no_kya 21.11.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Uwaga !!! DOSKONAŁY CIESLA Z KILKUDZIESIECIO - LETNIM DOŚWIADCZENIEM MA TERAZ WOLNY TERMIN I CHETNIE WYKONA WIĘŹBĘ DACHOWĄ WARSZAWA - BIAŁOŁĘKA I OKOLICE, MARKI, NIEPORET, KĄTY, LEGIONOWO, CHOTOMÓW I INNE PEWNIE TEŻ KONTAKT 504 009 293 SERDECZNIE POLECAM U MNIE I U INNYCH FORUMOWICZÓW WYKONAŁ KAWAŁ DOBREJ ROBOTY CO MOŻNA ZOBACZYĆ W DZIENNIKU LUB NA ZYWO Pan Stanisław? Jeszcze szaluje u mnie schody a tak z ciekawości , to czemu cieśla szaluję Ci schody ?? Pozdrawiam Konrad bo to nie byle jakie schody... a tak z ciekawości: co w tym dziwnego, że robi to cieśla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 21.11.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Uwaga !!! DOSKONAŁY CIESLA Z KILKUDZIESIECIO - LETNIM DOŚWIADCZENIEM MA TERAZ WOLNY TERMIN I CHETNIE WYKONA WIĘŹBĘ DACHOWĄ WARSZAWA - BIAŁOŁĘKA I OKOLICE, MARKI, NIEPORET, KĄTY, LEGIONOWO, CHOTOMÓW I INNE PEWNIE TEŻ KONTAKT 504 009 293 SERDECZNIE POLECAM U MNIE I U INNYCH FORUMOWICZÓW WYKONAŁ KAWAŁ DOBREJ ROBOTY CO MOŻNA ZOBACZYĆ W DZIENNIKU LUB NA ZYWO ja potwierdzam, jako kolejny odbiorca, wysoki kunszt tego cieśli mój skomplikowany dach złożył mimo tego właśnie skomplikowania i bałaganu w zestawieniu materiałów oraz błędów architekta. szczerze polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 21.11.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 prawda to oj prawda u naz też p.Stasio się spisał POLECAMY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 21.11.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 prawda to oj prawda u naz też p.Stasio się spisał POLECAMY. Paweł, latałem dziś jak wariat przy tej budowie i nie zdążyłem wpaść do Ciebie, ale może jutro Cię złapię - mam dwie sprawy do omówienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharpie 22.11.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Witam.Muszę zakupić schody drewniane składane na strych.Macie może jakieś namiary/propozycje co warto brać ?W Castoramie np. są firmy OMAN http://www.oman.eu Pozdrawiam.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myszak 22.11.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Witam wszystkich tych, którzy mają juz swoje miejsce na ziemi lub własnie go szukają Mam gorącą prośbę do mieszkańców. Od jakiegoś czasu poszukuję malowniczej działki w Kątach Węgierskich. Czy ktoś może coś słyszał o jakimś gruncie powyżej 1000m m2? Zakochałam się w okolicy ul.Bagiennej, ale jestem otwarta na inne rejony w Katach Węgierskich. Będe BARDZO wdzięczna za jakiś kontakt. W rewanżu zaprosimy z narzeczonym na piwko przy grillu na działce... (oby jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 22.11.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 >>>>>>>> Pan Stanisław? Jeszcze szaluje u mnie schody a tak z ciekawości , to czemu cieśla szaluję Ci schody ?? Pozdrawiam Konrad bo to nie byle jakie schody... a tak z ciekawości: co w tym dziwnego, że robi to cieśla?<<<<<<<<<<<<<<<<<, z reguły jak wylewają przy stropie schody to szalunki do schodów robią fachmani od murarki, a nie cieśla i dlatego pytałem . Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 22.11.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Uwaga !!! DOSKONAŁY CIESLA Z KILKUDZIESIECIO - LETNIM DOŚWIADCZENIEM MA TERAZ WOLNY TERMIN I CHETNIE WYKONA WIĘŹBĘ DACHOWĄ WARSZAWA - BIAŁOŁĘKA I OKOLICE, MARKI, NIEPORET, KĄTY, LEGIONOWO, CHOTOMÓW I INNE PEWNIE TEŻ KONTAKT 504 009 293 SERDECZNIE POLECAM U MNIE I U INNYCH FORUMOWICZÓW WYKONAŁ KAWAŁ DOBREJ ROBOTY CO MOŻNA ZOBACZYĆ W DZIENNIKU LUB NA ZYWO ja potwierdzam, jako kolejny odbiorca, wysoki kunszt tego cieśli mój skomplikowany dach złożył mimo tego właśnie skomplikowania i bałaganu w zestawieniu materiałów oraz błędów architekta. szczerze polecam! i tutaj masz rację , jeśli cieśla jest znakomity to i bez rysunków się obejdzie, wystarczają mu same ściany i kształt dachu. KOnrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 25.11.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 czy ktoś z Was używał na zakończenie budowy kontenera na zebranie i wywóz śmieci?ile to kosztuje? czy można wywieść wszystko bez ograniczeń?dajcie proszę znać gdzie zamówić taki kontener dzięki z góry no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 25.11.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 czy ktoś z Was używał na zakończenie budowy kontenera na zebranie i wywóz śmieci? ile to kosztuje? czy można wywieść wszystko bez ograniczeń? dajcie proszę znać gdzie zamówić taki kontener dzięki z góry no_kya cześć ja właśnie dzisiaj spaliłem wszystkie śmieci jak leci za koleją, porządne ognisko załatwi sprawę. Wiele worów ze śmieciuchami tak skończyło żywot, nawet butelki które były w worach stopiły się. Ognisko ogromne przez pół dnia. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 25.11.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Potrzebuję studnię - Stanisławów I.Proszę o kontakt na "studniarza" Bloczki fundamentowe, dobrej jakości. Jakiś kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 25.11.2007 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 czy ktoś z Was używał na zakończenie budowy kontenera na zebranie i wywóz śmieci? ile to kosztuje? czy można wywieść wszystko bez ograniczeń? dajcie proszę znać gdzie zamówić taki kontener dzięki z góry no_kya cześć ja właśnie dzisiaj spaliłem wszystkie śmieci jak leci za koleją, porządne ognisko załatwi sprawę. Wiele worów ze śmieciuchami tak skończyło żywot, nawet butelki które były w worach stopiły się. Ognisko ogromne przez pół dnia. Pozdrawiam Konrad tzn. zrobiłeś to na swojej budowie? czy 'za koleją' to jakieś konkretne miejsce? jak zwiozłeś tam te śmieci? no, mam nadzieję, że nie zasmrodziłeś komuś połowy niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 26.11.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 ZA PALENIE ŚMIECI GROZI MANDAT W WYSOKOŚCI 100PLN .....jak ktoś doniesie .... a co do studniarza to poleciało na PRV.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambda 26.11.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Jakby ktoś na zimę stemple potrzebował to mam około 450 sztuk na sprzedaż: krótkie, długie i najdłuższe - chude, grube, do wyboru do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 26.11.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 >>>>>> tzn. zrobiłeś to na swojej budowie? czy 'za koleją' to jakieś konkretne miejsce? jak zwiozłeś tam te śmieci? no, mam nadzieję, że nie zasmrodziłeś komuś połowy niedzieli<<<<<<<<<<<<<<<<<, u siebie na budowie rozpaliłem wielkie ognisko i jak sie juz dobrze chacjowało to wrzuciłem w workach wszystkie śmieci , styropian , folię i takie tam.Nawet nei było ani dymku, ani smrodu. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 26.11.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 >>>>>>>>ZA PALENIE ŚMIECI GROZI MANDAT W WYSOKOŚCI 100PLN .....jak ktoś doniesie <<<<<<<<<<<<<<, całe szczęście nie mam aż tak przysłużnych sąsiadów, a same śmieci to się paliły przez kilka minut. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 26.11.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 pawel i renia dzięki za priv. KonradJot podpadziocha . A gdzie dbanie o środowisko. Żeby mi to było ostatni raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 27.11.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 pawel i renia dzięki za priv. KonradJot podpadziocha . A gdzie dbanie o środowisko. Żeby mi to było ostatni raz. Aha , już widzę że nikt, nigdy, nic, a papierosy palisz albo ktoś od Ciebie ?? a popiół to gdzie wywalasz/cie do popielniczki i do kosza czy na ulicę bądź też za okno samochodu ?? Takie same przestępstwo jak i spalenie kilku worków śmieci przy okazji ogniska.Ciekawi mnie również czy każdy z forumowiczów tak chętnie zamawia kontener na śmieci. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 27.11.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 cóż lepiek śmieci spalić niż wywieść do lasu. Oczywiście zależy od ilości. Ostatnio mój sąsiad palił jakąś gumę. Smród na cały Stanisławów. Konrad, czy Ty budujesz przy kanale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieslawpyza 27.11.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 A propo spalania śmieci na działce czy poz nią to zwykłe buractwo i brak kultury wobec innych.Obowiazuje całkowity zakaz palenia nie tylko śmieci ,a nawet liści i obciętych gałęzi.To tylko swiadczy o kulturze .Dlamnie i nie tylko to typowe buractwo.Kontener kosztuje za tydzień 250-350zł,a za każdy następny tydz.100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts