abromba 27.04.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Z czystym sercem mogę polecić Japończyka (prawdziwego!) który robi rózne cudeńka. Ja zamawiałam u niego kaligrafię dla siebie i znajomych i za każdym razem byłam zadowolona. Facet jest z Torunia, ale prowadzi też sprzedaż wysyłkową. Dla wielbicieli japońszczyzny daję namiary (przepraszam, nadal nie nauczyłam się wklejać linków):http://www.maru.com.pl Mam nadzieję, że to nie jest żadna niedozwolona reklama, ale o ile pamiętam kilka razy ktoś się pytał o sztukę chińską i japońską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 28.04.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 A ceny?Mnie zawsze ceny japońskich cudeniek zwalały z nóg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 28.04.2005 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Nie wiem, jakie są oficjalne (negocjowaliśmy) ale miseczki były chyba po 20 zł, a kaligrafie formatu A4 w ramce - po 30. Moim zdaniem niedrogo (ale ze Stolicy jestem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 29.04.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Nie wiedziałem, że stolica leży na południe od Piaseczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts