzi o to, że jest to umywalka nablatowa i w takiej małej trudniej jest np. umyć ręce.

Pozdrawiam

Sławek

• 4 weeks później...